70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Se vores store sommerudsalg her*

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Kaffe & the

Kaffebrygning

Der er flere ting, du skal have med i dine overvejelser, når du skal finde frem til præcis den kaffemaskine, der passer til dig og dine behov. En god start er at tage stilling til hvad du vil brygge, og hvor meget du vil brygge.

Kaffemaskiner

Hvis du sætter pris på en enkel men god kop kaffe, og brygger du oftest en kande ad gangen, bør du kigge nærmere på vores brede udvalg af billige kaffemaskiner. Kaffemaskiner i vores sortiment har en kapacitet på 10-15 kopper. Derudover kan du overveje, om du har særlige krav til f.eks. selve kaffekanden eller maskinens ekstra funktioner såsom autosluk. Lige meget hvad du foretrækker, finder du hos WhiteAway kvalitets kaffemaskiner til billige priser fra anerkendte mærker som f.eks. en Philips kaffemaskine og en Bosch kaffemaskine.

Espressomaskiner

Har du lyst til at tage din kaffebrygning et skridt videre og selv styre de finere finesser i brygningen af en rigtig god kop kaffe, passer en espressomaskine måske bedre til dig. Du bør her mærke efter, hvor stor en barista du har i maven. WhiteAway har nemlig et bredt sortiment fra espressomaskiner, der brygger din espresso med kun et tryk på en knap til mere avancerede espressomaskiner, der også kan lave andre kaffespecialiteter. Fælles for alle vores espressomaskiner er dog, at den gode smagsoplevelse er i centrum – og til vores priser behøver det ikke længere være en luksus.

Indbygningskaffemaskine

Med en indbygningskaffemaskine får du caféoplevelsen ind i dit eget hjem. Indbygningskaffemaskiner er kendetegnet ved et lækkert og stilrent design, som måske passer perfekt ind i lige præcis dit køkken - samtidig med at du sparer en masse bordplads. Derudover giver en indbygningskaffemaskine dig også mulighed for at nyde hjemmelavet cappuccino, cafe latte m.m. Dit valg af indbygningskaffemaskine er dog afhængig af, om du er til den mere simple indbygningskaffemaskine eller indbygningskaffemaskiner, der kræver lidt mere forarbejde.

Er du i tvivl om, hvilken type maskine du skal vælge til din kaffebrygning, eller har du andre spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til whiteaways kundeservice på tlf 70 70 29 29.

Er du på udkig efter kaffemaskiner til absolut spot-priser kan du måske finde den til en god pris på Black Friday.

Alt fra kaffekværn til tebryggere

Favoritter

Luk