70 70 29 29 kundeservice er lukket
  • MandagLukket
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • SøndagLukket
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*

*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Moccamaster

Moccamaster

Moccamaster er et af de helt tunge brands inden for kaffemaskiner. De er en virksomhed med et fantastisk ry, og det er bestemt ikke kommet af sig selv. Moccamaster har mange års erfaring og ekspertise, som virkelig kommer til udtryk i den gennemførte kvalitet og det klassiske design, der går igen i alle Moccamaster kaffemaskiner. Hvis du kan lide lækker, friskbrygget kaffe, der er nem at lave, er en Moccamaster kaffemaskine lige noget for dig!

Håndsamlet kvalitet fra Moccamaster

Moccamaster er håndsamlet kvalitet fra Holland. Alle dele, som i øvrigt er genanvendelige og biologisk nedbrydelige, bliver monterede og samlede i hånden, før de sendes ud til forbrugerne. I mere end 40 år har indehaveren af Moccamaster-virksomheden, Gerard C. Smit, og de mere end 100 ansatte fokuseret udelukkende på at producere velfungerende kaffemaskiner. Virksomheden begyndte i det helt små i Smits egen garage.

Visionen var dengang at fremstille en kaffemaskine, der bryggede den bedst tænkelige kaffe. Da det var opnået, gik ildsjælen skridtet videre og begyndte at masseproducere sit vidunder.

En Moccamaster er ikke som andre kaffemaskiner. Den adskiller sig blandt andet ved at være brandsikker, da varmepladen og selve bryggeelementet er fabrikerede i to forskellige enheder og dermed ikke påvirker hinanden. Når kaffemaskinerne er blevet samlede og monterede i hånden, bliver de alle kontrollerede manuelt, inden de pakkes ned i den gennemtænkte emballage.

Alle Moccamaster kaffemaskiner har fem års garanti på tekniske fejl (gælder for privatkøb). Selvom der sjældent er problemer med Moccamaster kaffemaskiner, er fem år en god sikkerhed for dig som forbruger, ligesom det siger noget om kvaliteten og holdbarheden på Moccamaster kaffemaskiner.

Livet er for kort til dårlig kaffe

Gerard C. Smit arbejdede det meste af sit liv på sin egen fabrik, og selv da han rundede de 80 år, stoppede han ikke arbejdet. Det siger noget om hans tro på sit eget brand, og gennem hele sit arbejdsliv kæmpede han hårdt for at få sit produkt ud til forbrugerne.

Han arbejdede ud fra mottoet? livet er for kort til dårlig kaffe?, hvilket i høj grad skinner igennem i alle Moccamaster kaffemaskiner? de giver simpelthen bare et super resultat hver gang, uden at du skal bruge tid på besværlige forberedelser og bryggeteknikker.

Den rette temperatur er noget af det vigtigste, når du vil opnå en god kop kaffe, så Moccamaster kaffemaskiner er selvfølgelig lavet til at brygge ved den helt rigtige temperatur ? ikke for koldt, ikke for varmt, men lige tilpas, så du får mest muligt ud af kaffebønnerne. Det giver både en fantastisk duft, når kaffen bliver brygget, og en fyldig og afbalanceret smag, når du skal nyde kaffen.

Vælg en Moccamaster der afspejler din personlighed

Der findes efterhånden en lang række Moccamaster kaffemaskiner, så der er masser at vælge imellem, både når det kommer til størrelse, funktioner og udseende. Fælles for dem alle er den gode kvalitet og den gode kaffe, der kommer ud af brygningen. Det handler derfor mere om at vælge den model, der passer bedst til dine behov, din stil og dine præferencer ? kvaliteten er gennemgående på alle modellerne.

Vandbeholder

Vandbeholderens størrelse afgør, hvor mange kopper kaffe du kan lave ad gangen. Hvis du primært skal lave kaffe til dig selv, kan du vælge en af de små modeller med en vandbeholder på omkring 0,33 liter. De kaldes Cup-One og er perfekte til et krus kaffe, og hvis du får en enkelt gæst i ny og næ, kan du også sagtens lave flere kopper i træk, uden det tager lang tid.

I den modsatte ende af størrelsesskalaen har vi Moccamaster kaffemaskiner, der kan rumme 2,5 eller 3 liter ad gangen. De er gode til eksempelvis kontoret, eller hvis du ofte har mange kaffetørstige gæster.

Mellemstørrelsen, som også er den mest almindelige størrelse, er med en vandbeholder på 1,25 liter. Det svarer cirka til 10 kopper kaffe, som mange som regel laver, når de skal lave en kande. Du behøver naturligvis ikke at lave en hel kande, hver gang du bruger maskinen. Det kan være, at 8 kopper passer bedre til dit behov, og hvis du blot skal brygge morgenkaffe til dig selv, kan det være, at 2 kopper er nok.

Varmelegemer

Antallet af varmelegemer på Moccamaster varierer også. Nogle har et enkelt varmelegeme, mens andre har to. På de maskiner, der har to varmelegemer, bruges det ene til at brygge, mens det andet holder kaffen varm efterfølgende. Det er en god funktion at have, så kaffen ikke bliver kold, men det er at foretrække ? for at spare på strømmen ? at hælde kaffen på en termokande, når den er brygget. Det er både bedre for miljøet og din elregning.

Funktioner

Du kan få forskellige praktiske funktioner i din Moccamaster kaffemaskine. Vælg for eksempel en model med autosluk, så maskinen selv slukker efter noget tid. Det sparer på strømmen, og du er fri for at blive nervøs for, om du fik slukket kaffemaskinen, inden du strøg ud ad døren i morgentravlheden.

Du kan også få modeller med den smarte drypstop-funktion, så du ikke skal slås med kaffedråber på pladen under tragten, når du flytter kanden for at hælde kaffen op.

Der er flere funktioner, som du kan læse mere om under de enkelte produkter.

Farve

Når alt det tekniske er på plads, er der kun tilbage at vælge den farve, du synes bedst om. Sortimentet kommer rundt om hele farvepaletten, så hvis du vil prøve kræfter med noget andet end en traditionel sort eller hvid kaffemaskine, kan du kaste dig ud i en farverig blå, grøn eller gul. En anden farve, som efterhånden har sneget sig med i gruppen af de klassiske farver, er rød. Den fås både i en prangende metallic, men også i en mere dæmpet nuance, så hvis du vil lidt væk fra det traditionelle, men stadig ikke er klar til at gå helt amok med en lyserød eller orange kaffemaskine, kan det være en god mulighed.

Køb din Moccamaster online på whiteaway.com

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af de forskellige Moccamaster kaffemaskiner. De forskellige modeller har forskellige priser, og vi har jævnligt Moccamaster kaffemaskiner på tilbud, så du kan gøre et ekstra godt køb.

Moccamaster er kaffemaskiner i topkvalitet, så selvom de ikke hører til i den billige ende af, er der masser af gode grunde til at investere i en Moccamaster kaffemaskine. Først og fremmest får du afsindig god kaffe, men holdbarheden er også et vigtigt parameter. Det er ikke tilfældigt, at brandet yder fem års garanti på deres produkter, det gør de, fordi de ved, at deres maskiner er gode. En investering i en Moccamaster kaffemaskine er derfor en investering, du har glæde af i de næste mange, mange år, så selvom købsbeløbet måske er højere end hos nogle af de andre brands, er det stadig en billig løsning i det lange løb, når du kan beholde maskinen i så lang tid.

Favoritter

Luk