70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Ny energimærkning på hvidevarer

Læs mere her eller ring til os på 70 70 29 29.

Bliv klar til foråret

Kan du dufte det? Det er duften af forår og sommeren er inden for rækkevidde!

Måske du allerede har været i fuld sving med forårsrengøringen derhjemme men mangler stadig det sidste? Fortvivl ej. Vi har et stort udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at blive forårsklar i dit udeliv.

Med sommeren lige om hjørnet betyder det, at det snart er tid til at stille havemøblerne frem. Så trænger havehynderne til lidt ekstra kærlighed, så har vi et stort udvalg af damprensere til dig! Det kan også være at vinduerne har behov en pudsning eller terrassen for en tur med højtryksrenseren.

Vi viser dig her 3 populære produkter der gør det nemt for dig at byde sommeren velkommen.

Bliv forårsklar med disse 3 populære produkter

Se mere udstyr til din rengøring

Sommervarme til din terrasse

Drømmer du også om at sidde ude i haven og nyde de lyse aftener. Med en terrassevarmer kan du nemt holde varmen allerede nu.

Vi har et stort udvalg af terrassevarmere, og helt sikkert også en der passer til dit behov. Vi har terrassevarmere der fungerer i alt fra din udestue og fortelt til terrasse og udeliv.

Hop ind og se vores udvalg af terrassevarmere og skab varme, og mindeværdige sommeraftener med dem du holder af.

Se terrassevarmere her

Foråsrengøring i hjemmet

Har du endnu ikke fået buk med spindelvævene derhjemme eller står du og mangler en ny støvsuger? Vi har samlet de mest populære støvsugere lige nu. Om du er til den traditionelle, den automatiske robotstøvsuger eller til den fleksible ledningsfristøvsuger, så er der noget for enhver smag.

Der er mange måder at gøre forårsrent på og trænger hjemmet til den helt store hovedrengøring, så har vi også løsningen på det. Med et stort udvalg indenfor både damprensere, gulv- og vinduesvaskere har vi udstyret til rengøring af hjemmet.

Se udvalget her

Favoritter

Luk