70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Gryder & Pander

Kvalitets gryder og pander

De små ting, der gør den store forskel

Pander, gryder, minihakkere og knive. Køkkenredskaberne, der gør det nemmere at være den i hjemmet, der står for madlavningen. For man kan sige meget, men det går altså hurtigere at hakke, snitte, skære, røre og stege, når udstyret er i orden.

Uanset hvordan du foretrækker at få din mad tilberedt, så finder du køkkenredskaber, der kan hjælpe dig med at udføre opgaven både hurtigt og præcist. Hvorfor bruge oceaner af tid og tårer på at hakke løgene til frikadellerne fint, når du i løbet af nul komma fem kan snitte et løg til perfektion i en minihakker. Og hvorfor kæmpe en brav kamp med tante Odas gamle støbejernspande, der vejer et ondt år og desuden brænder maden på, når du med et minimum af kræfter og fedtstof kan stege førnævnte frikadeller på en aluminiumspande med slip let-belægning?

Det er meget forskelligt fra person til person, hvilket køkkenredskab der er favoritten. Og typisk er både skabe og skuffer i køkkenet da også fyldt med forskellige apparater og redskaber, fordi det kan være svært at vælge - eller fordi man bare har mange yndlingsredskaber.

Køb dine nye køkkenredskaber hos whiteaway

Her hos whiteaway har vi mange køkkenredskabs-favoritter. Se bare med her på siden, hvor du finder alle de køkkenredskaber, vi har i vores sortiment lige nu. Udvalget ændrer sig løbende, men kvaliteten forbliver den samme: tårnhøj. Alle vores køkkenmaskiner er produceret af anerkendte fabrikanter, der har mange års erfaring inden for udvikling og produktion af netop køkkenredskaber, og som alle sætter en ære i at gøre hverdagen i køkkenet ikke bare nemmere, men også sjovere.

Alle vores køkkenredskaber har desuden fået kælet for designet, og der er tænkt over brugervenlighed såvel som rengøringsvenlighed. For hvad nytter det at have en minihakker, der snitter i et snuptag, hvis du skal bruge flere timer på at gøre den ren bagefter? Og hvorfor investere i nye knive, hvis de ikke ligger godt i hånden? Vores køkkenredskaber har det hele - form, funktion og brugervenlighed. Høj kvalitet og lave priser. Det er vi stolte af, for det kommer dig til gode.

Prisgaranti på lagervarer

Vidste du i øvrigt, at vi altid har prisgaranti på vores lagervarer? Det betyder, at når du skal købe nye køkkenredskaber, så garanterer vi, at du ikke finder dem billigere et andet sted online. Og hvis det skulle ske, så matcher vi den laveste pris. Dertil kommer, at vi rent faktisk ofte har tilbud på køkkenredskaber, så uanset hvad, vil du altid gøre et godt køb her hos whiteaway.com.

Spørg os til råds om køkkenredskaber

Har du spørgsmål til vores køkkenredskaber, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 7070 2929. Måske er du usikker på, hvilken størrelse gryde, du bør vælge. Hvilken type pande?
Og om en minihakker er det rette valg for dig, eller om du i stedet burde investere i en stavblender med tilbehør. Det kan også være, du gerne vil investere i nye knive til køkkenet, men er usikker på, hvilke der er de bedste. Alt det, og meget mere, kan du få svar på ved at ringe til vores dygtige kundeservice. Vi glæder os til at tale med dig.

Favoritter

Luk