70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Ny energimærkning på hvidevarer

Læs mere her eller ring til os på 70 70 29 29.

Bliv en del af WhiteAway Group

Hos WhiteAway Group går det stærkt. Vi har vokseværk i stor stil, og derfor er vi altid på udkig efter servicemindede hjerner, målrettede talknusere og kreative hoveder med god forretningsforståelse. Vi er allerede nu Skandinaviens største inden for vores felt og har kontorer både i Aarhus og i Stockholm i Sverige.

Vi er en ung virksomhed, hvor vi tør at tale ærligt til hinanden i øjenhøjde og har stor tillid til den enkelte medarbejder. Det giver dig indflydelse og stor handlefrihed, samtidig med at vi hjælper dig med at vokse i dit job. Vi er en virksomhed i vækst med 12 webshops over hele Norden, og derudover tæller vi franchisekæden Skousen i Danmark og Norge samt Tretti i Sverige. Vi er fyldt med engagerede nørder – vil du være med?

Mød dine kommende kollegaer

Vi er mange, men ikke bare en grå masse. Tværtimod er vi en stor flok af forskellige profiler og specialister.
Dette er nogle af ansigterne, du møder hos os - og de fortæller her, hvad der gør dem glade for at gå på arbejde hver dag.

Head of e-commerce

Her er ingen regler, men stærke værdier, som vi alle arbejder efter. F.eks., at det handler om mennesker og at skabe vækst. Men der er en stor medbestemmelse og frie rammer til hvordan man når sine mål. Vi har både teoretikere, praktikere og købmænd, og der er højt til loftet og plads til at afprøve ting. Jeg tror netop, at kombination af vores værdier og vores forskellighed er årsagen til, at vi skaber stærke resultater.

Martin Skjold, + 3 år i WhiteAway Group

Business Developer

Vi har en meget flad struktur og ambitiøse kollegaer, der gør, at vi kan søsætte projekter på tværs af forretningen ekstremt hurtigt. Jeg står aldrig stille i min udvikling, og der er altid noget at give sig til – om det er at hjælpe kollegaer eller styre mine egne projekter.

Henrik Aaen, + 4,5 år i WhiteAway Group

Sales Specialist

Jeg kan altid se tilbage på min arbejdsdag og både føle og vide, at jeg har gjort en forskel for vores kunder. Vi gør en forskel for kundernes hverdag. Jeg får anerkendelse for mine faglige kompetencer i hverdagen, og jeg oplever tillid og tydelig opbakning fra min leder, når jeg griber nye opgaver.

Bodil Vemmelund, + 6,5 år i WhiteAway Group

Senior Frontend Developer

Her er der altid fart på og nye udfordringer, som skal klares. Det, synes jeg, er fedt. Har man som medarbejder en god ide til, hvordan man kan optimere et område eller en proces, er der aldrig nogen, som står i vejen for, at man kan føre ideen ud i livet.

Mads Collin, + 10 år i WhiteAway Group

Accounting Assistant

I min stilling hos WAG får jeg lov til at have et ansvar og føle, at jeg er med til at udføre et vigtigt stykke arbejde samtidig med, at jeg stadig lærer. Derudover er der gode venskaber og en masse grin, som gør, at man glæder sig til at gå på arbejde hver dag.

Mia Elgaard, + 4,5 år i WhiteAway Group

Marketing Project Manager

Jeg oplever stor tiltro til den enkelte. Vi tager hver især ansvar for egen rolle og faglighed. Jeg har selv stor beslutningskraft, og så vokser min faglighed også sammen med nogle fantastiske kolleger i en uformel stemning. Alt sammen noget, der gør det sjovt at gå på arbejde.

Rikke Larsen, + 5 år i WhiteAway Group

En uge hos os i Aarhus

Hvad kræver det at være en af Nordens største hvidevareforhandlere?

Uden mad og drikke …

2421

kopper kaffe pr. uge

1150

stk. frugt pr. uge

1446

liter vand pr. uge

270

stk. kage pr. uge

Det handler om mennesker

32 år

gnms. alder

73

WAG børn

Vi holder hjernen i topform

2207

artikler pr. uge

30

bøger pr. uge

16

kurser pr. uge

… og glemmer ikke kroppen

4156

km cyklet pr. uge

976

km løbet pr. uge

Vill du jobba hos oss / Vil du jobbe hos oss?

Vi arbejder i Norden, og derfor vil du på en spadseretur rundt i vores lokaler møde alle de skandinaviske sprog.
Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har en sproglig og kulturel forståelse af de markeder,
de arbejder med – og det er en udvikling, vi gerne vil forfølge endnu mere.

155 kollegaer

hjælper danske kunder

50 kollegaer

hjælper svenske kunder

35 kollegaer

hjælper norske kunder

Goder til gode medarbejdere

Fitness

Hjernecellerne styrketræner du i dit daglige arbejde, og med vores fitness-faciliteter kan du holde kroppen i mindst lige så god form. Fitnesslokalet er indrettet med nyt og alsidigt udstyr til både styrke- og konditionstræning, og du kan bruge det både i hverdage og i weekenden.

Cykelværksted

En cykeltur er en frisk og sund måde at starte dagen på, og efter en veloverstået arbejdsdag er det rart med vind i håret og sol på kinderne. Derfor har vi vores helt eget cykelværksted, hvor du kan pusle om din cykel og sørge for, at den er den bedste version af sig selv.

Frokost

En indbydende buffet bestående af salatbar, frugt, lune retter, friskbagt brød og alskens pålæg. Det er synet, der møder dig hver dag i kantinen, hvis du vælger at være en del af vores frokostordning. Maden er altid sund og varieret, så du får den nødvendige energi til arbejdsdagen.

WASG

WhiteAway Social Group (WASG) er vores personaleforening, som giver dig gode muligheder for at lære dine kollegaer at kende på en lidt anden måde. WASG arrangerer bl.a. biografture, fester, brætspilaftener og koncertbesøg og er altid garanti for ægte kollegahygge.

Vores 5 værdier

1. Det drejer sig om mennesker

WhiteAway Groups eksistensgrundlag er glade kunder. Vores DNA er engagerede og ansvarsfulde medarbejdere.

Vi formår – uanset hvor vi arbejder i forretningen – i ekstraordinær høj grad at sætte os i kundens sted. Alt starter med og fra et kundeperspektiv. Vores evne til at udleve dette starter hos os selv og med en positiv kultur. Kun når vi står sammen og kæmper for det samme mål, lykkes vi.

2. Skab vækst

Vi begejstres af at jagte langsigtet vækst, og vi søger hele tiden at udvikle os. Vi benchmarker vores performance imod de allerbedste, og vores mål er at gøre det bedre end dem.

Vi erkender, at verden og vores marked hele tiden udvikler sig – det, der var godt i går, kan være middelmådigt eller skidt i dag. Vi søger vækst og udvikling som organisation og for hver enkelt person.

3. Byg åbne og ærlige relationer

Vi siger tingene, som de er, også selvom det er svære eller pinlige ting. Vi tror på, at det er bedre at se tingenes virkelige tilstand i øjnene og sige det ligeud, end det er at forsøge at skjule sandheden.

Vi ser det som en essentiel indsats at kommunikere bredt og grundigt, så hvert enkelt team og medarbejder får et optimalt grundlag for at performe bedst muligt. Vi bifalder ethvert initiativ, der tjener til at øge informationsniveauet og folks indsigt på tværs af forretningen.

4. Gør mere med mindre

At være i stand til at sælge til laveste pris er en forudsætning for at kunne være på vores marked. For at få succes på vores marked må man have lave omkostninger, og vi er stolte af at nå store resultater med få midler. Købmandskab er et nøgleord.

5. Vær ydmyg

Vi ser det at være ydmyg som en positiv egenskab.

Vi fejrer og glædes over vores succes og evner, men vi bliver ikke arrogante eller behandler andre anderledes, end vi selv ønsker at blive behandlet. Vi anerkender, at der på forskellige områder altid vil være nogen, der er dygtigere end os. Derfor er vi som organisation og enkeltindivider altid åbne for at blive inspireret, lære nyt og ændre os.

Om WhiteAway.com

-Vejen fra Ahvidevarer.dk til det, vi i dag kender som WhiteAway Group

Læs mere om WhiteAway

Favoritter

Luk