Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Kontakt os
på mail her
Favoritter

5 hacks til, hvordan du får dit badeværelse til at se nyt ud

For nogle kan det være svært at forestille sig, hvad der skal til, og hvad man kan gøre for at forny ens badeværelse. Inden du går i gang med processen, er det en god idé at finde ud af, hvilken stil du påtænker rummet skal have. Badeværelset er et sted, hvor du tilbringer meget tid på din daglige morgen- og aftenrutine. Det er derfor et rum, som gerne må ose af afslapning og wellness. Valget af farver og materialer spiller en væsentlig rolle i fornyelsen og er med til at sætte stemningen på badeværelset. Er du til et klassisk badeværelse i stilrene materialer? Skal det emme af varme og eksklusivitet? Eller måske du er mere til et moderne udtryk med kontrastfyldte nuancer? Hvis du har et badeværelse af ældre stand og går og drømmer om den helt store renovering, kan det hurtigt blive en dyr og omfattende proces. Vi har derfor samlet 5 hacks til dig, som ønsker at forny og opfriske dit badeværelse – uden at skulle hive den helt store pengepung frem.

5 hacks til, hvordan du får dit badeværelse til at se nyt ud

1. Småt men godt

Det er ofte de små ting på badeværelset, som er med til at danne helheden. Disse er derfor også den nemmeste måde, hvorpå du hurtigt og billigt kan give dit badeværelse et løft og nyt liv.


Det ligger i de små detaljer: En simpel og hurtig måde til fornyelse og personliggørelse af dit badeværelse er ved at udskifte håndklædekrogene eller -stangen, toiletrulleholderen, toiletbørsteholderen, greb mm. Her kan du ved inddragelse af træelementer være med til at tilføre badeværelset mere varme. Det samme gælder for brugen af messing, som tilmed bidrager til en vis eksklusivitet. Hvis du derimod ønsker et moderne og kontrastfyldt udtryk, kan du implementere sorte elementer, der vil stå op mod de lyse nuancer, man finder på mange badeværelser.


Vær ikke bange for farver: Udover disse elementer, kan du med håndklæder og bademåtter introducere flere farver til rummet. Vælg her din yndlingsfarve eller inddrag naturfarver for at skabe en rolig atmosfære. Pryd desuden væggene med billeder eller hylder, og gør gerne brug af vaser og små figurer for yderligere personliggørelse. Ved inddragelse af planter og blomster, kan du tilmed tilføre badeværelset endnu mere liv. Alt i alt er det de små ting, som er med til at personliggøre og binde dit badeværelse sammen. Find vores badeværelsestilbehør her.

badeværelse styling

2. Håndvask- og brusearmatur

En anden måde hvorpå du hurtigt kan få dit badeværelse til at se nyt ud er ved at udskifte dine armaturer. Skab her et overensstemmende og mere eksklusivt udtryk på badeværelset med matchende armaturer.


Skab den rette stemning: I dag kan du få armaturer i alverdens materialer og farver, som kan være med til at diktere stilen på dit badeværelse. Du bør derfor vælge den farve, der passer til den stemning, du ønsker skabe. For at opnå et tidløst og klassisk badeværelse, kan du ty til armaturer i krom. Ønsker du et badeværelse, der skal udstråle elegance og varme, kan det være en god idé at bringe guld og kobber nuancer ind i rummet. Hvis du derimod drømmer om et nordisk badeværelse med karakter, kan du overveje at opsætte sorte armaturer, der vil være med til at skabe kontrast, kant og dybde i rummet. Forny din håndvask og bruser med nye armaturer her.

Håndvask- og brusearmatur

3. Glasvæg 

Drømmer du om et større badeværelse? Så kan en glasvæg eller -dør være løsningen for dig. Ved at montere en glasvæg kan du åbne badeværelset op og skabe en mere luftig og moderne atmosfære. Når du opsætter en glasvæg, sørger du for ikke at lukke rummet af i små rum, og rummet vil derfor syne større og mere luftigt.

Skab en minimalistisk og stilren bruseafskærmning med vores udvalg af glasvægge og -døre fra bl.a. Solar Plus her.


4. Spejl

Såvel som glasvægge er med til at åbne op, kan spejle bruges til samme formål. Ved brugen af spejle åbner du op for rummet, og du skaber mere dybde, således rummet fremstår større end det egentligt er. Vær derfor ikke bange for at sætte større spejle op på mindre badeværelser, da det blot vil lysne rummet op.

Find vores spejle med integreret belysning fra mærker som Svedbergs, Laufen og Solar her.

Glasvæg og spejl

5. Den hvide trone

Toilettet er et centralt omdrejningspunkt på badeværelset. Ved at udskifte dit gamle, fritstående toilet med et væghængt toilet, gør du badeværelset mere funktionelt, rengøringsvenligt og luftigt. Det kan dog være en omkostningsfuld og omfattende proces at gå i gang med, da det væghængte toilet kræver, at cisternen er indbygget i væggen. Såfremt du er på et stramt budget, bør du derfor overveje, om du blot kan starte med at udskifte toiletsædet. Dette er ofte et overset element på badeværelset, og en udskiftning heraf kan række langt. Du kan her læse mere om valg af toiletter.

Dyk ned i vores sortiment af toiletter og toiletsæder fra mærker som Laufen, Ifö og Grohe her.

null

Se vores store udvalg af produkter til badeværelset

Badeværelsesmøbler
Spejle & spejlskabe
Håndvaske
Toiletter
Badekar & tilbehør
Brusearmaturer & brusevægge
Tilbehør til badeværelset
https://www.whiteaway.com/hus-have/armaturer/handvaskarmaturer/#/