Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
SummerDAYS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
Black friday hos whiteaway - vi tæller ned

De vanvittige tilbud starter om:

135
Dage
14
Timer
21
Minutter
49
Sekunder
Vi har allerede mange gode tilbud til dig!
Bosch-hvidevarer på tilbud
Miele-hvidevarer på tilbud
LG-hvidevarer på tilbud
Siemens-hvidevarer på tilbud
Vaskemaskiner på tilbud
Tørretumblere på tilbud
Opvaskemaskiner på tilbud
Køleskabe på tilbud
Frysere på tilbud
Køle-fryseskabe på tilbud
Prismatch
365 dages returret
Giv os et kald på telefonen 70 70 29 29
Dag til dag levering

Black Friday 2024 tilbud hos whiteaway


Hos whiteaway fejrer vi naturligvis Black Friday med masser af gode tilbud og konkurrencer. 

Synger vaskemaskinen på sidste vers, er køleskabet ved at være træt af at køle, eller skal køkkenet piftes op med de nyeste gadgets, i form af køkkenmaskiner- og tilbehør? Så er det måske på Black Friday, fredag d. 29. november 2024, du skal slå til. 


Få de vilde Black Friday tilbud i indbakken

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og modtag de bedste Black Friday tilbud, rabatter og konkurrencer direkte i din indbakke. Skriv dig op til vores nyhedsbrev her.


Gå ikke glip af de vilde Black Friday-konkurrencer på Facebook

Vil du have chancen for at vinde flotte Black Friday-præmier? Følg med på vores Facebook-side, hvor vi hvert år fejrer Black Friday med festlige konkurrencer og flotte præmier. Følg vores Facebook-side her.


Hvad er Black Friday?

Black Friday er oprindeligt et amerikansk fænomen. I USA har denne dag traditionelt sat gang i julehandlen, og er blevet markeret med vilde tilbud og store rabatter. Folk har strømmet til butikkerne og ventet i lange køer for at få del i tilbudsfesten. Med tiden spredte Black Friday sig til internettet og Black Friday tilbuddene fås nu i webshops som i fysiske butikker. 


Hvornår er der Black Friday i 2024?

I 2024 falder Black Friday fredag d. 29. november.

Black Friday ligger altid dagen efter Thanksgiving Thursday, som er den fjerde torsdag i november. Thanksgiving er en amerikansk helligdag, som man holder sammen med familien og andre man har kær.

Dagen efter Thanksgiving har siden 2005 været den travleste indkøbsdag i USA. Med tiden flyttede traditionen sig hele vejen over Atlanten til Danmark og i 2014 satte Black Friday for første gang rekord i Danmark med mere end 4.5 millioner dankorttransaktioner. 

Frem til og med 2017, blev der sat rekorder i forbrug som årets største handelsdag. Rekorden fra 2017 er dog ikke blev slået siden.

Mange webshops, såvel som fysiske butikker, har valgt af sprede deres Black Friday tilbud ud over flere dage, uger og hos nogle butikker over hele måenden, for at lette presset. Derfor vil du i løbet af november rende ind i Black Days, Black Week, Black Weeks og Black Month, som har taget meget af presset af denne ene dag.


Hvor har Black Friday sit navn fra?

Der er delte meninger om, hvordan den populære tilbudsfredag har fået sit navn, og hvad Black Friday egentlig betyder. 

Flere mener, at navnet oprindeligt kommer fra Philadelphia i USA og bruges til at beskrive, hvordan gaderne er helt sorte af menneskemylder, der valfarter til butikkernes udsalg for at få et godt tilbud.

Andre mener, at det skal forstås i en mere overført betydning som butikkernes salgstal, der på dagen går fra at være røde til at blive sorte igen, særligt på grund af der har været lukkedag, dagen inden.

Black Friday er i alle tilfælde blevet et koncept, som har bidt sig godt fast i forbrugernes bevidsthed, som en af de dage på året, hvor er der allerflest penge at spare.


Købe julegaver på Black Friday?

Flere og flere vælger at købe julegaverne ind i november måned fordi man her gerne får de bedste tilbud.

Det kan derfor være en god ide at få venner og familie til at skrive deres ønskesedler i god tid. Så slipper du også for at stresse rundt efter julegaverne i december.


Hos whiteaway får du 365 dages returret

Køber du julegaverne på Black Friday kan de selvfølgelig returneres, såfremt de ikke falder i modtagerens smag.

Hos whiteaway tilbyder vi hele 365 dages returret, hvor du blot skal meddele, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Dette gælder for nye og ubrugte varer i originalemballage.


Sådan bliver du klar til Black Friday 2024

Det betaler sig at gøre sit forarbejde. Fx ved at skrive en ønskeliste og notere varenummeret på det produkt du gerne vil købe.

Læs mere på vores blog, hvor vi giver dig "10 tips til at gøre en god handel på Black Friday!"


Fordelene ved at handle online på Black Friday

Tænker du straks på lange køer og et virvar af mennesker, når nogen nævner Black Friday? Der er ingen grund til at få sved på panden, for der er rig mulighed for at gøre en god handel på nettet. Den helt store fordel er, at du kan sidde i ro og mag, mens du klikker alle de gode tilbud direkte ned i din indkøbskurv.


Vejledning og hjælp til lige det du har brug for

Det er vigtigt for os, at du får en faglig kompetent og professionel vejledning, og Black Friday er intet undtag. Vores dygtige kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål, om alt fra produkter, særlige modeller, tilbud eller levering.

De senere år, har vi også valgt at udvide åbningstiderne så vores dygtige personale sidder klar i en endnu større periode af dagen. De sidder klar til at tage telefonen, når du ringer på tlf.: 70 70 29 29. Du kan også fange dem på livechatten, som du finder her på hjemmesiden - de svarer så hurtigt de kan. Har du brug for hjælp efter dit køb, er vi ligeledes altid behjælpelige.


Hvad skal du handle på Black Friday?

Der er næsten altid noget i hjemmet, der godt kunne trænge til en udskiftning.

Måske har du i et stykke tid tænkt på, at emhætten ikke suger helt så godt, som den har gjort. Måske sluger fryseren lidt for meget strøm, eller vaskemaskinen hopper og danser og skaber ravage i bryggerset?

Black Friday kan være dagen, hvor du langt om længe får gjort noget ved de små irritationsmomenter i dit hjem - og hvor du samtidig kan glæde dig over de gode rabatter og store besparelser - og følelsen af at have gjort en forrygende handel.


Hvilke tilbud får du hos whiteaway på Black Friday?

Hos whiteaway holder vi altid en forrygende Black Friday! Vi presser priserne helt i bund på flere produkter, så du får de bedste deals og de største rabatter. Med andre ord, der er mange penge at spare.

Vi vil gerne sikre os, at du får en fantastisk købsoplevelse, så du ikke er i tvivl om, at du har gjort en god handel. Derfor finder du tilbud på alt fra køle-fryseskabe og tørretumblere til opvaskemaskiner og airfryers, og meget, meget mere.

Har du længe ønsket at købe en robotstøvsuger, der kan klare rengøringen, imens du er på arbejdet? Eller hvad med en espressomaskine, der laver kaffe som smager næsten lige så godt som i din favorit cafe? Så giver Black Friday dig rig mulighed for at gøre et godt køb.

Hos whiteaway får du nemlig mulighed for at udskiftet trætte, gamle, energidrænende apparater, og i at investere i nye køkkenapparater.