70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Se vores store sommerudsalg her*

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Hvidevarer

Ny energimærkning på hvidevarerkategorier fra marts 2021

Fra marts måned 2021 træder nye regler i kraft for vaskemaskiner, vaske-tørremaskiner, opvaskemaskiner, køleskabe, frysere, køle-fryseskabe og vinkøleskabe, da EU har belsuttet at lancere ny energimærkning, der stiller strængere krav til bl.a. ydeevne og Eco-design. Det betyder, at energimærkeskalaen i fremtiden vil gå fra A-G og ikke have underklasse som A+, A++ og A+++. A vil fremover være den bedste energiklasse. Vil du vide mere, har vi samlet informationer omkring den nye energimærkning her.

Billige hårde hvidevarer på nettet

whiteaway.com er danskernes foretrukne onlineforhandler, når det kommer til lave hvidevarepriser. Lige siden hjemmesiden blev lanceret, har det været målet at levere billige hårde hvidevarer hurtigt. Og den målsætning har været gældende hele vejen igennem. Derfor har du både før og nu kunne handle alt fra amerikanerkøleskabe, emhætter, frysere, kogeplader, komfurer, køleskabe, vaskemaskiner, tørretumblere, ovne, mikrobølgeovne, støvsugere og meget meget mere til lave priser online.

En nødvendig del af hjemmet

Måske tænker vi ikke så meget på de maskiner og redskaber, vi har i køkkenet. For de plejer jo bare at klare opvasken, vaske og tørre tøjet, varme vores mad osv. Men selvom de ikke fylder så meget i vores bevidsthed, ville det give mange problemer og en masse ekstra arbejde derhjemme, hvis de ikke var der. Så hvidevarer hjælper os med at klare alt det i husholdningen, som tog al vores tid førhen.

Find også et stort udvalg af hvidevarer til fantastiske priser til Black Friday

Med de rette hvidevarer har du en nemmere hverdag og får mere tid til familien og de andre ting, som du har lyst til at bruge din tid på. Og takket være onlinehandel kan du nu oven i købet finde hvidevarer til lave priser. Så hverdagen er blevet lettere. Og takket være whiteaway.com behøver det ikke være noget særligt dyr affære at få det rigtige udstyr derhjemme.

Masser af kendte mærker

Når man handler hvidevarer, vil man gerne købe fra sin foretrukne producent til laveste pris. Hos whiteaway.com finder du hårde hvidevarer fra alle de kendte brands. LG, SMEG, Siemens, VOSS, Whirlpool, Bosch og mange flere. Og du er tilmed sikker på, at du altid finder dem til markedets laveste priser.

Værd at vide-varer

Hos whiteaway sidder en stor flok dedikerede hvidevarenørder klar til at hjælpe dig. Faktisk tør vi godt påstå, at vi ved alt, der er værd at vide om hvidevarer. Derfor er vi godt klædt på til at give dig de informationer, du skal bruge for at vælge den helt rigtige hvidevare i vores store sortiment. Vi giver dig den rigtige viden, derfor kalder vi det værd at vide-varer.

Favoritter

Luk