Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
kundeservice er lukket
Kontakt os
på mail her
Favoritter
Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*
*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.
Black friday whiteaway

De vanvittige tilbud på black friday starter om

179
Dage
07
Timer
12
Minutter
24
Sekunder
null
Black friday whiteaway

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev, og vær en af de første til at få besked om stærke tilbud og inspiration

Vil du være blandt de første, som får besked, når vi starter med de vilde Black Friday tilbud? Så tilmeld dig nyhedsbrevet.

Ved at give os dit samtykke, siger du ”Ja tak” til via mail og SMS at modtage vores nyhedsbreve med gode tilbud og nyheder inden for hvidevarer, elektriske produkter og andet tilbehør til køkken og hjem. Samtidig giver du os tilladelse til at gemme og bruge oplysninger om dig. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet og tilbagekalde dit samtykke til behandling af persondata. Du kan læse meget mere om hvordan vi passer på dine personoplysninger og tilmeldingsvilkår her.
Personlige service black friday
Altid fri fragt black friday
365 dages returret black friday
Danmarks største udvalg black friday

Black Friday tilbud hos whiteaway

Hos whiteaway fejrer vi naturligvis Black Friday med masser af gode tilbud og konkurrencer. 

Synger vaskemaskinen på sidste vers, er køleskabet ved at være træt af at køle, eller skal køkkenet piftes op med de nyeste gadgets, i form af køkkenmaskiner- og tilbehør, er det på Black Friday 2023, du skal slå til. 

Følg os på Facebook, så du ikke går glip af gode Black Friday tilbud, konkurrencer og meget mere!

Hvis du vil have chancen for at vinde en af de flotte præmier, så kom ind og følg vores Facebook-side hvor Black Friday 2023 markeres med gode tilbud, festlige konkurrencer og en masse flotte præmier dagen igennem.

Vil du se de vilde Black Friday tilbud før alle andre? Tilmeld dig nyhedsbrevet og kom først i køen!

Vil du være sikker på at få de bedste Black Friday tilbud og rabatter direkte i indbakken?

Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, er du sikker på at se de gode tilbud før alle andre.


Hvad er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fænomen. Folk står ofte i kø timer før butikkerne åbnes for at få fat i årets gode tilbud. Black Friday sætter for alvor gang i julehandlen, og det markeres med vilde tilbud og store rabatter. Folk strømmer til butikkerne og venter i lange køer for at få del i tilbudsfesten, og hurtigt er Black Friday også blevet et stort internetfænomen hvor folk sidder og venter på offentliggørelsen af tilbud klokken 00:01.


Hvornår er Black Friday?

I 2023 falder Black Friday fredag d. 24. november. Det ligger altid dagen efter Thanksgiving Thursday, som er den fjerde torsdag i november. Thanksgiving er en amerikansk helligdag som man holder sammen med familien og andre man har kær.

Dagen efter thanksgiving har siden 2005 været den travleste indkøbsdag i USA. Danskerne har med tiden taget traditionen hele vejen over atlanten, på den anden side af jordkloden, og i Danmark er Black Friday i den grad noget der er kommet for at blive. I 2014 satte Black Friday for første gang rekord i Danmark med mere end 4.5 millioner dankorttransaktioner. 

Hvert år frem til og med 2017 har der været sat rekorder i forbrug som årets største handelsdag. I 2018 shoppede danskerne endnu engang igennem, selvom Black Friday rekorden fra 2017 ikke blev slået. Det faldende salg på Black Friday i 2018 kan være et udtryk for, at mange butikker, webshops såvel som fysiske butikker, havde valgt af sprede deres Black Friday tilbud ud over flere dage, for at lette presset. Lad os se om ikke Black Friday 2023 bliver dagen, hvor danskerne igen er blevet mere købelystne og sætter endnu en rekord, for største handelsdag. Black Friday har i hvert fald alle muligheder for at blive kæmpe stor, endnu en gang. De fysiske butikker gør ligeledes meget ud af, at køre en masse tilbud i Forbindelse med Black Friday, hvor butikker har en masse tilbud når klokken slår midnat.


Hvor har Black Friday sit navn fra?

Der er delte meninger om, hvordan den populære tilbudsfredag har fået sit navn, og hvad Black Friday egentlig betyder. 

Flere mener, at navnet oprindeligt kommer fra Philadelphia i USA og bruges til at beskrive, hvordan gaderne er helt sorte af menneskemylder der valfarter til butikkernes udsalg for at få et godt tilbud.

Andre mener, at det skal forstås i en mere overført betydning som butikkernes salgstal, der på dagen går fra at være røde til at blive sorte igen, særligt på grund af der har været lukkedag, dagen inden. Uanset hvad er Black Friday i hvert fald et navn, som har bidt sig godt fast i forbrugernes bevidsthed som en af de dage på året, hvor er der allerflest penge at spare.


Køb julegaver på Black Friday

Én ting er sikker – hvert år sætter julemåneden ind kort tid efter Black Friday, og derfor er det ikke for tidligt at begynde at tænke på julegaverne. Black Friday i 2023 er lidt speciel, da den ligger meget sent, og samtidig for alvor skyder julesalget i gang, så husk nu at sætte et kryds i kalenderen ud for fredag den 24 november. Beder du dine venner og familie om at skrive deres ønskesedler i god tid, kan der være mange penge at spare på deres ønsker, uanset om det drejer sig om barbermaskiner, støvsugere eller vaffeljern. Desuden slipper du for at stresse rundt efter julegaverne i december, hvor alle andre også er ude for at handle, og varerne måske allerede er udsolgte. Smart, ikke?


365 dages returret

Du behøver ikke at bekymre dig om muligheden for at returnere i tide. Hos whiteaway tilbyder vi hele 365 dages returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Du behøver altså ikke at give besked inden for en bestemt tidsramme. Dette gælder for nye og ubrugte varer i originalemballage. Så køber du en stor del af julegaver på Black Friday kan de selvfølgelig returneres, såfremt de ikke falder i modtagerens smag.


Bliv klar til Black Friday 2023

Det kan betale sig at gøre sit forarbejde, inden man bevæger sig ud i den vilde tilbudsjagt. Der er ingen tvivl om, at Black Friday i 2023, fredag den 24. november, bliver større end nogensinde før - de sidste år har der nemlig kun været én tendens, og den har været opadgående. Pulsen kan hurtigt komme op at køre og man får skabt nogle behov i løbet af dagen, når man ser alle af de bedste Black Friday tilbud.

Ved at følge nogle enkle skridt er du allerede godt på vej til en god Black Friday - du kan f.eks. bruge dagene op til tilbudsfesten på at gøre dig helt klart, hvad du gerne vil købe.

  • Skriv de produkter ned du vil have et godt tilbud på, det er særligt godt hvis det kan blive specifikt til eventuelle varenumre, så du er klar til at finde det helt rigtige produkt, når Black Friday skydes i gang.
  • Tilmeld dig nyhedsbreve. De fleste tilbud kommer ud løbende via nyhedsbreve. Vær den første til at se de bedste Black Friday tilbud, ved at modtage dem direkte i indbakken.
  • Det er også en god ide at være helt sikker på, hvornår tilbuddet starter. Skal du sidde klar allerede til midnat, eller venter du måske på et bestemt timetilbud på dagen? På selve dagen er der ikke meget andet at tænke over end at gøre sig det behageligt med en kop kaffe og måske en snack – i hvert fald, hvis du har tænkt dig at købe online.
  • Sammenlign varer. Når du handler hos whiteaway kan du være sikker på de skarpeste priser på det du leder efter. Vi tilbyder prismatch på alle danske webshops, inklusiv vores egen, hvis betingelserne er opfyldt.
  • Vi tilbyder 365 dages returret, så du kan være sikker på at varerne kan returneres, hvis det ikke falder i god jord eller ikke passer. Du skal blot huske at gemme alle papirer, du modtager med varerne. Så kan du eller modtageren nemt kontakte os, hvis det bliver nødvendigt. 

Udnyt de mange gode tilbud

Der er næsten altid noget i hjemmet, der godt kunne trænge til en udskiftning. Måske har du i et stykke tid tænkt på, at emhætten ikke suger helt så godt, som den har gjort. Måske sluger fryseren lidt for meget strøm, eller vaskemaskinen hopper og danser og skaber ravage i bryggerset. Black Friday kan være dagen, hvor du langt om længe får gjort noget ved de små irritationsmomenter i dit hjem - og hvor du samtidig kan glæde dig over de gode rabatter og store besparelser - og følelsen af at have gjort en forrygende handel.


Fordelene ved at handle online på Black Friday

Tænker du straks på lange køer, spidse albuer og et virvar af mennesker, når nogen nævner Black Friday? Der er ingen grund til at få sved på panden, for der er rig mulighed for at gøre en god handel på nettet. Den helt store fordel er, at du kan sidde i ro og mag i trygge omgivelser, mens du klikker alle de gode tilbud direkte ned i din indkøbskurv.


Black Friday tilbud hos whiteaway

Hos whiteaway holder vi den vildeste Black Friday fest!

Vi samarbejder med forskellige producenter og presser priserne helt i bund på flere produkter, så du får de bedste black friday deals, de største rabatter og kan købe mere end normalt, fordi der er så store penge at spare. Alt sammen for at give dig en fantastisk oplevelse med så meget rabat og store besparelser, at du ikke er i tvivl om at du har gjort en god handel. Udover de skarpeste priser og særligt gode Black Friday tilbud er der dagen igennem vilde konkurrencer på vores Facebook-side og gennem vores nyhedsbreve. Husk at følge os på Facebook og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan få chancen for at vinde vilde præmier. Derudover modtager vores Facebook-følgere og nyhedsbrevmodtagere særlige rabatter og fordele på dagen. Vi begrænser os heller ikke til nogen produktgrupper. Du kan finde tilbud på alt fra køleskabe, vaskemaskiner og opvaskemaskiner til Sous Vide og kaffemaskiner. Så her giver vi dig muligheden for at få udskiftet trætte gamle, energidrænende apparater og investere i nye køkkenapparater, mens du kan få dem billige hos os.


Vejledning og hjælp til lige det du har brug for

På Black Friday er der ikke sparet på noget som helst, og vi vil gerne have at alt er helt i top. Service såvel som rådgivning og vejledning. Derfor har vi kaldt det bedste personale ind til Black Friday så du er sikker på, at få faglig kompetent og professionel vejledning, der sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til produkter, særlige modeller, tilbud eller levering. De senere år, har vi faktisk også valgt at udvide åbningstiden så vores dygtige personale sidder klar i en endnu større periode af dagen. De sidder klar til at tage telefonen, når du ringer på tlf.: 70 70 29 29. Du kan også fange dem på livechatten, som du finder her på siden - De svarer så hurtigt de kan. Har du brug for hjælp efter køb er vi ligeledes altid behjælpelige.