Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
Hvidevarer der passer til dit IKEA køkken

Køleskabe til dit IKEA køkken

Det er ikke alle hvidevarer, der passer til IKEA køkkener på grund af særlige mål. Derfor har vi på denne side samlet alle de hvidevarer,

der passer, så du kan være sikker på at finde et godt match.


Brug for vejledning? Kontakt os på 70 70 29 29


Kalder dit IKEA køkken på et nyt køleskab til at holde dine madvarer friske?

Heldigvis er du kommet til det rette sted. Hele vores køleskabssortiment passer nemlig til alle IKEA køkkener. Uanset hvilket køleskab i vores sortiment du kaster din kærlighed på, er det muligt at kombinere det med dit nye IKEA køkken. De er nemlig alle kategoriseret som matchbare IKEA køleskabe og kan derfor indgå i din køkkenløsning. Men hvilket køleskab skal du så vælge til dit IKEA køkken? Der er flere ting, som er gode at overveje, inden du køber et køleskab. Fx hvilken køleskabstype, kapacitet, forskellige funktioner og lydniveau der passer til dig. Læs med herunder for at blive rustet til at vælge det IKEA køleskab, som passer til dig.


Få køleskabstypen der fuldender din IKEA køkkenstil

Uanset om stilen i dit IKEA køkken er minimalistisk, hyggelig, moderne, klassisk, landlig eller eksklusiv, har vi et bud på IKEA køleskabe som designmæssigt fuldfører din køkkenstil. Er du for eksempel til et minimalistisk stilrent look, så har vi et stort udvalg af integrerbare køleskabe til dit IKEA køkken, så du kan gemme maskinerne væk bag køkkenlågerne. Har du et lækkert retrokøkken, har vi køleskabet, der tager dig med tilbage til 80’erne. Dufter dit IKEA køkken af luksus, har vi det eksklusive amerikanerkøleskab klar til dig, så du kan fuldende looket – og ikke mindst nyde dets mange funktioner, som bare gør hverdagen lidt bedre. Eller er det pladsmanglen i dit køkken, der bestemmer din køkkenstil, så har vi også en række små køleskabe at vælge imellem.


Hvad skal jeg ellers overveje, inden jeg køber nyt køleskab til mit IKEA køkken?

Kapacitet: Hvor stort handler du ind? Hvor mange personer er der i din husstand? Et køleskab kan spænde fra 10 til 519 liter. Du bør vælge størrelsen af dit IKEA køleskab ud fra dit kapacitetsbehov, men også af dine boligforhold. Start derfor med at måle, hvor meget plads du har til et køleskab.

Lydniveau: Skal køleskabet stå i et stort køkken eller et åbent køkkenalrum, kan det være en særlig god idé også at overveje køleskabets lydniveau. Et køleskab med et lydniveau på 40 dB eller derunder betegnes som støjsvagt.

Funktioner: Køber du meget grønt og let fordærvelige madvarer, kan det være en god idé at vælge et køleskab, som har 0-zone eller fresh-zone, som er et område i køleskabet der har en anden temperatur end resten af køleskabet. Ligesådan er det værd at overveje om dit køleskab skal have ventileret køling, som betyder at den kolde luft cirkuleres rundt i køleskabet, så du undgår at dele af køleskabet er for varme, mens andre måske fryser til.


Har du spørgsmål, eller er du i tvivl?

Vi er kun et opkald væk! Ring 70 70 29 29 (alle dage mellem kl. 8-22) eller kontakt os på chatten. Vi har et stort hold af hvidevarespecialister, som sidder klar til at hjælpe dig.