70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

LG

Life´s Good

LG er blandt verdens største, når det kommer til levering og udvikling af elektronik til hjemmet (herunder hårde hvidevarer), mobil kommunikation og luftvarmepumper.
Sloganet "Life's good" - livet er godt - er ikke bare taget ud af den blå luft; Ordene passer enestående sammen med virksomhedens filosofi, der handler om, at LG via sine produkter vil gøre hverdagen nemmere, smartere og bedre for slutbrugerne.
Der er intet overladt til tilfældighederne, når det kommer til design, teknologi, pålidelighed og innovation: LG ligger i toppen på alle parametre og sender med stolthed sine produkter ud i hele verden.

Historien bag

LG Electronics blev grundlagt i Korea i 1958.
Siden da har virksomheden vokset sig både stor og toneangivende inden for sin branche. Tilbage i 1958 hed virksomheden GoldStar - navnet LG Electronics kom først til i 1995. Det skyldtes blandt andet, at hele markedet for hvidevare og elektronik var under massiv forandring.
Der kom øget konkurrence fra andre lande, og derfor tog virksomheden hele sit eksistensgrundlag op til revision. Det blev besluttet, at en ny tilgang til markedet samtidig krævede et nyt navn, og det gjorde LG Electronics blev en realitet.
I 1969 blev den første LG-vaskemaskine produceret, men det blev langt fra den sidste.
Producenten har produceret hårde hvidevarer i en lind strøm lige siden, og i 2001 kom elektronik- og hvidevaregiganten endda med en ny, banebrydende kompressorteknologi til køleskabe.
Lineære kompressorer til køleskabe var et helt nyt og særdeles el-besparende koncept, der sidenhen er blevet standard i køleskabe verden over. Så når du køber et LG-produkt, køber du samtidig nytænkning og teknologi, der gør hverdagen et sjovere sted at være.

Køb billig LG online

Her hos WhiteAway.com finder du et stort udvalg af LG-produkter. Bare gå ombord her på siden, hvor vi har samlet hele vores udvalg, men pas på - det kan blive svært at vælge! Husk når du kigger rundt på shoppen, at vi har prisgaranti på alle vores lagervarer, og at vi leverer fragtfrit inden for et par dage.
Er der noget, du er i tvivl om, der relaterer sig til køb og valg af hårde hvidevarer, står vores kompetente kundeservice til rådighed langt det meste af dagen. Ring på telefon 70 70 29 29

Favoritter

Luk