70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

5-30% på hvidevarer til køkkenet*

Se varer * Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller prisgaranti. Gælder t.o.m. 20/10-17

×

Opvaskemaskiner

Hjælp til at vælge ny opvaskemaskine

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige typer af opvaskemaskiner, som du kan vælge imellem. Det kender vi alt til, for vi har rigtig mange forskellige til salg. For at hjælpe dig godt på vej, får du her nogle gode tips til, hvordan du let kan vælge netop den opvaskemaskine, der passer bedst til dig.

Hvilken type opvaskemaskine har jeg brug for?

Første overvejelse, når det kommer til opvaskemaskiner, bør være hvilken type, du har brug for. Opvaskemaskiner kommer i fire forskellige typer.

Opvaskemaskine til underbygning

Underbygningsopvaskemaskiner, som også kaldes opvaskemaskiner til indbygning, er formentlig den, du kender bedst. Denne type opvaskemaskine er designet til at blive bygget ind under bordpladen i køkkenet, og opvaskemaskinen har sin egen front.

Gå til underbygningsopvaskemaskiner

Integrerbar opvaskemaskine

Den integrerbare opvaskemaskine er, ligesom underbygningsmodellen, tænkt som et modul i dit køkken, hvor den bygges ind under køkkenbordet. Forskellen er, at den integrerbare opvaskemaskine kommer uden front. Derfor skal du have eller købe en køkkenlåge dertil, som passer til dit køkken.

Gå til integrerbare opvaskemaskiner

Fritstående opvaskemaskine

Hvis du ikke har mulighed for, eller lyst til, at bygge din opvaskemaskine ind i køkkenet, er den fritstående opvaskemaskine en god løsning. Den er beregnet til at stå frit i dit køkken, og kommer derfor med fuld beklædning på fronten og siderne.

Gå til fritstående opvaskemaskiner

Bordopvaskemaskine

Er der mangel på plads i dit køkken, kan det være at du skal kigge på en bordopvaskemaskine. Denne type opvaskemaskine er designet til at stå på dit køkkenbord og skal tilsluttes en vandhane. Derfor er bordopvaskemaskiner blandt de mindste opvaskemaskiner og har en mindre kapacitet end de traditionelle opvaskemaskiner.

Gå til bordopvaskemaskiner

Hvad skal jeg kigge efter?

Prisen er naturligvis altid en vigtig faktor, når du skal købe hvidevarer. Men der er mange andre ting, der er værd at overveje, når du skal købe opvaskemaskine. Her er tre af de mest almindelige overvejelser:

Opvaskemaskinens størrelse

Når vi snakker om størrelse på en opvaskemaskine, er det maskinens kapacitet som er omdrejningspunktet. Altså hvor meget opvask, opvaskemaskinen kan tage på én gang. Opvaskemaskiners kapacitet måles i standardkuverter, hvor de almindelige opvaskemaskiner typisk kan vaske mellem 10-14 kuverter. Bordopvaskemaskiner kan som regel vaske 6 kuverter.

Opvaskemaskiners forbrug

Omkostningerne til en opvaskemaskine kommer på baggrund af dens forbrug af vand og energi. Der kan være helt op til 1.300 kr. i forskel på elregningen mellem en A+ og en A+++ opvaskemaskine på 12 kuverter. Derudover kan der være stor forskel på, hvor meget vand den enkelte maskine bruger på en vask.

Læs mere om energimærkning af opvaskemaskiner

Opvaskemaskinens funktioner

De fleste opvaskemaskiner kommer i dag med en række forskellige funktioner og programmer. Det rigtige program kan have indflydelse på, hvor hurtigt din opvask bliver færdig, hvor meget vand maskinen bruger, og hvor rent dit service bliver. Derfor kan det være en god idé at kigge på, hvilke funktioner den enkelte maskine har.

Vil du rådgives personligt, er du velkommen til at kontakte os på telefon, chat eller e-mail. Vi er klar til at hjælpe dig med dit valg.

Favoritter

Luk