Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
Hvidevarer der passer til dit IKEA køkken

Fryseskabe til dit IKEA køkken

Det er ikke alle hvidevarer, der passer til IKEA køkkener på grund af særlige mål. Derfor har vi på denne side samlet alle de hvidevarer,

der passer, så du kan være sikker på at finde et godt match.


Brug for vejledning? Kontakt os på 70 70 29 29


Kalder dit splinternye IKEA køkken på en fryser til de frosne madvarer?

Heldigvis er du kommet til det rette sted. Mange mennesker synes det er rart at have en fryser i hjemmet, så de kan købe stort ind og gemme madvarer til senere. Fryseren kan placeres i et skur eller et andet særskilt rum, men flere og flere vælger faktisk at lade det indgå som en naturlig del af køkkenløsningen. Det er dejlig nemt med frosne madvarer lige ved hånden. Overvej derfor først og fremmest, hvor din fryser skal placeres. Er det i dit nye IKEA køkken eller et andet sted i eller uden for dit hjem? Det har nemlig betydning for, hvilken type fryser du bør vælge. Mange synes også, det giver god mening at vælge fryserens lydniveau og kapacitet ud fra, hvor den skal placeres.

 

Der findes 3 forskellige typer frysere

Det fritstående fryseskab, det integrerbare fryseskab og kummefryseren. Et fritstående fryseskab ser du i mange danske hjem, men det integrerbare fryseskab er efterhånden ved at vinde sig ind i mange danskeres stilrene køkkener. Med et integrerbart fryseskab bliver din fryser gemt væk bag en køkkenlåge, som matcher resten af dit IKEA køkken. Et populært valg hos mange. Skal du have plads til rigtig mange frostvarer, er det værd at se nærmere på kummefryseren. Da kummefryseren ikke står oprejst som et fryseskab, kan det dog være en udfordring at placere den i dit IKEA køkken. Derfor bruges kummefrysere ofte i bryggerset, skuret, kælderen eller garagen, hvor der er lidt mere plads.

 

Hele vores fryseskabssortiment matcher dit IKEA køkken

Uanset hvilket fryseskab i vores sortiment du kaster din kærlighed på, er det muligt at kombinere det med dit nye IKEA køkken. De er nemlig alle kategoriseret som matchbare IKEA frysere og kan derfor indgå i din køkkenløsning.

 

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl?

Vi er kun et opkald væk! Ring 70 70 29 29 (alle dage mellem kl. 8-22) eller kontakt os på chatten. Vi har et stort hold af hvidevarespecialister, som sidder klar til at hjælpe dig.