Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
kundeservice er lukket
Kontakt os
på mail her
Favoritter

Forny dit badeværelse for under 5000 kr.

Det kan være tidskrævende og omkostningsfuldt at begive sig ud i en renovering af badeværelset. Vi har derfor lavet en guide til dig, som ønsker at opløfte din badeværelsesatmosfære på budget. Læs med her og find ud af, hvordan du nemt og billigt kan give dit badeværelse en makeover.

Forny dit badeværelse

Skab et stilrent toiletmiljø med et nyt badeværelsesmøbel

Ved udskiftning af dit gamle badeværelsesmøbel, kan du tage dit badeværelse til nye højder. For at skabe et stilrent toiletmiljø, kan du med fordel vælge et svævende møbel, da dette vil bidrage med lethed og luft på badeværelset. Desuden giver et badeværelsesmøbel dig ekstra funktionalitet, da du kan udnytte opbevaringspladsen til dine personlige plejeprodukter, håndklæder, toiletruller mm.

Hos whiteaway finder du badeværelsesmøbler i forskellige farver, størrelser og med og uden håndvask, der passer dit badeværelses størrelse og dit opbevaringsbehov.

Find alle vores lækre badeværelsesmøbler fra mærker som Ifö og Laufen her med priser fra: 1.845 kr.

badeværelsesmøble

Udskift din håndvask

En anden måde hvorpå du nemt kan forny og ændre udtrykket på dit badeværelse, er ved at opgradere din håndvask. Såfremt du har et badmøbel af ældre stand, kan du opfriske dette med en omgang maling, nye greb og skifte håndvasken ud med en mere stilren og moderne vask.

Hos whiteaway har vi et hav af væghængte håndvaske og vaske til badeværelsesmøbler i forskellige mål, så du kan finde den rette vask hjem til dig.

Se vores sortiment af håndvaske her med priser fra: 499 kr.

håndvask

Ændre stemning med nye armaturer

En simpel og hurtig måde du kan opfriske og modernisere dit badeværelse på, er ved at udskifte din vandhane, bruser og/eller dit blandingsbatteri. Ved at få nye armaturer, der er af samme farve og materiale, og som passer til badeværelsets stil, kan du nemt skabe et strømlinet udtryk i rummet.

Hos whiteaway finder du armaturer i forskellige farver og finisher. Såfremt du ønsker at skabe et klassisk og tidløst udtryk, kan du med fordel vælge armaturer i krom. Hvis du derimod ønsker at tilføre badeværelset varme og et mere luksuriøst look, bør du vælge messing eller kobberfarvede armaturer. For at skabe et kontrastfyldt badeværelse med et moderne udtryk, kan du inddrage sorte armaturer, der bl.a. bryder med din håndvask og/eller dit badeværelsesmøbel.

Giv dit badeværelse et friskt pust med vores stilrene badeværelsesarmaturer fra mærker som Grohe, Hansgrohe og Damixa. Se vores udvalg her med priser fra: 484 kr.

badeværelsesarmatur

Derfor bør du overveje et berøringsfrit armatur

Hvis du ønsker at gøre dit badeværelse endnu mere funktionelt, bør du overveje et berøringsfrit armatur. Med et berøringsfrit armatur registrer en sensor dine bevægelser, og du slipper derfor for at skulle tørre håndvaskearmaturet af efter brug. Dermed sikrer et berøringsfrit armatur dig ikke blot et rent armatur, men den bidrager også til god og sund hygiejne på badeværelset.

Find vores funktionelle, berøringsfrie armaturer i forskellige farver her med priser fra: 829 kr.

Spejle skaber rummelighed

Lille spejl på væggen der, hvem har det skønneste badeværelse i landet her? Ved at pryde dit badeværelse med et eller flere spejle, kan du nemt forny dit badeværelse. Opsætter du et spejl med en organisk form, kan du tilføre badeværelset mere blødhed og elegance. Tilmed er brugen af spejle med til at åbne rummet op, og du kan derved få dit badeværelse til at syne større. Såfremt spejlet har en integreret lyskilde, kan du skabe mere dynamik, og det giver dig de bedste forudsætninger for din morgen- og aftenrutine.

Find vores udvalg af spejle med belysning her med priser fra: 1615 kr.

Spejle til badeværelset

Badeværelsestilbehøret som mange glemmer

Nogle gange er det blot de få ting der skal til for at gøre forskellen. Hos whiteaway har vi et bredt udvalg af badeværelsesartikler, der kan være med til at forny og opløfte dit badeværelse. Du kan nemt opgradere rummet med nye håndklædekroge eller en ny håndklædestang. Eller måske toiletpapirs- eller toiletbørsteholderen trænger til en udskiftning? For at skabe et fornyet og sammenhængende badeværelse, kan du med fordel vælge farver og materialer, der matcher hinanden og dine armaturer. En anden måde hvorpå du nemt kan forny dit badeværelse er ved at opsætte hylder, som kan pyntes med nips, billeder og planter. Dette vil bidrage til et mere personligt badeværelse samt skabe liv.  Vores badeværelsestilbehør fås i forskellige farver og materialer, så du kan sætte den rette stemning på dit badeværelse.

Find alt vores tilbehør til badeværelset her med priser fra: 105 kr.

Badeværelsestilbehøret

Se vores store udvalg af produkter til badeværelset

Badeværelsesmøbler
Spejle & spejlskabe
Håndvaske
Toiletter
Badekar & tilbehør
Brusearmaturer & brusevægge
Tilbehør til badeværelset
Håndvaskarmaturer