Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
null

Med fokus på design, innovation & bæredygtighed

er GROHE en global leder inden for badeværelses- og køkkenløsninger, der kombinerer teknologisk innovation, elegant design og bæredygtighed. Med over 80 års erfaring har GROHE skabt brusesystemer, der integrerer innovative teknologier som DreamSpray og TurboStat for at levere en luksuriøs og miljøvenlig bruseoplevelse.

GROHE sætter standarden for køkkenarmaturer med teknologiske nyskabelser som SilkMove og SmartControl samt et bredt udvalg af designlinjer.

GROHEs fokus på bæredygtighed gør dem til pionerer med løsninger som WaterSaving og SilkMove, der ikke kun leverer optimal ydeevne, men også reducerer miljøpåvirkningen.

null

Bruseren har hovedrollen på badeværelset

Mere end halvdelen af os tager brusebade dagligt eller næsten dagligt. For nogen er brusebadet en del af vores morgenritual eller for at vaske dagen af. For andre det lige med velvære eller varme.

Derfor har bruseren også hovedrollen på badeværelset. GROHE’s nyere brusere har funktioner og bæredygtige teknologier, som forbedrer oplevelsen og gør det muligt at nyde brusebadet med god samvittighed.

Indretning - Kvalitet og teknologi rykker ind

Indretning har traditionelt set handlet om personlig stil og trends, der ofte følger et midlertidigt modefænomen, men samfundet udvikler sig mere og mere mod langsigtede løsninger. GROHE har de seneste par år derfor givet sine bud på løsninger der fremover fylder i danskernes køkken og bad.

Grønne løsninger

Med GROHE Water Saving, der er en vandbesparende teknologi, kan du reducere dit vandforbrug uden selv at ændre på dine vaner. En nem måde at integrere grønne løsninger i hjemmets vandholdige rum.

GROHE SmartControl Dual Spray, kan man tænde og slukke for vandet ved hjælp af touch-teknologi. Dette er blot et eksempel på en smart enhed, der lever op til nutidens krav om nemme løsninger og ikke mindst hygiejne.

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Hacks til badeværelset: Små ændringer – store forandringer

Når det kommer til at indrette dit badeværelse, behøver du ikke at gå på kompromis med stil og funktionalitet. Heller ikke, hvis du bor til leje og ikke har mulighed for at rive hele badeværelset ned. Selv med begrænset plads kan du give dit badeværelse et nyt udtryk med produkter fra GROHE.


Skab ændringer med tilbehør

Hvis du ønsker et elegant og moderne løft til dit badeværelse, kan du få meget ud af at udskifte få ting. GROHE Essence serien tilbyder et bredt udvalg af armaturer, der kombinerer æstetik og funktionalitet, som du ligeledes kan vælge i forskellige farver med GROHE Colors.

Om GROHE

GROHE er et førende brand inden for armaturer til køkkener og komplette løsninger til badeværelser.

Med målrettet fokus på kundernes behov og med udgangspunkt i værdierne, kvalitet, teknologi og design skaber og producerer GROHE intelligente og livsforbedrende løsninger, der alle bærer kvalitetsstemplet: ”designed and engineered in Germany”. Målrettet forskning, udvikling og design har resulteret i mere end 450 design-, innovations- og bæredygtighedspriser i de seneste 10 år.