70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

5-30% på hvidevarer til køkkenet*

Se varer * Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller prisgaranti. Gælder t.o.m. 20/10-17

×

Bliv en del af WhiteAway Group

Hos WhiteAway Group går det stærkt. Vi har vokseværk i stor stil, og derfor er vi altid på udkig efter servicemindede hjerner, målrettede talknusere og kreative hoveder med god forretningsforståelse. Vi er allerede nu Skandinaviens største inden for vores felt og tæller 240 medarbejdere i Aarhus og i Jordbro ved Stockholm.

Vi er en ung virksomhed, hvor vi tør at tale ærligt til hinanden i øjenhøjde og har stor tillid til den enkelte medarbejder. Det giver dig indflydelse og stor handlefrihed, samtidig med at vi hjælper dig med at vokse i dit job. Vi er en e-commerce-virksomhed i vækst fyldt med engagerede nørder – vil du være med?

Ledige stillingerRekruttering

Bliv lidt klogere på ansættelsesprocessen hos os, inden du går i gang med at skrive verdens bedste ansøgning.
Vi ser frem til at høre fra dig.


Så snart din ansøgning er landet sikkert hos os, sender vi en bekræftelsesmail til dig. Når vi læser ansøgningerne igennem, leder vi efter de kandidater, der matcher vores ønsker til både kvalifikationer og personlige kompetencer. Kommer du ikke i betragtning til jobbet, gør vi os umage for at give afslag så hurtigt som muligt.

1. samtale

Vi inviterer dig til en samtale, hvor deltagerne som regel er afdelingslederen og en kollega. Udover at lære mere om din faglighed vil vi gerne danne os et indtryk af, hvilken personlighed der gemmer sig bag CV’et. Derfor spørger vi også til din baggrund og motivation for at søge jobbet.

Til den første samtale fortæller vi lidt om ansættelsesvilkårene og vores forretning, og du får naturligvis svar på de spørgsmål, du måtte have.

2. samtale

Ser vi et potentielt match mellem os, stillingen og dig, inviterer vi dig til endnu en samtale. Her graver vi et spadestik dybere for at finde ud af, om der er udsigt til et godt samarbejde.

Til nogle stillinger supplerer vi med en personlighedstest. Testen står aldrig alene, den fungerer kun som en hjælp i vores søgen efter endnu en god kollega. Ved samtalen får du en tilbagemelding på testen, og du får selvfølgelig mulighed for at komme med dine egne input til testens resultat.

Når vi har fundet vores nye kollega, giver vi hurtigst muligt besked til alle, der har været til samtale.

Mød dine kommende kollegaer

Vi er mange, men ikke bare en grå masse. Tværtimod er vi en stor flok af forskellige profiler og specialister.
Dette er nogle af ansigterne, du møder hos os - og de fortæller her, hvad der gør dem glade for at gå på arbejde hver dag.


Indkøbschef

Her er højt til loftet, og vi er meget forskellige – her er både praktikere, teoretikere og købmænd som mig selv. Der er rum til at prøve ting af, og vejen til at nå vores mål er meget fri. Jeg har tidligere været selvstændig og sætter stor pris på at have frihed og medbestemmelse i mit job.

Karl Mark, + 9 år i WhiteAway Group

Business Intelligence

Vi har en meget flad struktur og ambitiøse kollegaer, der gør, at vi kan søsætte projekter på tværs af forretningen ekstremt hurtigt. Jeg står aldrig stille i min udvikling, og der er altid noget at give sig til – om det er at hjælpe kollegaer eller styre mine egne projekter.

Kasper Zangenberg, + 2 år i WhiteAway Group

Sales specialist

Her er god mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt, og man får lov at tage beslutninger. Stemningen er uhøjtidelig, og der er plads til alle. Der bliver stillet individuelle krav i forhold til det niveau, man er på, og mangler man viden, er der altid fantastiske kollegaer klar til at hjælpe.

Jeanette Evert, + 2 år i WhiteAway Group

Frontend udvikler

Her er der altid fart på og nye udfordringer, som skal klares. Det, synes jeg, er fedt. Har man som medarbejder en god ide til, hvordan man kan optimere et område eller en proces, er der aldrig nogen, som står i vejen for, at man kan føre ideen ud i livet.

Mads Collin, + 7 år i WhiteAway Group

Økonomielev

Som elev er det fedt at arbejde hos WAG, fordi jeg får lov til at have et ansvar og føle, at jeg er med til at udføre et vigtigt stykke arbejde, samtidig med at jeg stadig lærer. Derudover er der gode venskaber og en masse grin, som gør, at man glæder sig til at gå på arbejde hver dag.

Mia Elgaard, + 1 år i WhiteAway Group

After sales specialist

Det er tilfredsstillende at arbejde i et dynamisk miljø, hvor kunderne er i fokus, og at have dygtige kollegaer omkring mig. Desuden er WAG en arbejdsplads, som belønner medarbejderen for den gode indsats, hvilket giver mig lysten og drivet til at give mig 120 % hver eneste dag.

Shené Shaban, + 1 år i WhiteAway Group

En uge hos WhiteAway

Hvad kræver det at være en af Nordens største hvidevareforhandlere?


Uden mad og drikke …

1142

kopper kaffe pr. uge

751

stk. frugt pr. uge

819

liter vand pr. uge

152

stk. kage pr. uge

Det handler om mennesker

28 år

gnms. alder

52

WAG børn

Vi holder hjernen i topform

275

bookmarks pr. uge

58

fagbøger pr. uge

75

seminarer pr. uge

… og glemmer ikke kroppen

1757

km cyklet pr. uge

355

km løbet pr. uge

Vill du jobba hos oss / Vil du jobbe hos oss?

Vi arbejder i Norden, og derfor vil du på en spadseretur rundt i vores lokaler møde alle de skandinaviske sprog.
Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har en sproglig og kulturel forståelse af de markeder,
de arbejder med – og det er en udvikling, vi gerne vil forfølge endnu mere.


153 kollegaer

hjælper danske kunder

74 kollegaer

hjælper svenske kunder

23 kollegaer

hjælper norske kunder

Goder til gode medarbejdereFitness

Hjernecellerne styrketræner du i dit daglige arbejde, og med vores fitness-faciliteter kan du holde kroppen i mindst lige så god form. Fitnesslokalet er indrettet med nyt og alsidigt udstyr til både styrke- og konditionstræning, og du kan bruge det både i hverdage og i weekenden.

Cykelværksted

En cykeltur er en frisk og sund måde at starte dagen på, og efter en veloverstået arbejdsdag er det rart med vind i håret og sol på kinderne. Derfor har vi vores helt eget cykelværksted, hvor du kan pusle om din cykel og sørge for, at den er den bedste version af sig selv.

Frokost

En indbydende buffet bestående af salatbar, frugt, lune retter, friskbagt brød og alskens pålæg. Det er synet, der møder dig hver dag i kantinen, hvis du vælger at være en del af vores frokostordning. Maden er altid sund og varieret, så du får den nødvendige energi til arbejdsdagen.

WASG

WhiteAway Social Group (WASG) er vores personaleforening, som giver dig gode muligheder for at lære dine kollegaer at kende på en lidt anden måde. WASG arrangerer bl.a. biografture, fester, brætspilaftener og koncertbesøg og er altid garanti for ægte kollegahygge.

Vores 5 værdier1. Det drejer sig om mennesker

WhiteAway Groups eksistensgrundlag er glade kunder. Vores DNA er engagerede og ansvarsfulde medarbejdere.

Vi formår – uanset hvor vi arbejder i forretningen – i ekstraordinær høj grad at sætte os i kundens sted. Alt starter med og fra et kundeperspektiv. Vores evne til at udleve dette starter hos os selv og med en positiv kultur. Kun når vi står sammen og kæmper for det samme mål, lykkes vi.

2. Skab vækst

Vi begejstres af at jagte langsigtet vækst, og vi søger hele tiden at udvikle os. Vi benchmarker vores performance imod de allerbedste, og vores mål er at gøre det bedre end dem.

Vi erkender, at verden og vores marked hele tiden udvikler sig – det, der var godt i går, kan være middelmådigt eller skidt i dag. Vi søger vækst og udvikling som organisation og for hver enkelt person.

3. Byg åbne og ærlige relationer

Vi siger tingene, som de er, også selvom det er svære eller pinlige ting. Vi tror på, at det er bedre at se tingenes virkelige tilstand i øjnene og sige det ligeud, end det er at forsøge at skjule sandheden.

Vi ser det som en essentiel indsats at kommunikere bredt og grundigt, så hvert enkelt team og medarbejder får et optimalt grundlag for at performe bedst muligt. Vi bifalder ethvert initiativ, der tjener til at øge informationsniveauet og folks indsigt på tværs af forretningen.

4. Gør mere med mindre

At være i stand til at sælge til laveste pris er en forudsætning for at kunne være på vores marked. For at få succes på vores marked må man have lave omkostninger, og vi er stolte af at nå store resultater med få midler. Købmandskab er et nøgleord.

5. Vær ydmyg

Vi ser det at være ydmyg som en positiv egenskab.

Vi fejrer og glædes over vores succes og evner, men vi bliver ikke arrogante eller behandler andre anderledes, end vi selv ønsker at blive behandlet. Vi anerkender, at der på forskellige områder altid vil være nogen, der er dygtigere end os. Derfor er vi som organisation og enkeltindivider altid åbne for at blive inspireret, lære nyt og ændre os.

Om WhiteAway.com

-Vejen fra Ahvidevarer.dk til det, vi i dag kender som WhiteAway Group

Favoritter

Luk