70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Mikrobølgeovne

Bliv dus med din mikrobølgeovn

Vidste du at grøntsager, som er tilberedt i en mikrobølgeovn, kan bevare en høj næringsværdi? Ved at dampe f.eks. broccoli i en mikroovn med en smule vand, kan du undgå at mineralerne afgives i kogevandet, som det typisk sker, når du koger dine grønstager i en gryde. Er du interesseret i at finde en mikrobølgeovn til en god pris, så kig vores store udvalg igennem.

Afdæk dine behov, inden du vælger mikroovn

Første valg, du skal tage, når du er på udkig efter en ny mikroovn er, om det skal være en mikroovn til indbygning eller om den skal være fritstående. Det er et spørgsmål om smag og behag - og om køkkenets design og indretning samt den plads, du har til rådighed.

Mikroovne til indbygning

Mikrobølgeovne til indbygning er blevet utrolig populære. De skal indbygges i et køkkenelement på samme måde som en indbygningsovn og indgår derfor på en naturlig måde i køkkendesignet. Det betyder også for dig, som vælger en mikrobølgeovn til indbygning, at det kan være pladsbesparende - i forhold til, hvis den skulle stå på bordet eller en hylde i køkkenet.

Gå til indbyggede mikroovne

Fritstående mikroovn

Som navnet antyder, er denne type mikrobølgeovn beregnet til at skulle stå frit på et bord. Det kommer an på dit køkkens indretning og størrelse, om det er denne løsning, der passer til dig. Denne type af produkt stiller store krav til design og udseende.
Når den skal stå fremme hele tiden, er det vigtigt, at den passer godt ind i køkkenets indretning og stil. Producenterne er langt fremme i skoene og tilbyder nu ovne i forskellige størrelser i både rustfrit stål, hvid og sort.
Der er noget for enhver smag at vælge imellem. Du kan selvfølgelig også vælge at stille din mikroovn i et højskab med låge foran, så mikroovnen er gemt væk, når du ikke bruger den.

Gå til fritstående mikroovne

Fordelene ved at købe en mikroovn

De såkaldte mikrobølger farer op og ned og på kryds og på tværs i ovnen. Når mikrobølgerne rammer maden, får de vandmolekylerne i maden til at bevæge sig.
Derved bliver de opvarmede, og når de rammer de andre molekyler i maden, bliver resten varmet op.
Maden bliver på den måde varmet op både på overfladen og indeni på en gang. I en almindelig ovn bliver maden varmet op på overfladen først, og varmen bevæger sig derefter indad. Derfor bliver midten af en steg altid mør indeni til sidst.

I modsætning til en almindelige ovne skal mikrobølgeovne ikke varmes op inden brug. Og det går også hurtigere at tilberede maden og derved sparer du en del strøm.
Mikrobølgeovne findes faktisk også med grill og varmluftsfunktion, så du stort set har de samme muligheder som med en almindelig ovn.

Når du har købt en mikroovn, er det en god idé at bruge lidt tid på at lære den og dens funktioner at kende. De fleste af os forbinder en mikrobølgeovn med popcorn og opvarmning af madrester, men du kan lave et utal af lækre retter i den.
Det gælder bare om at kaste sig ud i det og gøre sig nogle erfaringer. Når du er blevet mere dus med den, vil det blive meget lettere for dig at bruge den i hverdagen og derved udnytte dens potentiale.

Sæt kryds i kalenderen til Black Friday hos whiteaway!

Har du spørgsmål til mikroovne, skal du selvfølgelig tage kontakt til os.
Vi ved en masse og kan svare på det meste. Du kan fange os på telefon, chat og mail alle ugens dage.

Favoritter

Luk