70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
0 Kurv
Menu

Spar 10 % på ALT køl og frys*

Se varer - Brug koden KOLE10 *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer eller prisgaranti. KUN I DAG!

×

KØKKENMASKINER

Uundværlig hjælp i hverdagen

Skal du blende, hakke, purere, juice mm.? Få fikset madpakken i en fart, eller tilbered en lækker middag. Kort sagt hjælper din køkkenmaskine dig med alskens opgaver i hverdagen.

Tilmed ser mange af køkkenmaskinerne ret godt ud og vil klæde køkkenet godt. Nogle køkkenmaskiner er også særligt kompakte, så du nemt kan gemme dem bort, når de ikke er i brug.

Populære køkkenmaskiner

Blandt de mest populære køkkenmaskiner finder du håndmixere, røremaskiner eller stavblendere. De giver en hjælpende hånd til de fleste opgaver som bagning og madlavning. Ofte får du nyttigt tilbehør med, så du kan klare endnu flere ting - eksempelvis at lave juice og mose, samt hakke, snitte og blande.

Blendere er også en fremherskende køkkenmaskine i mange køkkener. Det er, fordi de nemt hjælper med at lave lækre milkshakes, sunde smoothies og puré. Mange blendere knuser også isterninger, så du mestrer bartender-tjansen!

En uundværlig hjælp i køkkenet er i særdeleshed køkkenvægte - her tilbyder vi dig også et bredt udvalg, som passer til dit behov.

Køkkenmaskiner til bestemte behov

Kan man lave rigtige vafler med andet end et vaffeljern - nej vel?! Nogle køkkenmaskiner mestrer præcis én ting. Tænk også på brødristere, der gør brødet ekstra lækkert. Eller måske en bagemaskine, der har friskbagt brød klar, lige når du kommer ind af døren? Ægge-fanatikere kan også nyde kogte æg, lige som du kan li’ dem, med vores æggekogere.

Gode råd til køb af køkkenmaskiner

“Gå aldrig ned på udstyr” har du måske hørt før - men vigtigst af alt er, at udstyret er ordentligt og passer til dine behov. Derfor anbefaler vi, at du overvejer disse ting, inden du udvælger dig din nye køkkenmaskine:

  • Hvor ofte kommer jeg til at bruge den?

Når vi nogle gange tænker efter, behøver vi måske ikke en ny køkkenmaskine, selvom det kan være fristende. Overvej lige en ekstra gang hvor tit du kommer til at bruge køkkenmaskinen, som du har udset dig.

  • Kan jeg klare opgaven på anden vis?

Måske er en foodprocesser smartere fremfor en røremaskine og en blender? Flere og flere køkkenmaskiner kan klare lidt af hvert. Derfor kan du måske klare flere behov i køkkenet, med færre køkkenmaskiner - eller blot én, som med foodprocessoren.

  • Hvad har jeg råd til?

Der er ofte penge at spare, hvis ikke du har krævende behov, eller ønsker et bestemt design på din køkkenmaskine. Eksempelvis er en stor blender ikke nødvendig for at lave et par smoothies - det kan klares med små og billigere blendere.

Køb køkkenmaskiner hos WhiteAway - gratis fragt og retur.

Hos WhiteAway giver vi dig et stort udvalg af køkkenmaskiner. Du finder produkter til både den lille og store pengepung - men en solid kvalitet er fælles for alle produkterne. Tjek evt. også vores tilbud - måske finder du en særlig pris på køkkenmaskinen, du er på jagt efter.

Det kan være svært at finde det, som passer præcis til vores behov - er du i tvivl, så hjælper vi dig! Bare chat med os her på siden eller ring til os på 70 70 29 29.

Og for at gøre det hele nemmere, giver vi dig gratis fragt og retur. Kort sagt kan du trygt få fat i din næste køkkenmaskine hos os!

Favoritter

Luk