70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
 • Mandag8-22
 • Tirsdag8-22
 • Onsdag8-22
 • Torsdag8-22
 • Fredag8-22
 • Lørdag8-22
 • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Start din sommer her

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Vand & Juice

Alt i juicer og isterningmaskiner

Hos whiteaway finder du et bredt udvalg af læskende produkter indenfor bl.a. juice, sodavand og sågår også isterningemaskiner til at få dine drikke kolde. Sodavandsmaskiner og isterningemaskiner er relativt ukomplicerede at forstå, de kan hjælpe med sodavand og isterninger. Juice-produkter dækker derimod over en række forskellige produkttyper som slowjuicere, centrifugaljuicere og saftpresser (citruspressere). Få lidt hjælp nedenfor til at vælge det helt rette juice-produk

Traditionel saftpresser eller slowjuicer - hvad er forskellen?

Man kan dele juicemaskiner op i tre kategorier: Saftpressere (citruspressere), centrifugaljuicere og slowjuicere. De første to produkttyper har det til fælles, at de presser frugten. Citruspresseren kan, som navnet antyder, udelukkende presse bløde citrusfrugter, mens centrifugaljuiceren kan presse mere eller mindre alt. Den presser og slynger saften fra alt lige fra appelsiner til knoldselleri og giver en god, smagfuld juice.

Slowjuiceren derimod, slynger eller presser ikke. Tværtimod kværner den hele frugter og grøntsager, så der bliver udnyttet så meget af råvarerne som overhovedet muligt. Den bruger ikke knive, men har i stedet et bor af keramik eller plast. Den saft, der kommer ud af frugten og/eller grøntsagerne drypper gennem en si eller et filter, og voila: Juicen er færdig. På grund af den skånsomme måde at fremstille juice på bevarer slutproduktet så mange mineraler og vitaminer som overhovedet muligt - og så skiller juicen i øvrigt ikke så meget, som juicen fra en saftpresser gør, når den har stået lidt.

Pulp fra en slow juicer er mere tør end den pulp, der kommer fra en traditionel saftpresser. Det skyldes, at der næsten ikke går noget til spilde. Dermed er det muligt at bruge pulpen til fx frikadeller (grøntsagspulp) eller bagværk (både frugt og grønt) som en nem måde at få mere grønt i familien - og som en måde at undgå spild af mad.

Gode råd til at finde det bedste juice-produkt

Blandt de mange typer af juicere kan du finde den model, der passer til dit behov. Inden du vælger,er det en god ide at overveje følgende:

 • Skal du primært presse juice af frugter eller grøntsager?
 • Hvis du oftest laver din hjemmepressede juice af grøntsager, bør du vælge en saftpresser med centrifugaljuicer. Hvis du derimod mest presser frugt, bør du vælge en roterende presser (slowjuicer).
 • Hvor ofte bruger du din juice-maskine? Presser du juice hver dag, vil du måske foretrække en juicer, som er let at rengøre, og som kan presse saft hurtigt.
 • Skal din juicepresser stå på køkkenbordet? Skal din juice-/frugtpresser stå fremme, er det vigtigt at vælge et design og en størrelse, der passer til dit køkken. Det hører nemlig også med til den gode oplevelse af et glas friskpresset juice.
 • Hvor store mængder juice vil du presse? Saftpressere fås i mange størrelser, så alt afhængig af om du skal presse juice til dig selv, hele familien eller til større selskaber, bør du overveje hvor stor beholder din saftpresser skal have. Der er også forskel på, hvor store stykker, du kan putte ned i saftpresseren.

Har du spørgsmål til produkterne, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via mail [email protected] eller på telefonnummer 70 70 29 29.

Favoritter

Luk