Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
null

Livet, som det er meningen at være

Med Bestway er sommersjov lige om hjørnet – faktisk er det lige i din egen baghave. Med årtiers erfaring i fritidsbranchen er vi her for at hjælpe dig og dine kære med at få mest muligt ud af din fritid. Udforsk vores udvalg af pools, tilbehør og oppustelige vandlande til alle familier og budgetter, designet med kvalitet i tankerne. Og husk: man bliver først gammel, når man holder op med at have det sjovt.

null

Designet til holdbarhed og bekvemmelighed

Med en Bestway-pool får du det bedste fra begge verdener: den nemme installation og reducerede vedligeholdelseskrav for en rammepool kombineret med pålideligheden og alt det sjove fra en traditionel nedgravet pool - til en brøkdel af prisen. Vores holdbare pools med stålrammer kommer i en række forskellige former og størrelser, så de passer til ethvert udendørs rum, og de kan sættes op eller tages ned på få minutter takket være det brugervenlige monteringssystem.


Alt hvad du behøver på ét sted

One-stop-shoppen der dækker alle dine behov for vedligeholdelse af og tilbehør til poolen. Fra poolvarmere, når vejret bliver køligt, til overfladeskimmere, sandfilterpumper og en række manuelle eller automatiske rengøringstilbehør der hjælper dig med at holde din pool i topform, du finder det hele her.


null
null

Tag det sjove med hjem

Tænd lyset i dine børns øjne med et af vores vandlande! Med rutsjebaner, vandkanoner og klatrevægge er vores farverige vandlande komplette legepladser designet til at fremme fysisk aktivitet og interaktiv leg. Dine små kære glemmer nemt deres tablets og leger dagen lang i den friske luft. Tilslut bare en haveslange til vandlandet og lad det sjove begynde. 

null
null
null
null

 

Dyk ned i det sjove:

null

Pools: Stærk konstruktion 

Vores pools er konstrueret til maksimal styrke og holdbarhed takket være den forstærkede stålramme og beskyttende forbindelsesbeslag, der forhindrer rustfremkaldende metal-på-metal-kontakt. Pooldugen er konstrueret i et 3-lags materiale testet for styrke og punkteringsmodstand, og har et klassisk mosaikprint der tilføjer farve og tekstur til de indvendige vægge. Installationen foretages let uden brug af værktøj og på ingen tid kan hele familien hoppe i poolen.

Nem vedligeholdelse

Vores sortiment af pooltilbehør har alt hvad du behøver for at holde din pool i topform med stort set ingen indsats. Vælg mellem manuelt rengøringstilbehør, poolstøvsugere der udnytter kraften i din filterpumpe, eller robotbaserede poolstøvsugere der arbejder trådløst med genopladeligt batteri.

null
null

Sikker og sjov

Gør din baghave til en sjov sommeroase med et oppusteligt vandland. Vores gigantiske vandlande med "constant air"-blæsepumpe er konstrueret af dobbeltsyet, PVC-belagt polyestermateriale, der er super holdbart og giver en behagelig fornemmelse og berøring for børnene, så legen kan gentages år efter år.