70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Se vores store sommerudsalg her*

*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.

Liebherr

Liebherr

Liebherr er et tysk mærke med en lang og imponerende historie. De er kendte for at producere hårde hvidevarer i absolut højeste kvalitet, men de producerer faktisk også flydele, og hele historien om dette brand startede med en kran.

Historien om Liebherr

Liebherrs historie startede i Tyskland tilbage i 1949. Her udviklede Hans Liebherr den første billige tårnkran, og dermed var fundamentet for brandet lagt. I dag producerer mærket fortsat mobile kraner, og derudover byder sortimentet på massevis af andre maskiner og redskaber til byggeri. Faktisk er tyske Liebherr en af de førende producenter af entreprenørmaskiner på verdensplan.

Ud over at Liebherr står bag maskiner til byggeri, er de også en vigtig spiller på banen inden for minedrift og udgravning. De står bag nogle af de største læsse- og gravemaskiner overhovedet. Derudover er Liebherr kendt for at have udviklet en af de største lastbiler nogensinde ? specialdesignet til minedrift.

Tyske Liebherr er imidlertid ikke blot anerkendte på landjorden, men også i luften. Virksomheden er nemlig en af de største producenter af avancerede flydele, og de står blandt andet for at levere dele til SAS.

Liebherr er i dag fortsat en familieejet virksomhed, som drives af grundlæggerens efterkommere. På verdensplan ? herunder i Danmark ? har de mere end 130 virksomheder og de beskæftiger over 46.000 mennesker.

Fra kraner og flydele til hårde hvidevarer

Vi forhandler hverken kraner, flydele eller maskiner til minedrift. Til gengæld forhandler vi hårde hvidevarer, og det er netop derfor, Liebherr er interessante for os. Ud over at producere større maskineri og avancerede teknologiske reservedele, har de nemlig også statueret sig som nogle af de allerbedste på markedet inden for hårde hvidevarer.

I udvalget fra Liebherr finder du masser af avancerede køleskabe og frysere. Vil du have hårde hvidevarer, der er noget ud over det sædvanlige, er dette altså et brand, der er værd at kigge nærmere på.

De første med friskhedszoner i deres køleskabe

Noget af det, der har gjort Liebherr særligt kendte på markedet for hårde hvidevarer, er deres friskhedszoner. I dag er det nærmest en selvfølge, at der er forskellige rum til forskellige madvarer i køleskabet. Sådan har det imidlertid ikke altid været.

Liebherr var de første, der fandt på at inddele deres køleskabe i forskellige afdelinger for at sikre, at fødevarer holder sig friske i så lang tid som muligt. Forskellige madvarer skal gerne opbevares ved forskellige temperaturer og forskellige luftfugtigheder, og det var ikke noget, man før havde tænkt specielt meget over. Korrekt opbevaring af madvarer var i hvert fald ikke noget, der var målrettet privatpersoner.

Med Liebherrs gennemtænkte opbevaringssystem blev der ændret på dette, og som forbruger fik man pludselig mulighed for at forlænge madvarers levetid gevaldigt.

Ud over at madvarerne holder sig friske i længere tid, er Liebherrs avancerede teknologi også med til at sikre, at fødevarerne holder på deres vitaminer og mineraler. Opbevares madvarer ikke korrekt, kan en del af deres gode næringsstoffer gå til spilde, og det har denne tyske producent af hvidevarer sat sig for at forhindre. I alle køleskabe fra Liebherr finder du derfor særligt indrettede opbevaringsområder til eksempelvis fisk, frugt og grønt samt mejeriprodukter.

Liebherr vinkøleskab til private og professionelle

Ud over at Liebherr er kendt for at sikre den absolut bedste opbevaring af dine fødevarer, kan de naturligvis også sikre, at drikkevarer bliver opbevaret korrekt. Særligt vin har de et solidt kendskab til, og deres sortiment byder derfor i dag på mange veludviklede vinkøleskabe.

I Liebherrs vinkøleskabe er der naturligvis sikret optimal temperatur- og luftfugtighedsregulering. Derudover er dine vine beskyttet mod rystelser, som kan påvirke de smagfulde dråber. Da lys er skadeligt for vin, beskytter vinkøleskabene naturligvis også mod UV-stråler.

Liebherr går ganske enkelt den ekstra mil, for at sikre at mad og drikke bliver opbevaret fuldkommen optimalt. Der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne i deres produkter, og vil du have hårde hvidevarer, der er noget ud over det sædvanlige, er Liebherr derfor et godt bud. Deres grundighed og enorme forståelse for mad og drikke har gjort, at brandet i dag ikke blot er elsket af privatpersoner, men også af professionelle i den gastronomiske verden.

Køb Liebherr hos whiteaway

Hos os kan du finde mange solide produkter fra tyske Liebherr. Uanset om du er på udkig efter et nyt køleskab, en ny fryser eller begge dele kombineret i et køle-fryseskab, er du kommet til det helt rette sted.

Liebherr er et synonym med kvalitet og avanceret teknologi, og du kan derfor også roligt investere i produkter fra denne producent. Har du spørgsmål til produkterne eller til Liebherr generelt, må du altid kontakte os. Du kan enten ringe på 70 70 29 29 eller skrive til os på [email protected]

Favoritter

Luk