Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
Anmeldelser

Del dine købserfaring

Du kommer langt med produktbeskrivelser og produktvideoer, men vi ved godt, at det allermest interessante er at høre andres meninger og erfaringer. Vores kunder har skrevet mere end 35.000 produktanmeldelser, og du finder dem på de enkelte produkter. Det gør det enklere for dig at træffe den rigtige beslutning, når du leder efter nye hvidevarer eller køkkenapparater.

Hvordan skriver jeg en anmeldelse?

null
null
null

1. Når du har købt en vare, modtager du efter 14 dage en e-mail med en opfordring til at skrive en anmeldelse af den. På det tidspunkt har du forhåbentlig gjort dig nogle erfaringer med varen og er klar til at dele dine meninger med andre kunder hos whiteaway.

2. I mailen skal du klikke på "Skriv en anmeldelse", hvorefter du bliver ført direkte til produktet, du har købt. Her kan du give din samlede vurdering, skrive kommentarer og dele et billede af produktet, hvis du har lyst.

3. Så snart anmeldelsen er blevet godkendt, bliver den vist på den pågældende vare i vores webshop. Husk at overholde retningslinjerne, som du kan læse nedenfor.

Tips til at skrive en god anmeldelse

Det er en stor hjælp for andre at læse din mening om vores produkter, og derfor vil vi meget gerne vise din anmeldelse. Det kræver, at den lever op til vores retningslinjer:


Sådan skal du gøre:

  • Fokusér på produktet og din personlige oplevelse med det
  • Hold en venlig tone og skriv i et letforståeligt sprog
  • Vedlæg gerne et billede, som du selv har rettighederne til
  • Vær detaljeret og giv eksempler på, hvad du kan lide eller ikke lide ved produktet

Sådan skal du ikke gøre:

  • Nævn ikke ting som pris og levering, der kan variere fra køb til køb
  • Undgå at nævne eller linke til andre webshops og konkurrenter
  • Skriv ikke personlige informationer som f.eks. e-mailadresse eller telefonnummer
  • Brug ikke bandeord og andet, som kan virke stødende

Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan skrive en anmeldelse?

Alle, der har købt et produkt, kan skrive en anmeldelse. Det vil sige, at alle anmeldelser er skrevet af personer, som har haft mulighed for at afprøve produktet først. Det giver troværdige anmeldelser og en større sikkerhed, når du læser anmeldelser hos whiteaway.

Hvor kan min anmeldelse blive brugt?

Din anmeldelse kan blive vist i webshops, der er ejet af WhiteAway Group. Anmeldelsen kan også bruges i hel eller delvis stand i forbindelse med markedsføringen af et produkt, men du vil ikke kunne identificeres som afsender - kun med det alias, du selv vælger, når du skriver anmeldelsen.

Hvorfor kan jeg ikke se min anmeldelse?

Dukker din anmeldelse ikke op på produktet, skyldes det sandsynligvis, at den ikke lever op til vores retningslinjer. Det er vigtigt, at du i din anmeldelse holder fokus på produktet og ikke skriver om pris og levering, som kan variere fra køb til køb. Skriv heller ikke personlige oplysninger som e-mailadresse eller telefonnummer. Du modtager en e-mail fra os, hvis din anmeldelse bliver afvist.

Kan jeg få en anmeldelse slettet?

Du kan altid få fjernet din anmeldelse, hvis du fortryder den. Kontakt os på [email protected], så hjælper vi dig.

Sletter whiteaway dårlige anmeldelser?

Vi ønsker at give et retvisende billede af, hvad vores kunder synes om produkterne i webshoppen. Derfor sletter vi aldrig dårlige anmeldelser. Bliver din anmeldelse ikke vist, skyldes det ikke antallet af stjerner, du har givet, men at anmeldelsen ikke lever op til vores retningslinjer.

Hvem kan se mine oplysninger?

Vi offentliggør aldrig informationer fra en produktanmeldelse, der kan identificere dig som anmelder. Den offentliggjorte produktanmeldelse indeholder udelukkende produktbedømmelsen og det alias, du selv opretter.

Hvad er BazaarVoice?

Vores anmeldelser administreres af Bazaarvoice. Bazaarvoice er en uafhængig virksomhed, som administrerer produktanmeldelser og derfor også godkender eller afviser de anmeldelser, der skrives på whiteaway. Det gøres i overensstemmelse med retningslinjerne, som du kan læse længere oppe.