70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Se vores store sommerudsalg her*

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

KitchenAid

KitchenAid til den kræsne forbruger

Er du på jagt efter en elektrisk køkkenmaskine, og er du samtidig både stil- og kvalitetsbevidst, så kommer du ikke uden om KitchenAid. Om nogen har brandet sat sit præg på moderne og stilbevidste køkkener, og gennem de sidste mange år har både brand og design gået sin sejrsgang i Danmark såvel som resten af verden.

For de få, der ikke ved, hvordan KitchenAid-maskiner ser ud, kan det siges med ganske få ord: De er lækre, gennemførte og i høj kvalitet. Samtidig har de et retroinspireret look, der passer ind i både romantiske, stringente og stilmæssigt blandede hjem. Så hvis du gerne vil have et køkken, der er supermoderne, samtidig med at det er funktionelt og stilrent, er det bare om at slå til på nogle af produkterne her på siden.

KitchenAid hos WhiteAway.com

Her på siden har vi samlet vores store udvalg af KitchenAid-produkter, så det bliver nemt for dig at få et overblik. Selv om KitchenAid primært er kendt for deres køkkenmaskiner & røremaskiner, producerer virksomheden mange andre husholdningsapparater - ligeledes i det lækre, gennemførte design. Så uanset om du står og mangler en røremaskine, en elkedel, en blender eller øvrige husholdningsapparater, bør du se på, hvad KitchenAid kan tilbyde dig.

Her hos WhiteAway.com får du KitchenAid-produkter til en god pris - og vi har oven i købet ofte tilbud på dem. Så hold øje med siden her, og husk: Vi betaler fragten, og vi yder endda prisgaranti på vores lagervarer. Det giver dig en garanti for, at vores pris ikke bare er god - den er den bedste! Finder du mod forventning identiske KitchenAid-produkter billigere et andet sted på nettet, skal du blot kontakte os. Så sørger vi for at matche prisen og tilrette vores egen.

Historien bag KitchenAid

KitchenAid - eller forløberen for brandet - opstår for snart 100 år siden i 1919. Amerikaneren Herbert Johnson opfandt et elektrisk piskeris, der fik navnet H5. Navnet KitchenAid opstod ved et tilfælde, da en hustru til en direktør i firmaet i en samtale udbrød: 'I don't care that you call it, it's the best kitchen aid I've ever had' (oversat: 'Jeg er ligeglad med, hvad du kalder det; det er den bedste køkkenhjælp, jeg nogensinde har haft). Siden da har produkterne heddet KitchenAid, og med tiden er der blevet udviklet nye og bedre maskiner, så vi i dag har et bredt udvalg af elektriske husholdningsapparater at vælge imellem.

Maskinen fik en designmæssig overhaling i 1937, hvor den endte med at se ud mere eller mindre, som den gør i dag. Det siger en hel del om, hvor fremsynet og innovativ virksomheden både var og er.

I dag er KitchenAid ejet af virksomheden Whirlpool, der opkøbte firmaet i 1987. Siden opkøbet har brandet nydt stor fremgang og vundet både hæder og priser for designet. Flere modeller er i øvrigt udstillet på Museum of Modern Art (MoMA) i både New York og San Francisco.

Livsstilsprodukter til den stilbevidste livsnyder

KitchenAid-produkter er andet og mere end bare husholdningsapparater. Det er på det nærmeste blevet husholdningsapparater, og det sender i vid udstrækning et signal at have en KitchenAid-køkkenmaskine stående på køkkenbordet. For designværdien er så høj på produkterne, at det naturligvis ikke kan komme på tale at pakke dem væk. Produkterne signalerer god stil i køkkenet, og som nævnt kan det lækre, retroinspirerede design passe ind mere eller mindre hvor som helst.

Inden for de senere år har KitchenAid lanceret flere farver at vælge imellem, så nu behøver du ikke længere 'kun' at matche stilen - nu kan du også matche farven på dit øvrige interiør.

Et væld af forskellige KitchenAid-maskiner

Som nævnt findes der mange forskellige KitchenAid-maskiner, men den mest ikoniske er den klassiske køkkenmaskine med sin kraftige motor, sit store tilbehørsudvalg og lette rengøring. Den vil lette alle opgaver lige fra brødbagning til flødeskumspiskning for dig, og det bedste af det hele er, at det går som en leg at gøre den ren. Du kan også få tilbehør til køkkenmaskinen, der gør det muligt at tilberede alverdens råvarer, lige fra hakning af kød og fremstilling af råkostsalat til formning af forskellige typer pasta og meget meget mere.

KitchenAids køkkenmaskine - og øvrige husholdningsapparater - er af en suveræn kvalitet. Det siges, at levetiden på en køkkenmaskine ligger på gennemsnitligt 30 år, hvilket svarer til 400 timers uafbrudt brug. Røremaskinen har en direkte transmissionsmotor med 10 hastigheder på 300 watt, og selverøresystemet er unikt og såkaldt planetarisk. Der ydes 5 års garanti på standmixeren, som køkkenmaskinen også kaldes, mens der på øvrige produkter ydes mellem 2 og 10 års garanti.

Spørg os til råds hvis du er i tvivl

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores KitchenAid-produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan hjælpe om alt lige fra udvalg til funktioner og anbefalinger til dine specifikke behov. Du skal blot kontakte vores kundeservice på telefon 7070 2929, så skal vi råde og vejlede dig efter bedste evne.

Se eventuelt også WhiteAways fulde udvalg af køkkenmaskiner >

Favoritter

Luk