Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
Hvidevarer der passer til dit IKEA køkken

Ovne til dit IKEA køkken

Det er ikke alle hvidevarer, der passer til IKEA køkkener på grund af særlige mål. Derfor har vi på denne side samlet alle de hvidevarer,

der passer, så du kan være sikker på at finde et godt match.


Brug for vejledning? Kontakt os på 70 70 29 29


Kalder dit IKEA køkken på en ovn til at lave varme retter og bagværk?

Dit IKEA køkken skal selvfølgelig forkæles med en ovn. Ovnen er din bedste ven i køkkenet. Uden den var der ingen julesteg, lune boller på en kold vinterdag, eller en lasagne der får køkkenet til at dufte fantastisk. Der findes flere forskellige ovntyper. Så når du er på udkig efter en ny ovn til dit IKEA køkken, vil vi foreslå, du starter med at undersøge, hvilken slags der passer ind i dit IKEA køkken.


Forskellige typer ovne

Indbygningsovn: Ønsker du en god traditionel ovn? Så er indbygningsovnen et sikkert valg. Den skal indsættes i et skabselement, så den bliver en integreret del af din køkkenløsning.

Kombiovnen: En kombiovn giver dig flere muligheder, fordi den indeholder forskellige funktioner. Det kan eksempelvis være en indbygningsovn, der enten indeholder de funktioner som en dampovn eller en mikroovn har. Vil du gerne have flere typer ovne kombineret i ét produkt, eller har du pladsmangel i dit køkken, er en kombiovn et populært valg.

Dampovnen: Dampovnen skal også indsættes i et køkkenmodul ligesom indbygningsovnen. Forskellen er blot, at ovnen tilbereder maden ved hjælp af damp. Det særlige ved en dampovn er, at den giver en lettere, sundere og mere sprød tilberedning af især bagværk, grøntsags- og fiskeretter.

 

Hvad skal jeg ellers overveje, inden jeg køber ny ovn til mit IKEA køkken?

Kapacitet: Hvor stort skal ovnrummet være? Det afhænger af, hvor meget mad der skal være plads til i din ovn. Er I en stor børnefamilie, elsker du at bage en stor kagemand til børnenes fødselsdag eller tilberede den helt store juleand, så anbefaler vi dig at vælge en ovn med et stort ovnrum. Ovnrummet angives i litermål. Det er også værd at undersøge ovnens produktmål, så du sikrer, at de passer til dine behov. Vil du fx gerne kunne lave en stor portion boller, kan det være en fordel at vælge en ovn med en god bredde, så der er plads til store bageplader.  

Programmer: Forskellige ovnprogrammer gør det nemmere for dig at kreere lækre retter i køkkenet. De fleste ovne har som standard varmluft, grill samt over-/undervarme, men andre programmer også være nyttige. Fx programmer til pizzabagning, optøning, autostegning, hurtig forvarmning, tallerkenopvarmning og intervalstegning.

Funktioner: Træt af at ovnlågen smækker i? Softclose funktion sikrer, at lågen stille og roligt lukker i uden et smæk. Få hjælp til at holde styr på maden med et indbygget stegetermometer. Gør det nemt at få maden ind og ud af ovnen uden at brænde fingrene med et teleskopudtræk. Træt af fedtede fingre på ovnen? Anti-fingerprint funktionen modvirker pletter og sørger for et rent og pænt ydre. Pyrolyse eller katalyse – foretrækker du en ovn med selvrensningsfunktion, så du ikke skal stå med skurebørsten og fjerne fedt og snavs? Der findes flere smarte ovnfunktioner, end man lige tror. Men bare rolig, du kan altid få en af vores specialister til at hjælpe dig med at finde en IKEA ovn, som passer perfekt til dig og dit IKEA køkken.


Har du spørgsmål, eller er du i tvivl?

Vi er kun et opkald væk! Ring 70 70 29 29 – alle dage mellem kl. 8-22 – eller kontakt os på chatten. Vi har et team af hvidevarespecialister, som sidder klar til at hjælpe dig.