Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
Se vores store sommerudsalg her*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
null

Vi tilbyder både indbæring og montering

Det skal være nemt for dig at købe nye hvidevarer. Og derfor tilbyder vi også, at du kan få både indbæring og montering ved din levering.

For at vi kan bære hvidevaren ind og montere den uden problemer, har vi brug for din hjælp med et par ting. Læs herunder for at være klar til din levering.

Hvad gælder ved indbæring?

 • Vores hvidevarer leveres altid med emballage, og det er derfor vigtigt, at du tillægger 10 cm. til produktets dimensioner og sikrer, at varen kan komme frit ind af fx din hoveddør og lignende. 
 • Skal din nye hvidevare bæres op eller ned ad en indvendig trappe, er der oftest brug for 2 mand til dette. Ellers vil der være risiko for, at trappen bliver ødelagt.
 • Er den indvendige trappe lavet af stål og har den ingen sving, kan vi bruge vores automatiske sækkevogn. Det kan vi dog ikke, hvis trappen er lavet af træ, da sækkevognen kan risikere at ødelægge trappen. 
 • Har trappen et repos, skal du sikre, at der er plads til at dreje produktet.
 • Vi pakker ikke din hvidevare ud, og vi tager heller ikke emballagen med retur.

Særligt for Havemøbler og pools:

 • Vores havemøbler og pools leveres altid med emballage og derfor er det vigtigt, at du tillægger 10 cm. Til produktets dimensioner og sikrer, at varen kan komme frit ind i din have (via carport, havegang osv.)
 • Det er ikke muligt at bære varen opad / nedad havetrapper eller haver med niveauforskelle eller stejl hældning.
 • Varerne leveres af 1-mandsbetjente biler og placeres i haven med en sækkevogn. Derfor kræves der et kørefast og jævnt underlag (grus, perlegrus og græs er fx ikke egnet til kørsel af tunge varer på en sækkevogn)
 • Varerne pakkes ikke ud og emballagen tages ikke med retur
 • Meget tunge og store enheder (fx store pools eller meget tunge og store haveborde) bringes så tæt på ønsket placering som muligt, såfremt adgangs- og køreforholdene er forsvarlige

Er du det mindste i tvivl, om hvorvidt produktet kan leveres hos dig, så send os endelig en mail med vedhæftede billeder heraf.

Hvad gælder ved indbæring med montering?

Vores dygtige montører er uddannede og certificerede hvidevaremontører, og de er ikke autoriserede tømrere, VVS’ere eller elektrikere. De kan derfor tilslutte el, vandtilførsel og afløb – men kan ikke foretage ændringer i eksisterende installationer eller elementer i din husstand.

 • Det er vigtigt, at du er hjemme på det aftalte tidspunkt for levering. Er leveringen ikke mulig grundet forhold hos dig, eller er der ikke nogen til stede på adressen ved ankomst, refunderer vi ikke pengene for indbæring. Du vil i stedet blive opkrævet 199 kr. for en genkørsel af ordren. Er der behov for 2 mand til dette, bedes du kontakte os på 70 70 29 29.
 • Er det en integrebar hvidevare, du har købt, skal du være opmærksom på, at vi ikke monterer skabslåger eller tilpasser skabe.
 • Har du bestilt "Bortskaffelse" af din gamle hvidevare, afmonterer vi gerne denne for dig. For at vi kan gå i gang med at udføre afmonteringen af din gamle maskine, skal du sikre at en evt. sokkel/liste er fjernet, inden vi ankommer. Derudover må du også meget gerne tømme køkkenskabet, hvor maskinen er tilsluttet.
 • Sørg for at eventuelle møbler, kasser og lignende er fjernet, så montøren kan komme til, når en ny vare skal monteres.

Derudover er der særlige krav til din montering alt efter hvilken hvidevare, du har købt. Se mere herunder.


Hvad gælder specielt for den enkelte hvidevarer, hvis du bestiller montering?

null
null