70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Kenwood

Historien bag Kenwood

Brandet Kenwood har eksisteret siden 1947 og har siden da set det som sin mission at udstyre køkkener verden over med nyttige og effektive køkkenmaskiner, der samtidig er pæne at se på.

Navnet Kenwood stammer fra virksomhedens stifter - Kenneth Wood. Hans mål var at producere luksusprodukter til køkkenet, som snart ville være dagligdags brugsgenstande frem for luksus. Og som bekendt lykkedes missionen til fulde; I dag står der et utælleligt antal køkkenmaskiner fra Kenwood over det meste af verden.

Kenwoods bestsellere

Den første bestseller fra Kenwood i en modificeret udgave, naturligvis stadig solgt i dag. Den hedder Kenwood Chef og er en klassisk køkkenmaskine med et stort piskeris, der automatisk pisker indholdet i den dertilhørende skål. Sidenhen er sortimentet blevet udvidet med bl.a. Kenwood Major, der ligeledes er blevet noget af en sællert. Måske på grund af den store kapacitet; Skålen kan rumme 6 liter mod Chefens 4,6 liter.

Der kan suppleres med flere forskellige køkkenaggregater på både Kenwood Chef og Kenwood Major. Blandt andet en kødhakker, en blender og en ismaskine.

Det giver næsten sig selv, eftersom produkterne har været på markedet i så mange år, men Kenwwod-køkkenmaskiner er det rene kram. De yder det maksimale, og de bliver ved og ved og ved. Så med sådan en maskine går du aldrig galt i byen.

Kenwoods kerneværdier

Kenwood er markedsleder inden for husholdningsapparater til tilberedning af mad. Og ikke uden grund. Virksomheden forsker konstant i, hvordan dens maskiner kan gøres bedre og gøre livet for dig, som bruger maskinerne, både nemmere og sjovere. Nogle af kerneværdierne hos engelske Kenwood er Kvalitet, Innovation og Design kort sagt; produkter for livet, der tager sig flot ud og fungerer efter hensigten. Og endda bedre endnu.

Køb dine nye køkkenmaskiner hos WhiteAway.com

Her hos WhiteAway.com har vi flere forskellige Kenwood-modeller i vores sortiment. Se dig omkring her på siden, og bliv inspireret. Har du brug for en ekstra røreskål, kan vi også klare det oven i købet i rustfrit stål i højeste kvalitet.

Når du køber Kenwood-produkter hos os, leverer vi kvit og frit. Ofte inden for kun 1-2 hverdage. Desuden har vi prisgaranti på alle vores lagervarer, så du kan være helt sikker på at gøre en god handel her hos os.

Spørg os til råds!

Vores kundeservice ved temmelig meget, og mere til, om produkterne fra det engelske køkkenbrand, så hvis du har nogle spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden, er du altid velkommen til at kontakte dem på telefon 70702929. Vi glæder os til at tale med dig.

Favoritter

Luk