70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Ny energimærkning på hvidevarer

Læs mere her eller ring til os på 70 70 29 29.

LG Vaskemaskiner

Imponerende design og energivenlig vask

Skal du ud og have din første vaskemaskine? Eller er du på udgik efter en ny til hjemmet, så har LG helt sikkert en vaskemaskine der kan hjælpe dig med din tøjvask. Der er flere simple og brugervenlige modeller i vores sortiment, hvis du ønsker flere funktioner til nem tøjvask såsom WIFI, dampvask og turbowash har vi også modeller med disse funktioner.
Inden du går videre for at kigge på udvalget, skal du først og fremmest overveje, hvilke behov du har og hvilken pris, du er villig til at give for din vaskemaskine.
Alt efter dit vaskebehov, skal du se på en LG vaskemaskine som en investering. Når du skal gøre dig tanker omkring dine behov, kan du spekulere over følgende:

Hvor meget vaskekapacitet har du brug for?

Alt efter hvor mange personer der er i din husstand, skal vaskemaskinen kunne tage den mængde tøj, som det er nødvendigt at vaske.
Vaskemaskinerne varierer i størrelse, og du kan få en LG vaskemaskine, der kan rumme helt op til 11 kg tørt vasketøj ad gangen. Størrelsen er perfekt til en stor familie med meget vasketøj.

  • Direct Drive-motor: Nogle modeller fås med Direct Drive-motor, som driver tromlen uden drivrem og remhjul, hvilket gør, at vaskemaskinen vil vibrere betydeligt mindre end en almindelig vaskemaskine. Hvis du vælger en model med Direct Drive-motor er der desuden 10 års garanti, hvorfor du er sikret hvis motoren skulle stå af.

Centrifugeringshastighed og restfugtighed

Ovenstående er vigtigt i forhold til, hvor tørt dit tøj er, når din LG vaskemaskine er færdig med at vaske. Jo større centrifugeringshastighed des lavere restfugtighed. Og des lavere restfugtighed des mindre skal din tørretumbler bruge energi på at tørre tøjet, hvilket er en fordel miljømæssigt. Ønsker du at vaske grønt, skal du som minimum vælge en LG vaskemaskine med 1000 omdrejninger i minuttet. Dette vil både spare den tid tøjet skal have i tørretumbleren efterfølgende, men også minimere mængden af fugt, som tøjet afgiver, det er vigtigt at huske på hvis du skal tørre dit tøj inden døre.

Hold øje med vaskemaskinens energimærkning

LG bestræber sig på at fremstille vaskemaskiner, som tager hensyn til miljøet. Derfor kan du få en vaskemaskine, som har en god placering på energimærkeskalaen. Energimærket vurderes ud fra vaskemaskinens vand- og elforbrug, og skalaen går fra A+++ til G, hvor A+++ er den bedste energimærkning.
En LG vaskemaskine med god energimærkning vil typisk være dyrere end en LG vaskemaskine med lavere energimærkning. Her er det dog vigtigt at tage i betragtning, at du med en vaskemaskine, der er bedre placeret på energimærkeskalaen, vil kunne tjene merløbet ind gennem en billigere el- og vandregning.

Ny energimærkning for LG vaskemaskiner d. 1/3-2021

Fra foråret 2021 træder ny energimærkning i kraft, og derved ændrer energimærkeskalaen sig. Den vil fremover gå fra A til G, og du kan læse alt om den nye energimærkning her.

Øvrige specifikationer

Allergy care: Særlig godt for hjemmet med allergikere. Den vasker grundigt for at fjerne husmider, pollen og dyrepels.
TurboWash: Perfekt for dig der har brug for at vaske hurtigt og samtidig spare på energien. Den korte vasketid er udviklet med et lavere strømforbrug.
Steam vask: Udover at dit tøj bliver rent, behandles tekstilerne skånsomt når det bliver dampet.

Er du i tvivl om, hvilken LG vaskemaskine du skal vælge, eller har du andre spørgsmål vedrørende LG hvidevarer, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte whiteaway.com kundeservice på tlf. 70 70 29 29

Favoritter

Luk