70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

Få gratis oplevelse med i køb over 500,-

Brug rabatkoden DGDA - læs mere her - Gælder kun t.o.m 23/2

×

Sodavandsmaskiner

Sodavand - lav dem selv på en Sodastream

Kulsyre, sodavandskoncentrat og en sodavandsmaskine - så har du sodavand! Lyder det næsten for nemt til at være sandt? Det er det ikke! Med en sodavandsmaskine - eller en Sodastream, som den også kaldes - kan du både nemt, hurtigt og billigt lave din egen sodavand. Lige så tit du vil. Nu behøver du ikke længere slæbe dig ud i regnen, hvis du har lyst til en cola, men ikke har sodavand i huset; Du laver den bare selv!

Fordele ved at have din egen sodavandsmaskine

Du kan få sodavandskoncentrat i så godt som alle smagsvarianter - lige fra de almindelige som cola, jordbær, appelsin og sport til de mere utraditionelle som karamel og diverse drinks-mix. Du vælger bare din(e) favorit(ter), og så er det slut med at huske at købe tunge sodavand i supermarkedet. Det skåner i øvrigt også miljøet, når du forbruger færre dåser og plastflasker, så dér er endnu en god grund til at investere i din egen sodavandsmaskine.

Sodavandskoncentratet fås også i light-varianter, men selv de traditionelle varianter indeholder markant mindre sukker end de sodavand, du køber. Kulsyrepatronen følger med, og når den er tom, kan du 'veksle' den til en ny i en materialist eller hvidevareforretning. Der er pant på selve flasken, og når du først har en flaske (der, som nævnt, følger med, når du køber en Sodastream), er en ny flaske ikke så dyr.

Er du ikke så vild med sodavand, men kan du godt lide danskvand, så kan du naturligvis også lave dét på din sodavandsmaskine. Så undlader du bare at tilsætte koncentrat.

Selve sodavandsmaskinen er meget elegant og diskret i sit udtryk, den fylder ikke meget, og den kræver ingen strømforsyning. Du kan altså have den stående, hvor du har lyst - og gerne fremme, da den er pæn at se på.

Når du bruger en Sodastream, kan du opleve, at den siger en kraftig 'pfffft!'-lyd, når du er færdig med at trykke på kulsyreknappen. Det er helt almindeligt, og selv om det kan lyde højt, er det bare en del af maskinens design og måde at lyde på. Til gengæld står maskinen stabilt og er altså, som nævnt, pæn og diskret at kigge på. Fås i blandt andet sort og hvid.

Køb din nye sodavandsmaskine billigt her på WhiteAway.com

Som nævnt, er det nemt at lave sodavand, så længe du har en maskine, en kulsyrepatron og en flaske sodavandskoncentrat. WhiteAway.com gør det nemt og billigt for dig at få både sodavandsmaskinen og kulsyrepatronen, mens du kan få koncentratet i op til flere dagligvarebutikker i dag. Her på siden kan du se vores udvalg af billige sodavandsmaskiner - vi har ofte tilbud på sodavandsmaskiner, og vi har altid prisgaranti på lagervarer, så uanset om vi har tilbud eller ej, er du sikret en god pris.

Spørg os til råds om køb af sodavandsmaskiner

Vores kundeservice sidder parat på 7070 2929 til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have om vores sodavandsmaskiner. Så er du i tvivl om, hvorvidt en sodavandsmaskine er noget for dig, hvordan det nu lige er, man betjener dem, og om kulsyrepatronen følger med eller ej (det gør den), så er du altid velkommen til at ringe. Du har også mulighed for at kontakte os via vores onlinechat, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig.