Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
Frandsen lamper hjem ti dig

Stort udvalg af Frandsen lamper hos whiteaway

Frandsen har designet, produceret og markedsført lamper siden 1968 og har en stor viden og ekspertise inden for lampedesign og produktion heraf. FRANDSEN tilbyder lampedesign, der er karakteriseret ved en sammensmeltning mellem æstetik, funktionalitet og håndværk. FRANDSEN samarbejder med internationale designere såsom Guillaume Delvigne, Friis & Moltke, 365° NORTH, Concrete Amsterdam og JOI-Design. Alle FRANDSENs lamper er produceret i udvalgte gedigne materialer, der sikrer lamper i holdbar og god kvalitet.

Frandsen ball pendler i hvid
Frandsen Cool gulvlampe i sort
Frandsen Silk bordlampe i mat glas & messing
Frandsen Lyss væglampe i gul
Brug for hjælp til at vælge ring til os mellem 08-22 på 70702929 whiteaway
Benny Frandsen Frandsen lamper


Designeren Benny Frandsen

Stifteren af FRANDSEN, Benny Frandsen, begyndte i 1968 at designe lamper i sin kælder. Hans første design var den ikoniske Ball-pendel og den magnetiske Ball-væglampe, der skulle vise sig at blive danske designikoner, og som i dag stadig er nogle af de produkter, der kendetegner FRANDSEN bedst. Andre af Bennys kendte designs er blandt andet BF20-serien og Benjamin-serien.

3 Frandsen Ball i hvid grå & sort hænger over et bord


Den ikoniske Ball-serien

Ball-lamperne er et af Benny Frandsens mest ikoniske og kendte designs, som han designede i 1968. Den sjove, kugleformede lampe har gennem tiden været at finde i danske hjem, sommerhuse, institutioner og mange flere steder. Op igennem 1970’erne var Balllamperne typisk orange eller brune for at matche tidens trends. I dag er Ball-lamperne designikoner, og de bliver hele tiden opdateret og videreudviklet, så de passer til deres tid.