Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
kundeservice er lukket
Kontakt os
på mail her
Favoritter
Hvidevarer der passer til dit IKEA køkken

Køle-fryseskabe til dit IKEA køkken

Det er ikke alle hvidevarer, der passer til IKEA køkkener på grund af særlige mål. Derfor har vi på denne side samlet alle de hvidevarer,

der passer, så du kan være sikker på at finde et godt match.


Brug for vejledning? Kontakt os på 70 70 29 29


Kalder dit IKEA køkken på et køle-fryseskab til de friske og frosne madvarer?

Køleskab og fryser i ét. Det er smart. Så har du både de friske og frosne madvarer lige ved hånden. Men der findes et hav af lækre køle-fryseskabe i vores sortiment, som matcher dit IKEA køkken, så hvilket skal du vælge? Det første vi vil anbefale dig at gøre, er at bestemme, hvilken type køle-fryseskab du har brug for.


Forskellige typer køle-fryseskabe

Fritstående køle-fryseskab: Består af ét skab med to låger, som åbner til hhv. køleskab og fryser, som er placeret ovenpå hinanden.

Integrerbar køle-fryseskab: Kan gemmes væk bag din køkkenlåge for et mere stilrent udseende. Vær obs på, at når du vælger et integreret IKEA køle-fryseskab fra vores sortiment, kræver det et par justeringer af dit køkkenskab. Og du skal bruge en frontplade fra IKEA for at matche resten af din køkkenløsning.

Køle-fryseskab med fryseboks: Er et køleskab med indbygget fryser. Det vil sige skabet har én ydre låge, som åbner ind til køleskabet og en fryseboks. Den er særligt populær hos dem, som ikke har brug for ret meget fryseplads eller har en mindre bolig.

 

Hvad skal jeg ellers overveje, inden jeg køber nyt køle-fryseskab til mit IKEA køkken?

Kapacitet: Køle-fryseskabets kapacitet måles i liter. Hvor mange liter du skal vælge, afhænger af hvor stort du køber ind, og hvor mange der er i din husstand. Det er vigtigt, at kapaciteten passer til mængden af madvarer. Overfyldning resulterer i, at kulden ikke kan fordeles optimalt, og underfyldning koster flere penge og energi end nødvendigt for at kunne fryse fødevarerne. Samtidig er det en god idé at undersøge, hvor stort et køle-fryseskab du har plads til. Derfor er det en god ide at måle op, der hvor køle-fryseskabet skal stå, så du er sikker på, at der er plads til det.

Lydniveau: Hvor lavt et lydniveau du bør vælge afhænger af dig og køle-fryseskabets placering. Skal den stå i et åbent samtale-køkken eller i en etværelses lejlighed, vil et støjsvagt køle-fryseskab typisk være at fortrække. Selv om lydniveauet kan variere fra model til model, er langt de fleste modeller i dag ganske støjsvage. Lydniveauet måles i dB. Et køle-fryseskab med 40 dB eller derunder betegnes som støjsvagt.

Energiklasse: Der kan være mange penge og Co2 at spare i det lange løb, hvis du vælger et køle-fryseskab med en god energiklasse. 1. marts 2021 kom der nye krav fra EU til energimærkningen. Det betyder bl.a., at energiklassen på køle-fryseskabe i dag går fra A-G.


Har du spørgsmål, eller er du i tvivl?

Vi er kun et opkald væk! Ring 70 70 29 29 – alle dage mellem kl. 8-22 – eller kontakt os på chatten. Vi har et team af hvidevarespecialister, som sidder klar til at hjælpe dig.