70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

5-30% på hvidevarer til køkkenet*

Se varer * Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller prisgaranti. Gælder t.o.m. 20/10-17

×

Hvidevarer

Billige hårde hvidevarer på nettet

WhiteAway.com er danskernes foretrukne onlineforhandler, når det kommer til lave hvidevarepriser. Lige siden hjemmesiden blev lanceret, har det været målet at levere billige hårde hvidevarer hurtigt. Og den målsætning har været gældende hele vejen igennem. Derfor har du både før og nu kunne handle alt fra amerikanerkøleskabe, emhætter, frysere, kogeplader, komfurer, køleskabe, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, mikrobølgeovne, støvsugere og meget meget mere til lave priser online.

En nødvendig del af hjemmet

Måske tænker vi ikke så meget på de maskiner og redskaber, vi har i køkkenet. For de plejer jo bare at klare opvasken, vaske og tørre tøjet, varme vores mad osv. Men selvom de ikke fylder så meget i vores bevidsthed, ville det give mange problemer og en masse ekstra arbejde derhjemme, hvis de ikke var der. Så hvidevarer hjælper os med at klare alt det i husholdningen, som tog al vores tid førhen. Med de rette hvidevarer har du en nemmere hverdag og får mere tid til familien og de andre ting, som du har lyst til at bruge din tid på. Og takket være onlinehandel kan du nu oven i købet finde hvidevarer til lave priser. Så hverdagen er blevet lettere. Og takket være WhiteAway.com behøver det ikke være noget særligt dyr affære at få det rigtige udstyr derhjemme.

Masser af kendte mærker

Når man handler hvidevarer, vil man gerne købe fra sin foretrukne producent til laveste pris. Hos WhiteAway.com finder du hårde hvidevarer fra alle de kendte brands. LG, SMEG, SIEMENS, VOSS, Whirlpool, BOSCH og mange flere. Og du er tilmed sikker på, at du altid finder dem til markedets laveste priser.

Værd at vide-varer

Hos WhiteAway sidder en stor flok dedikerede hvidevarenørder klar til at hjælpe dig. Faktisk tør vi godt påstå, at vi ved alt, der er værd at vide om hvidevarer. Derfor er vi godt klædt på til at give dig de informationer, du skal bruge for at vælge den helt rigtige hvidevare i vores store sortiment. Vi giver dig den rigtige viden, derfor kalder vi det værd at vide-varer.

Køb hos WhiteAway.com

Der er derfor masser af grunde til at handle hos WhiteAway.com, når du skal finde lavprishvidevarer. Vi har alle de kendte mærker, prisgaranti og gratis fragt*. Vi kan også hjælpe dig med montering og bortskaffelse af dine brugte hvidevarer, hvis det skulle være nødvendigt. Så køb billige hårde hvidevarer hos WhiteAway.com

Favoritter

Luk