Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
Hvidevarer der passer til dit IKEA køkken whiteaway

Leder du efter hvidevarer, som passer til dit IKEA køkken?

IKEA er én af de mest populære leverandører af køkkenløsninger til de danske hjem. Og det er ikke uden grund. Den svenske kæde er kendt for at levere stilrent, nordisk design til overkommelige priser, hvilket gør dem til et oplagt valg, når der skal installeres nyt køkken.

Det er ikke alle hvidevarer, der passer til IKEA køkkener. Hos whiteaway har vi heldigvis et stort udvalg af kvalitetshvidevarer, som passer IKEA køkkener. Vores sortimentet indeholder hvidevarer i forskellige prisklasser og fra forskellige populære brands.

Med vores produkter behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet, levetid, udseende eller funktionalitet. Og vi har selvfølgelig altid prismatch, så du er sikker på at få dine hvidevarer til den bedste pris.


Få dit IKEA drømmekøkken med vores kvalitetshvidevarer

Har du brug for vejledning? Kontakt os på 70 70 29 29
Personligt pakketilbud til dig

Få hvidevarer der matcher din IKEA køkkenstil

Uanset om stilen i dit IKEA køkken er minimalistisk, hyggelig, moderne, klassisk, landlig eller eksklusiv, har vi et bud på hvidevarer som designmæssigt fuldfører din køkkenstil. Er du for eksempel til et minimalistisk stilrent look, så har vi et stort udvalg af integrerbare hvidevarer til dit IKEA køkken, så du kan gemme maskinerne væk bag køkkenlågerne. Har du et lækkert retrokøkken, har vi køleskabet, der tager dig med tilbage til 80’erne. Dufter dit IKEA køkken af luksus, har vi det eksklusive amerikanerkøleskab klar til dig, så du kan fuldende looket – og ikke mindst nyde dets mange funktioner, som bare gør hverdagen lidt bedre. Eller er det pladsmanglen i dit køkken, der bestemmer din køkkenstil, så har vi også en smal opvaskemaskine klar til dig.   

Hvidevarer til dit budget

Et køkken med nye hvidevarer kan variere meget i pris. Vores sortimentet indeholder hvidevarer i forskellige prisklasser og fra forskellige brands. Du finder blandt andet de anerkendte mærker som Bosch, Miele, Electrolux, Siemens, Whirlpool, AEG og Zanussi, der passer perfekt ind i dit IKEA køkken. Udover mærket afhænger forskellen i pris blandt andet af, hvilke funktioner din hvidevare skal indeholde, hvilken energiklasse du ønsker, kapacitet, lydniveau mm.

Er du i tvivl om, hvad der er vigtigt for dig, eller hvad der passer til dine behov, så giv os et kald på 70 70 29 29 eller skriv til os på chatten. Vi er her hver dag fra kl. 8-22. Vi sammensætter også gerne et personligt pakketilbud til dig. Ring og hør mere, så finder vi sammen den løsning, der passer perfekt til dig.

Åbent IKEA køkken og støjsvage hvidevarer er et godt match

Et åbent køkken er populært i mange hjem. Det kombinerer madlavning og hyggeligt samvær med venner og familie. Når du vælger hvidevarer til dit IKEA køkken, er det en god idé at tænke støj og lydniveau ind. Særligt hvis du har et åbent køkken. På den måde undgår du, at I skal overdøve larmen fra f.eks. opvaskemaskinen eller emhætten. Det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet. Hos whiteaway finder du et stort udvalg af støjsvage hvidevarer, som passer til dit åbne IKEA køkken.   

Dit nye køkken skal være noget særligt. Det skal være tilpasset din smag, dit budget og dine praktiske behov. Det skal opfylde dine drømme og skabe glæde i mange år frem. Det vil vi gerne hjælpe dig med!