Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
kundeservice er lukket
Kontakt os
på mail her
Favoritter
Wacky weekend | køb 2 og spar 30%*
*Gælder på udvalgte varer ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.
null

Bortskaf og genbrug miljørigtigt med whiteaway

Gør det nemt for dig selv og miljøet at slippe af med din gamle hvidevare.

Et nyt køleskab betyder ofte, at der er et gammelt, der skal fjernes. Det samme gælder vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere, frysere, ovne og andre store hvidevarer. Men hvordan slipper du lige af med den? Undgå besværet, undgå tunge løft og ondt i ryggen – og vær sikker på, at du får bortskaffet din hvidevare på en miljøvenlig måde. Lad os hjælpe dig med at hjælpe miljøet. Vælg tillægsydelsen ”Bortskaffelse af din gamle hvidevare”, så gør vi det nemt for dig ved at tage din gamle maskine med retur.

Hvad sker der med din gamle hvidevare?

Hvidevarer må ikke bortskaffes sammen med andet affald ifølge loven. Det skal genbruges på en ansvarlig måde. Det tager vi alvorligt hos whiteaway. Når vi tager din gamle hvidevare med, sikrer vi at den bliver genbrugt på en miljømæssig sikker måde, så ingen miljøfarlige stoffer risikerer at sprede sig i naturen.

Vi transporterer hvidevaren til et godkendt genbrugsanlæg, som har den bedste tilgængelige teknologi for optimal ressourceudnyttelse. En gammel opvaskemaskine indeholder f.eks. både jern, kobber, aluminium og glas. Det er materialer, som kan genbruges i andre produkter. Et eksempel er aluminium, som med fordel kan smeltes og genbruges til biler og forskellige køkkenapparater.

Bortskaffelse og genbrug af emballagen fra din nye hvidevare

Vælger du, at vi skal montere din nye maskine, tager vi også emballagen fra den med os retur, når du samtidig har valgt tilægsydelsen ”Bortskaffelse af din gamle hvidevare”. Så er du fri for, at det står og fylder i dit hjem, og du behøver ikke tænke på, hvor og hvordan du kommer miljørigtigt af med emballagen. Vi sender alt flamingo, plast og pap til genbrug. F.eks. findeler vores montører flamingoen og leverer det til et lokalt firma, som bruger det til at lave isolering af. 

Vi tager gerne din gamle hvidevare med – der er blot et par ting, du skal være opmærksom på

Om bortskaffelsesydelsen: Bortskaffelsesydelsen omfatter kun hvidevarer og følger din valgte leveringsydelse. Det betyder, at chaufføren henter din gamle vare der, hvor den nye skal leveres. Se herunder, hvad du skal være opmærksom på, hvis du tilkøber bortskaffelsesydelsen til din levering.

  • Ved levering af ny vare til kantsten (standardlevering): Den gamle vare skal være afmonteret og sat uden for dit hjem, så chaufføren kan tage den med.
  • Ved levering og indbæring af ny vare i dit hjem: Skal den gamle vare være afmonteret og stå klar på gulvplan, så chaufføren kan tage den med. 
  • Ved levering og montering af ny vare: Vælger du montering af din nye hvidevare, afmonterer vi også den gamle. Du skal blot sikre, at den gamle hvidevare kan transporteres ud af dit hjem med vores automatiske sækkevogn. Du skal derfor være sikker på, at varen kan komme frit ud af f.eks. din hoveddør og lignende, da din gamle vare kan have andre dimensioner end den nye. Vær opmærksom på at vi ikke afmonterer låger. Derfor skal en evt. låge være afmonteret, inden vi kommer.
  • Ved amerikanerkøleskabe: Da vi ikke tilbyder indbæring af amerikanerkøleskabe, kan vi desværre heller ikke bære dit gamle ud fra dit hjem. Den skal derfor stå klar udenfor trods indbæring af din nye vare.


Vælger du i stedet at sætte din gamle hvidevare til storskrald så husk at tjekke, hvornår du må sætte den på gaden i din kommune, så den ikke står i længere tid og udleder miljøskadelige stoffer.

null
null