70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Køle-fryseskabe

Køle fryseskabe - køleskab og fryser i ét

Hvis du leder efter en kombinationsløsning der både rummer køle- og frysekapacitet, er køle-fryseskabet én af to muligheder. Den anden mulighed er amerikanerkøleskabet. Køle-fryseskabet er den mest almindelige model af kombinationsløsninger i danske hjem, og det er nemt at finde plads til i dit køkken. For at give dig et overblik over, hvordan du skal vælge mellem de mange forskellige kølefryseskabe, giver vi dig nedenfor et indblik i de mest almindelige overvejelser.

Hvilket type skab skal jeg vælge?

Køle-fryseskabe kommer i tre forskellige kategorier. Hvilken kategori du skal vælge, afhænger af dit køkken og hvor meget køle- og fryseplads, du har behov for.

Fritstående

Det fritstående køle-fryseskab er netop hvad navnet antyder, nemlig fritstående. Det er altså fuldstændig uafhængigt af indretningen i dit køkken, og kan placeres mere eller mindre som du har lyst til.

Gå til fritstående køle-fryseskabe

Integreret

Integrerede køle-fryseskabe er designet til at indgå i en samlet køkkenløsning. Derfor leveres de uden frontplade, som du i stedet skal købe hos en køkkenleverandør. Denne type skabe er derfor velegnede til køkkener, hvor der er ønske om at indrette efter et bestemt design.

Gå til integrerbare køle-fryseskabe

Køleskab med fryseboks

Hvis du kun har brug for begrænset ekstra fryseplads i køkkenet, for eksempel hvis du også har en fryser et andet sted i dit hjem, så er et køleskab med fryseboks en mulighed. I modsætning til de andre køle-fryseskabe, så er fryseboksen typisk placeret øverst i skabet. Samtidig er frysekapaciteten mindre, end den typisk vil være i et køle-fryseskab.

Gå til køleskabe med fryseboks

De vigtigste specifikationer

Nu har du fundet ud af, hvilken type af kølefryseskab, du skal vælge. Eller i hvert fald fået et indblik i, hvilke muligheder der findes. Men der er stadig masser af skabe at vælge imellem, så her får du en gennemgang af de vigtigste specifikationer.

Kapacitet

Det er selvfølgelig vigtigt at overveje, hvor meget plads du har brug for. Fordi det er en kombinationsløsning, er der to tal du skal kigge efter: kapaciteten i køledelen og kapaciteten i frysedelen. Typisk leveres denne type med en markant større køledel end frysedel, men du kan også finde skabe, hvor fordelingen er nogenlunde ens. Overvej derfor hvor meget plads du har brug for i hver sektion.

Forbrug

For hvidevarer er forbrug altid en vigtig parameter. Det er derfor energimærkningen er helt central. Men for kølefryseskabe er forbruget specielt relevant, fordi det kræver ekstra energi at have køl og frys i én enhed. Prisforskellen mellem to energiklasser kan være helt op til 3.200 kr i løbet af skabets levetid.

Funktioner og indretning

Når du har kapacitet og forbrug på plads, er det tid til at kigge på luksuselementerne. Nogle leveres med en række forskellige funktioner, såsom automatisk afrimning, hurtigfrysning og zoneinddeling, hvor et område i køleskabet holdes på præcist 0 grader. Derudover betyder indretningen på dit køle-fryseskab også meget for, hvordan du bedst udnytter kapaciteten. Mange af disse køleskabe fås med justerbare hylder, som giver dig mere frihed i indretningen.

Mangler du yderligere vejledning eller hvis der på anden måde er noget, vi kan hjælpe med, så kontakt os. Vi er altid klar med råd og vejledning både på telefon, chat og e-mail.

Vi forhandler også Bosch køle fryseskab, GRAM køle fryseskab, Siemens køle fryseskab, Electrolux køle fryseskab, Samsung køle fryseskab, LG køle fryseskab og Miele køle fryseskab.

Favoritter

Luk