Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Kontakt os
på mail her
Favoritter
whiteaway erhver

Kunden kommer altid i første række

Med Whiteaway Erhvervs dedikerede projektmedarbejdere får du en løsning, som er skræddersyet til lige præcis dit projekt. Og vi er med hele vejen i processen. Det er nemlig vores vigtigste opgave, at vores kunder er glade og tilfredse både før, under og efter et projektkøb hos os. Her på siden finder du eksempler på de projekter, vi har løst og udtalelser fra nogle af vores glade og tilfredse kunder - dem har vi heldigvis mange af.

Vi samler på tilfredse kunder

null

Løsningsorienteret dialog

”Totalentreprenøren Raundahl & Moesby og bygherre CW Obel valgte efter et positivt indtryk i tilbudsfasen Whiteaway på 173 lejligheder til Kirkebjerg Parken i Brøndby. Det positive indtryk vi fik har Whiteaway holdt frem til aflevering i en løsningsorienteret dialog, hvis der var en udfordring undervejs.”

– René Jensen Schlippé, Projektchef hos Raundahl & Moesby A/S

Gøteborg Allé 7

Levering og montering af vaskemaskiner og tørretumblere til projektsalg med 234 lejligheder

"Samtlige aftaler der er indgået med WhiteAway angående levering og montering af 234 sæt vaskemaskiner og tørretumbler, til vores boligprojekt på Gøteborg Allé 7 i Aarhus, er blevet overholdt til punkt og prikke. Som Direktør og medejer af ejendomsselskabet KONstruct giver jeg mine varmeste anbefalinger til WhiteAway."

- Ole Vistisen, CEO and Founding Partner at KONstruct

Medarbejdere fra whiteaway erhverv

Høj leveringssikkerhed, kompetente og altid løsningsorienterede

”De afgørende faktorer for valget af whiteaway som vores hvidevareleverandør er deres høje leveringssikkerhed og forståelse for hvad der er vigtig for os. Dertil er de yderst venlige, kompetente, altid løsningsorienterede og servicemindede. Jeg kan varmt anbefale whiteaway til alle der mangler en god samarbejdspartner inden for hårde hvidevarer.”

- René Birch, Birch Ejendomme

Case: Adsbøll Enterprise står bag et stort projektbyggeri i Vejle, hvor WhiteAway Erhverv med kort varsel leverede hårde hvidevarer til 228 lejeboliger

null

“WhiteAway Erhverv har den styring, der skal til, for at det kan være effektivt”

For Daniel Christian Rasmussen, projektleder hos Adsbøll Enterprise, og resten af Adsbøll Enterprise var lejlighedsbyggeriet med 228 lejeboliger i Vejle første gang, at de som bygherre havde haft en selvstændig enterprise til at levere og montere hvidevarer. “Vi står for at koordinere hele byggeriet mellem de forskellige faggrupper. Mange gange er det elektrikeren eller inventarentreprenøren, for eksempel køkkenforhandleren, vi handler med. Det er første gang, vi har brugt et firma som whiteaway,” siger Daniel Christian Rasmussen.

Professionel projektstyring fra start til slut

Selvom det giver lidt ekstra koordinering og folk, der skal planlægges med, ser han det som en fordel for byggeprojektet: “WhiteAway Erhverv har helt fra starten været meget professionelle og er troppet op på byggepladsen. De har den styring, der skal til, for at det kan være effektivt.” Lejlighedsbyggeriet i Vejle var et stort byggeprojekt, men WhiteAway Erhvervs bidrag hjalp med processen og projektet. “Vi mødte ikke nogle pressede projektledere, som nærmest ikke vidste, hvad det handlede om. Det havde de styr på,” siger Daniel Christian Rasmussen.

Levering på rekordtid

WhiteAway Erhverv kom forholdsvis sent ind i processen. Det fortæller Rasmus Møllenberg, der er key account manager i WhiteAway Erhvervs erhvervsafdeling: “Det var specielt, at vi kom så sent ind i processen. Der var kun en lille måneds tid, inden vi skulle levere. Normalt bliver vi involveret et halvt til to år, inden vi skal levere hvidevarerne.” Ifølge Rasmus Møllenberg var det muligt, fordi WhiteAway Erhverv har nogle unikke muligheder for eksempel med lageret og forretningsstrukturen.

“Projektet har været et godt eksempel på, at vi har både evnerne, baglandet og opsætningen til at håndtere leveringer med så kort varsel. Hvidevarer til 228 lejligheder er mange hvidevarer på kort tid, men det er et eksempel på, at vi kan levere til store projekter med kort varsel,” siger Rasmus Møllenberg.

Efter montering og aflevering af projektet var der en del reklamationer på de hårde hvidevarer, men det har ikke været et problem for projektleder Daniel Christian Rasmussen: “Det har WhiteAway Erhverv også håndteret rigtig godt. Der har været én kontaktperson siddende, som har reageret hurtigt på dem. Det har de taget sig af,” slutter han. 


"Adsbøll Entreprise har valgt at indgå aftale med WhiteAway om levering og montering af hårde hvidevare i 228 lejligheder, på projekt Flegmade i Vejle. Leverancer og montager er foregået smertefrit og i tæt koordinering med byggeledelsen, hvortil resultatet er til vores fulde tilfredshed."

- Benjamin Tarp, projektleder Adsbøll Enterprise

null