Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
null

ELL præsenterer en ny generation af varmepumper, som forener æstetik og ydeevne i et enestående design.

Med ELL gør vi klimaløsninger stilfulde, innovative og unikke – samtidig med, at vi sikrer et godt indeklima og en behagelig temperatur. Her finder du en række moderne nuancer, som passer ind i en moderne indretning.

ELL kommer med tre unikke varmepumper, ELL Front, ELL Tall og ELL Solid, som alle kommer i et mørkt ydre.  

ELL Front: Elegant og kraftfuld vægmodel, hvor du kan vælge mellem tre elegante farver på basen og et udvalg af farvemuligheder på fronten.

ELL Tall: En slank og vertikal varmepumpe, der bringer futuristisk design ind i dit hjem.

ELL Solid: En robust og pålidelig gulvmodel, som kombinerer kraftfuld ydeevne med et tidløst design.

null

ELL Front

ELL Front er til dig, der gerne vil have æstetik uden at gå på kompromis med funktionalitet. Til dig, der gerne selv vil vælge farve på din varmepumpe og have muligheden for at skifte farve løbende.

Front har en høj ydeevne og flytter luften effektivt rundt i rummet – både til opvarmning og afkøling.

Vælg din base og farve

ELL Front er innovativ med en base, der kan vælges i tre stilfulde nuancer.

I samarbejde med den danske virksomhed Gabriel, som er Europas førende leverandør af møbeltekstiler, har vi udviklet flotte stoffronter i deres unikke Tale-tekstil, der giver front-designet en ekstra dimension. Se de mange farver og skift udtrykket på varmepumpen efter ønske.

null
null

Skab din egen fortælling med Tale fra Gabriel

Samarbejdet med Gabriel understreger visionen om at skabe et nyt syn på varmepumper som noget helt andet end en kedelig genstand, der skal gemmes væk. Med sin farvede front og stilfulde base insisterer ELL Front på at blive lagt mærke til. Skab din egen fortælling med Tale fra Gabriel og lad din varmepumpe spille en fremtræden rolle i indretningen.

En grønnere klimaløsning

Gabriel leverer høj kvalitet, design og bæredygtige tekstiler med fokus på genanvendelse. Deres tale-tekstil består af 99% genanvendt postconsumer-polyester og er primært lavet af klare, ufarvede plastflasker, hvilket efterlader et mindre CO2-aftryk og kræver færre ressourcer end stof lavet af ny polyester.

null
null

ELL Tall

ELL Tall-varmepumpen fordeler effektivt luften rundt i rummet ved hjælp af sit unikke vertikale design. Tall kommer med et helt andet udtryk, end det de fleste forbinder med en varmepumpe. Den slanke silhuet og mørke farve giver Tall et eksklusivt og minimalistisk udtryk, som passer godt ind i en moderne indretning.

null
null
null
null

Smuk og effektiv

ELL Tall er mere end bare flot design. Tall er den varmepumpe i vores sortiment, som kan opvarme og afkøle flest kvadratmeter. Den egner sig derfor godt til større rum uden at tage plads.

Tall giver dig fantastisk varme om vinteren og en behagelig sval effekt på de varme sommerdage. Både i private hjem, kontorer, restauranter og meget mere.

Unik form

ELL Tall er med sin form nem at placere i et hjørne af rummet, og fast montering kan undgås. Det er ret unikt, at den kan placeres alle steder, og så er designet noget helt særligt, som udgør en æstetisk tilføjelse til hjemmet.

Passer ind i alle miljøer

Med ELL Talls slanke design og beskedne størrelse samt støjdæmpende teknologi er den meget velegnet til blandt andet kontormiljøer, restauranter og private boliger, hvor man ikke ønsker en varmepumpe, der larmer for meget i hverken udseende eller lyd.

ELL Outdoor

ELL Tall leveres sammen med udendørsenheden ELL Outdoor.

Med enhedens strømlinede design, avancerede teknologi og høje energieffektivitet leverer ELL Outdoor på elegant vis optimal ydeevne og bidrager til at reducere energiforbruget og miljøpåvirkningen.

null
null

ELL Solid

ELL Solid varmepumpen udnytter, at varmen kommer nedefra og stiger op i rummet. Den placeres ved gulvet, lige over fodlisten, hvilket giver en behagelig opvarmning og afkøling af rummet.

null
null
null
null

Solidt design

Designet er minimalistisk, underspillet og strømlinet, og den mørke nuance giver den et moderne udtryk, som passer ind de fleste steder. Solid er produceret i kvalitetsmaterialer, som sikrer driftsikkerhed og en lang levetid på varmepumpen.

En ny generation af indeklima

Oplev en ny generation af indeklima med ELL Solid. Den effektive varmepumpe sikrer optimale temperaturer i byggerier op til 120 m2 hele året rundt. Også i det nordiske klima, som kræver noget ekstra af din klimaløsning.

ELL Solid

ELL Solid varmepumpen sikrer god, effektiv og støjsvag udnyttelse af varmen, og giver et behageligt og flot indeklima. Velegnet til både helårsbolig, sommerhus og erhverv.

ELL Outdoor

ELLs varmepumper leveres sammen med udendørsenheden ELL Outdoor.

Den er designet til at opsamle og udnytte energien fra omgivelserne, såsom luften, for at generere effektiv og pålidelig nedkøling og opvarmning til boliger og andre byggerier – uanset årstid og vejrforhold.