70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Amerikanerkøleskabe

Amerikanerkøleskabet – indbegrebet af et fantastisk køleskab

Du finder ikke et mere luksuriøst bud på et køleskab end et amerikanerkøleskab, der også er kendt som et side-by-side-køleskab. De er store, elegante og eksklusive med deres imponerende opbevaringsplads, flotte farver, såsom sort, creme, antracit og pastelblå, og luksuriøse funktioner, som indbygget is- og vanddispenser.

Et klassisk amerikanerkøleskab har dobbeltdøre med køleskab og fryser ved siden af hinanden. Dobbeltdørene giver et eksklusivt udseende og udgør også en klar praktisk fordel, idet både køl og frys er samlet. Der er også typisk langt større opbevaringsplads i et amerikanerkøleskab end i de almindelige køleskabe, og det er især en fordel, hvis der er mange personer i husstanden.

Grundet den store størrelse og de mange spændende funktioner er der mange ting at overveje, når det kommer til amerikanske køleskabe, og derfor har vi samlet nogle af de vigtigste ting herunder, så du kan komme godt i gang med jagten på dit nye køleskab.

Hvor meget plads har du i dit køkken?

Som nævnt er amerikanerkøleskabene større end de almindelige køleskabe, og derfor er det vigtigt, at du er sikker på, at du har plads nok i dit køkken. Der er både tale om forskel i bredde og dybde, så det er en god ide at måle pladsen, før du køber. Du kan se de præcise mål for hvert køleskab i produktspecifikationerne.

Køle- og frysekapacitet

Alle amerikanerkøleskabe har stor køle- og frysekapacitet, men der kan alligevel være betydelig forskel på de enkelte skabe. Nogle køleskabe er ganske enkelt større end andre, mens andre har afgivet noget af pladsen til for eksempel vinkøleskab eller is- og vanddispenser. Der vil typisk være mere plads i køleskabet end i fryseren, men dette varierer også fra skab til skab.

Du kan også vælge et køleskab, hvor køle- og frysesektionerne i stedet for at være side-by-side er over hinanden – de såkaldte french door-køleskabe. Disse amerikanske køleskabe med franske døre har ikke nødvendigvis en større kapacitet end de almindelige amerikanerkøleskabe, men pladsen fordeles anderledes, hvilket kan være en fordel i visse tilfælde. Det kan for eksempel være, hvis du er vant til at have køl øverst og frys nederst, eller hvis det simpelthen passer dig bedre med den type pladsfordeling.

Hvad enten du er til side-by-side eller franske døre, er det vigtigt at gøre sig klart, hvilken kapacitet dit nye køleskab og fryser skal have. Hvis du er en voksende eller allerede stor familie, er det en god ide at vælge en af de større modeller med eventuelt 300+ liter i kølerummet og 150 til 200+ liter fryserum. Du kan med fordel tage udgangspunkt i kapaciteten i dit gamle køleskab, hvis du har et, så du nemmere kan vurdere, om du skal bruge mere plads.

Luksuriøse fordele

Det siger næsten sig selv, at du i et amerikansk køleskab kan få diverse lækre funktioner, der får dit køleskab til at skille sig ud fra mængden. Der er også i de indbyggede funktioner en række muligheder, der gør det muligt for dig at vælge det køleskab, der lige præcis passer til dig og dit køkken.

Med eller uden vandtilslutning

Du kan vælge, om du ønsker et køleskab med eller uden vandtilslutning. Et amerikanerkøleskab med vandtilslutning er forbundet til din vandbeholdning, så du hele tiden har iskoldt vand og isterninger til rådighed. Hvis du vælger en model uden vandtilslutning, har køleskabet en vandbeholder, der genopfyldes, når den er tom. Fordelen med vandbeholderen er, at du kan placere køleskabet, hvor du vil, og det giver en vis frihed både i forhold til størrelsen på køleskabet og indretningen i køkkenet generelt.

Ekstrafunktioner

Ud over den allerede nævnte is- og vanddispenser er der masser af andre funktioner, du kan tilvælge. Du kan for eksempel vælge et køleskab med door-in-door-funktion, der, ud over at reducere spildet af kold luft, gør det muligt for dig at åbne kun den del af køleskabet, hvor det, du har brug for, står. Mange af amerikanerkøleskabene fra LG har både denne funktion og eksempelvis ventileret køling, der yderligere sørger for, at der opretholdes en ensartet temperatur og luftfugtighed, også når køleskabet åbnes og lukkes ofte.

En anden smart funktion er automatisk afrimning, som du for eksempel finder i flere af Samsungs amerikanerkøleskabe. Det betyder, at du aldrig mere behøver at afrime dit køleskab selv, da No Frost-funktionen modvirker rim- og isdannelse. I flere af disse køleskabe er der også indbygget døralarm, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du huskede at lukke køleskabet eller ej.

Prikken over i’et er InstaView-funktionen, der tager dit luksuriøse køleskab til nye højder. Ved to bank på et elegant glaspanel tænder lågen, så du kan se direkte ind i køleskabet. På den måde får du både en fed funktion og undgår at skulle åbne køleskabet og dermed lukke en masse kold luft ud.

Ny energimærkning fra marts måned 2021

Fra marts måned vil enermærkeskalaen gå fra A-G. I overgangsperioden vil alle varer fra vores forskellige producenter leveres med både det nye og gamle energimærke. Man vil opleve at nogle produkter får et B eller D i mærkning fremover uden at det betyder ændringer i varens samlede energiforbrig. Læs alt om den nye energimærkning her

Få den fede Amerika-stemning på mindre plads

Hvis du er vild med stilen på amerikanerkøleskabene, men ikke har den nødvendige plads, kan du i stedet se på vores udvalg af retro køleskabe fra SMEG. Du får et unikt og iøjnefaldende køleskab, der med garanti vil imponere med sin rå minimalisme og den retro Amerika-stemning, der oser ud af det. Det er svært ikke at tænke på en amerikansk diner i 50’erne, når man ser den knaldrøde farve eller fine, klassiske creme. Retrokøleskabene er et godt bud på et anderledes køleskab, der stadig udstråler den luksus og elegance, som den velkendte amerikaner gør.

Du har stadig mulighed for at vælge nogle af de smarte funktioner fra amerikanerkøleskabet, såsom isterningebeholder, fugtkontrol og LED-belysning. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med hverken design, luksus eller funktioner, selvom du ikke vælger et de store amerikanske køleskabe.

Hvis du har spørgsmål til amerikanerkøleskabene eller andre køleskabe, eller hvis du ønsker yderligere personlig vejledning, må du meget gerne kontakte vores kundeservice på tlf. 70 70 29 29, via vores onlinechat, som du finder nederst på siden, eller på e-mail. Vi sidder klar i kundeservice alle ugens dage.

Husk også at holde øje med vores markeringer, så du kan finde dit nye køleskab på tilbud eller til en ekstra god pris som returvare. I begge tilfælde er du naturligvis dækket af den almindelige garanti, hvis der – mod forventning – skulle opstå problemer med produktet.

Favoritter

Luk