70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
lukket
Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

KUN I DAG: Spar 8% på alle hvidevarer*

Brug rabatkoden: RABAT8. *Kan ikke kombineres med andre rabatter eller prisgaranti.

×

Om WhiteAway.com

Hos WhiteAway finder du et stort udvalg af kvalitetshvidevarer, støvsugere og andre husholdningsapparater – og det hele til særdeles konkurrencedygtige priser. Vi giver dig muligheden for at gøre det rigtige køb i dit eget tempo, og skulle du undervejs få brug for hjælp, sidder vores kompetente hvidevareeksperter klar på både telefon, e-mail og chat.

Faktisk er vi her til at vejlede dig 7 dage om ugen – vi vil nemlig gerne give dig en tryg og god oplevelse, uanset hvornår du handler. Du kan ringe, skrive eller chatte med os fra 08:00 til 22:00, næsten hver eneste dag. Og med vores landsdækkende leveringsservice går der heller ikke lang tid, fra du har klikket ”køb", til du kan pakke din nye vare ud.

Vores standardlevering når typisk frem inden for 2 hverdage. Skal det gå lidt hurtigere, kan du vælge en ekspreslevering i stedet – så har du varen den næste hverdag. I øvrigt kan du også selv styre, hvornår din vare skal være hos dig. Vi kan nemlig som noget helt unikt i Danmark tilbyde dig bestemte leveringstidsrum, så du ikke skal tage en hel fridag.


WhiteAway's målsætning

Vores mission er at servicere vores kunder og samarbejdspartnere på en måde, som skaber målbar værdi og glæde, i dag og i morgen.

Sådan begyndte det

– Vi er startet i det små og i en lille butik, hvor den gode handelsoplevelse var i fokus. Den tanke har vi holdt fast ved, og det vil vi fortsætte med. Vi ønsker at skabe en tryg og god oplevelse, og vi ved, at man godt kan få det, selv om man handler på internettet og ikke i en butik, siger WhiteAways direktør, Johannes Gadsbøll.

WhiteAway begyndte sin historie i 2003 som et hobbyprojekt for brødrene Johannes og Esben Gadsbøll samt vennen Jesper Bang. Dengang hed butikken Ahvidevarer.dk, men 13 år og et navneskifte senere er 145 personer beskæftiget på WhiteAways hovedkontor i Risskov ved Aarhus.

Det, som startede i det små, blev hurtigt en succes. Siden begyndelsen er vi vokset til at være en af de største aktører på det skandinaviske marked inden for hvidevarer.

Er du vores nye kollega?

Se, om en af vores spændende jobprofiler passer til dig

Bestyrelse

Johannes Gadsbøll

CEO

Ib Nørholm

Bestyrelsesformand

Jon Kristensen

Lead Business Developer

Lise Kaae

CFO i Bestseller

Florian Zeubert

Founder af zooplus.com


Virksomhedsoplysninger
Er du vores nye kollega?

Se, om en af vores spændende jobprofiler passer til dig