70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Kontakt os
på mail her

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu
Frandsen lamper hjem ti dig

Stort udvalg af Frandsen lamper hos whiteaway

Frandsen har designet, produceret og markedsført lamper siden 1968 og har en stor viden og ekspertise inden for lampedesign og produktion heraf. FRANDSEN tilbyder lampedesign, der er karakteriseret ved en sammensmeltning mellem æstetik, funktionalitet og håndværk. FRANDSEN samarbejder med internationale designere såsom Guillaume Delvigne, Friis & Moltke, 365° NORTH, Concrete Amsterdam og JOI-Design. Alle FRANDSENs lamper er produceret i udvalgte gedigne materialer, der sikrer lamper i holdbar og god kvalitet.

Benny Frandsen Frandsen lamper


Designeren Benny Frandsen

Stifteren af FRANDSEN, Benny Frandsen, begyndte i 1968 at designe lamper i sin kælder. Hans første design var den ikoniske Ball-pendel og den magnetiske Ball-væglampe, der skulle vise sig at blive danske designikoner, og som i dag stadig er nogle af de produkter, der kendetegner FRANDSEN bedst. Andre af Bennys kendte designs er blandt andet BF20-serien og Benjamin-serien.

3 Frandsen Ball i hvid grå & sort hænger over et bord


Den ikoniske Ball-serien

Ball-lamperne er et af Benny Frandsens mest ikoniske og kendte designs, som han designede i 1968. Den sjove, kugleformede lampe har gennem tiden været at finde i danske hjem, sommerhuse, institutioner og mange flere steder. Op igennem 1970’erne var Balllamperne typisk orange eller brune for at matche tidens trends. I dag er Ball-lamperne designikoner, og de bliver hele tiden opdateret og videreudviklet, så de passer til deres tid.

Favoritter

Luk