70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Kärcher

Kärcher

Gennem et halv århundrede har Kärchers innovative produkter gjort rengøringen lettere for millioner af mennesker verden over. Gennem innovation og et utrætteligt kundefokus, udvikler og skaber Kärcher produktkategorier indenfor rengøring til både professionelle og private forbrugere. Kärcher har over hele verden gjort sig bemærket med deres højtryksrensere af højeste kvalitet, men producerer også innovative produkter til indendørs rengøring.
Kärchers vinduesvasker har ikke blot gjort vinduespudsningen sjovere og lettere, men har også sikret skinnende rene vinduer i hele verden siden 2008. Senest har den innovative FC5 2-i-1 gulvvasker gjort det lettere at holde gulvene rene, så forbrugere verden over kan nyde et rent og velduftende hjem, der gør naboerne misundelige.

Fokus på miljøet

Kärcher udvikler altid produkter med et stort fokus på effektivitet, brugervenlighed og miljø. Ved f.eks. at bruge en højtryksrenser fra Kärcher i stedet for at vaske bilen og terrassen med haveslangen, sparer du op til 3100 liter vand i timen, og du får samtidigt et bedre resultat på under den halve tid. Derudover kan indendørs rengøringsopgaver let klares med hjælp fra Kärchers alsidige damprensere, som kan gøre hjemmet skinnende rent og dræber 99,99 % af alle normale husholdningsbakterier uden brug af kemikalier.

Fokus på forbrugeren

Alle Kärchers produkter er udviklet til at gøre forbrugerens hverdag lettere. Forbrugeren er derfor ofte med på sidelinjen, når der skal udvikles nye produkter til at afhjælpe hverdagens rengøringsopgaver. Kärcher kan derfor udvikle intuitive rengøringsprodukter, der ikke blot gør rengøringen nemmere, men også meget sjovere.

Rengøringsløsninger til hele huset

Kärchers brede sortiment af rengøringsløsninger af højeste kvalitet kan løse selv de mest krævende opgaver i hele hjemmet. Højtryksrensere gør rengøringen af terrassen, bilen og cyklen til en leg, imens de multifunktionelle støvsugere effektivt sikrer et rent værksted. Damprensere, vinduesvaskere, støvsugere og gulvvaskere klarer let og hurtigt rengøringen indendørs, så du kan bruge tiden på det du gerne vil.

Favoritter

Luk