Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Kontakt os
på mail her
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
null

De’Longhis fuldautomatiske kaffemaskiner

En kaffe derhjemme er en stund med afslapning og nydelse, og med en kaffemaskine fra De'Longhi kan det ikke blive lettere. Vælg bare dine favoritbønner og med et enkelt tryk på knappen fyldes din kop med friskmalet kaffe og fantastiske smage og aromaer. 

null
null
null

Nymalede bønner giver bedre kaffe

De'Longhis kaffekværne garanterer en perfekt maling af bønnerne og den fyldigste kaffearoma. Smag og aroma afhænger den rette mængde kaffe: vi bruger altid den rette dosering, når din kop kaffe tilberedes. På den måde undgås unødigt svind samtidig med, at resultatet i din kop bliver bedst muligt. 

Kaffe og mælk: Den perfekte kombination

De’Longhis LatteCrema™-system blander damp, luft og mælk i de rette proportioner. Ganske enkelt perfekt skummet mælk! 

Automatiske kaffemaskiner med automatisk rengøring

Selv når du har lavet avancerede mælkebaserede drikke, er vores fuldautomatiske kaffemaskiner lette at holde rene. LatteCrema™ systemet har automatisk rengøring. 

null

De'Longhi Dinamica Plus

Hvis du er træt af besk og kedelig kaffe, så er en espressomaskine det helt rigtige valg. Du kan nemt og ubesværet lave din yndlingskaffe og variere den efter din smag. En fuldautomatisk espressomaskine som denne kan selv klare hele bryggeprocessen. Du skal bare vælge dine indstillinger og så ellers læne dig tilbage og nyde den gode smag. Du kan komme op til 300 gram kaffebønner i maskinen på én gang. Og vandbeholderen har en kapacitet på 1.8 liter vand.

Den har også en autosluk-funktion, som slukker maskinen hvis du ikke har brugt den i et stykke tid. En sidste, lækker detalje er den medfølgende mælkeskummer, som du kan bruge til at lave lækre cappuccinoer.

  • Mælkeskummer
  • Indbygget kaffekværn
  • 3 bruger profiler
  • App funktion via bluetooth


Køb den her.

null

Alt hvad du behøver at vide om din kaffemaskine med et enkelt tryk

Du kan indstille din personlige kaffeprofil i appen og bruge den, når du ønsker:

Kaffenydelse i realtid: i appen kan du tilpasse alle dine yndlingsopskrifter direkte på skærmen.

Opdag nye opskrifter: opdag nye smage ved at ændre aromaens intensitet, kaffemængden og temperaturen med et enkelt tryk.

null
null
null