70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Vaskemaskiner

Stort udvalg af vaskemaskiner

Hvis du er på jagt efter en ny vaskemaskine, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et væld af forskellige typer, modeller og funktioner, du kan vælge imellem i alle priskategorier. Men det kan være rigtig svært at få overblik over det hele. Derfor kan du her læse mere om, hvordan du kommer i gang med at vælge din nye maskine. Du kan også læse vores Købsguide for Vaskemaskiner for at få mere at vide.

Hvilken model skal jeg vælge?

Allerførst bør du overveje, hvilken type af vaskemaskine, der er den rigtige for dig. Der er tre grundlæggende typer af vaskemaskiner, som du kan sortere efter. Derudover er der en række funktioner, som er gode at have med. Det kan være en vaskemaskiner med kulfri motor eller vaskemaskiner og tørretumbler i en maskine, altså en vaske tørremaskine. Du skal også tage stillig til, hvor mange omdrejninger din vaskemaskine tager, da vaskemaskiner med lav omdrejningstal muligt vil være mindre støjende end en, der tager mange omdrejninger pr. minut. Dosering af sæbe er også relevant. Skal maskinen selv kunne stå for dosering af sæbe? Vaskemaskiner på vores webshop er nøje udvalgt. Hvor lang tid skal en vask tage? Man kan ikke forvente at det kun tager et enkelt minut, men derimod tager en vask nok nærmere en times tid eller mere - og måske endda lidt længere tid med lav hastighed.

Frontbetjent

En frontbetjent vaskemaskine er det mest almindelige valg. Det er sandsynligvis også en frontbetjent vaskemaskine, du forestiller dig, når snakken falder på vaskemaskiner. De betjenes, som navnet antyder, fra gennem lågen på fronten af maskinen. De er lette at fylde og tømme, og har typisk den største kapacitet.

Gå til frontbetjente vaskemaskiner

Topbetjent

Har du begrænset plads til din vaskemaskine, eller har du svært ved at bukke dig ned, så kan en topbetjent vaskemaskine være en bedre løsning for dig. Fordi du åbner maskinen fra toppen, kræver denne type vaskemaskine ikke plads foran maskinen. Typisk er maskinerne også smallere end de frontbetjente, så de er lettere at finde plads til.

Gå til topbetjente vaskemaskiner

Vaske-tørremaskine

En anden pladssparende løsning kan være en vaske-tørremaskine. Kombinationen af vaskemaskine og tørretumbler i én maskine sparer dig for den plads, to maskiner kræver. Du bør dog være opmærksom på, at de fleste vaske-tørremaskiner kun kan tørre cirka halvdelen af det tøj, du har vasket. En maskine med 8 kg vaskekapacitet kan altså typisk kun tørre 4 kg tøj ad gangen.

Gå til vaske-tørremaskiner

Hvad skal jeg holde øje med?

Når du har valgt den type af vaskemaskine, som du har brug, kommer alle de andre overvejelser. Hvilket mærke, hvilke funktioner, hvilket design. Alligevel er der tre grundlæggende faktorer, der spiller en vigtig rolle for alle, der skal købe en vaskemaskine.

Pris

Det er helt naturligt, at valget af vaskemaskine langt hen ad vejen styres af din pengepung. Det er også derfor vi gerne vil presse priserne helt i bund. Men der er flere omkostninger forbundet med din vaskemaskine, end selve købsprisen. Derfor spiller de næste to faktorer også en rolle i at vurdere, hvad vaskemaskinen koster.

Kapacitet

Vaskemaskinens kapacitet er helt afgørende for, hvilken husstand den vil passe til. Er I en familie på fem, vil en vaskemaskine med plads til 5 kg tøj slet ikke være nok. Men ud over hvor meget tøj, I har behov for at vaske, har størrelsen på vaskemaskinen også betydning for prisen. Jo mere tøj, du kan vaske på én gang, jo færre gange skal du vaske tøj i løbet af maskinens levetid. Færre vaske betyder mindre vand- og energiforbrug, og mindre slid på maskinen. Det kan altså godt være en god forretning, at købe en lidt større maskine. Kapaciteten kan også have indflydelse på hvad en vaskemaskine vejer. En større tromle vil typisk give en større vægt og så kan det være noget bøvl at få den med hjem fra butikken. Du kan også ringe til vores kundeservice og få hjælp til at vælge den helt rigtige vaskemaskine, uanset om det er en Miele, AEG, Bosch eller anden, så kan vi hjælpe dig. Typisk er der mindre end et minut ventetid. Vores kundeservice gør det også muligt at du får den helt rigtige vaskemaskine med hjem.

Vælg en vaskemaskine i den rigtige størrelse

Motortype

For frontbetjente og topbetjente vaskemaskiner er det værd at være opmærksom på motortypen. Der findes to typer af motorer: tradtionelle og kulfri motorer. Den traditionelle motor er en kulmotor, mens kulfri motorer, som navnet antyder, ikke indeholder kul. En kulfri motor medfører en række fordele.

Hvad er forskellen på en kulfri motor og en traditionel motor i vaskemaskinen?

Andre funktioner

Der kan være en række andre funktioner, som du skal holde øje med - eller som du gerne vil have i din vaskemaskine. Selvom det er en billig vaskemaskine er det muligt at få mange af de her ekstra funktioner. Det kan være en vaskemaskine med wifi, som er koblet på netværket i hjemmet, hvor den meddeleler, når den er færdig, eller hvor du har mulighed for at hente nye vaskeprogrammer ned via en app til din smartphone. Nogle har behov for en selvdoserende vaskemaskine, hvilket også er rigtig smart og kan for mange være en enorm tidsbesparende funktion, da man faktisk kun skal sørge for at smide tøjet i maskinen og får den startet. Derudover er der jo ingen der siger at en vaskemaskine absolut skal være hvid. Det kan også være at det er en kombineret vaskemaskine og tørretumbler, en såkaldt vaske tørremaskine, der er behov for. Er det tilfældet, hjælper vi selvfølgelig også med at finde den rette her.

Er prisen afgørende for hvor god vaskemaskinen er?

Prisen er ikke altid en retvisende rettesnor for, hvor du får en god vaskemaskine for pengene. Ligesom med mange andre varer, findes der nogle, hvor man får utroligt meget for pengene. Vi har, hos whiteaway, samlet en lang række vaskemaskiner, lige fra de helt billige vaskemaskiner til nogle der er væsentligt dyrere. Men en billig vaskemaskine er ikke lig med en dårlig vaskemaskine, men af og til, må man give afkald på de helt nyeste teknologier, hvis man køber blandt de billigste. Det skal også siges, at det ikke nødvendigvis er den dyre, der er den bedste vaskemaskine. Det kommer helt og holdent an på, personen der skal bruge maskinen. Kan en, der er i den lavere ende af skalaen klare det den skal, så er det den bedste. Har man derimod behov for funktioner og teknologi, der er nyere vil det selvsagt være en dyrere, der er den bedste vaskemaskine.

Ønsker du personlig rådgivning til vaskemaskiner bl.a., så kontakt os. Vi har mulighed for at vejlede dig på både telefon, chat og e-mail. Vores kundeservice svarer for det meste på mindre end et minut, hvilket gør at der ikke er noget ventetid. Du kan også læse mere om vores købsgaranti her eller finde en billig vaskemaskine til Black Friday.

Se også vores brands, hvor du kan finde:

Favoritter

Luk