Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Kontakt os
på mail her
Sidste chance | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
null

Med en kombination af smukt design og avanceret teknologi har Smeg skabt en eksklusiv serie af kaffemaskiner og tilbehør, der ikke kun lover at levere den perfekte kaffe, men også giver en oplevelse af kaffe i højeste kvalitet.

null
null
null
null

Hvilke Smeg-kaffemaskine passer til dig?

null

Fire faktorer for en god kaffe


Hvad skal der til for at brygge en perfekt kop kaffe? Ifølge italiensk tradition afhænger resultatet af fire afgørende faktorer: baristaens dygtighed, valget af kaffebønner, kaffekværnen og sidst, men ikke mindst, kaffemaskinens kvalitet.

Inden du investerer i en ny kaffemaskine, er det vigtigt at tænke over, hvilke behov du har. Smeg's kaffemaskiner er forskellige med hensyn til udførelse, design og i forhold til den interesse og viden, du har om kaffe.

Til dig, der sætter pris på kaffevariation uden besvær


Smeg's fuldautomatiske espressomaskiner er det perfekte valg til dig, der leder efter en kaffemaskine, der kan det hele. Espressomaskinen har indbygget kaffekværn, så du kan nyde friskmalet kaffe, og en mælkeskummer til at lave cremede og mælkebaserede kaffedrikke. Deres espressomaskiner giver dig mulighed for at skræddersy din personlige kaffeoplevelse og vil med deres stilfulde design og kompakte størrelse være et elegant supplement til dit køkken. Nyd et udvalg af lækre kaffedrikke med bare et enkelt tryk på en knap.

Se fuldautomatiske espressomaskiner fra Smeg ➡

Filterkaffen fra Smeg


Filter kaffemaskinen er perfekt til at nyde din kaffe på ethvert tidspunkt af dagen, selv når du har gæster. Den kan lave op til 10 kopper kaffe ad gangen, og er derfor ideel til morgenmad eller brunch med familien, eller til en lang kaffepause.

Den kan startes automatisk takket være AutoStart-funktionen: du programmerer den om aftenen og vågner op om morgenen til duften af friskbryggede kaffe, uden at skulle vente. Du kan vælge intensiteten af aromaen: fra den mildeste til den mest intense smag. Hvis du ikke kan drikke det hele på en gang, kan den holde kaffen varm i op til 40 minutter efter brygningen.

Se filterkaffemaskiner fra Smeg ➡

Hjemme baristaen - den manuelle espressomasine


Er du på udkig efter en kaffemaskine, der er nem at bruge og giver resultater, der ligner dem, du får på en café? Drømmer du om at nyde en autentisk barista-oplevelse derhjemme? Smeg's manuelle espressomaskine er et rigtig godt valg til nybegyndere, der gerne vil prøve at lave espresso derhjemme.

Den manuelle metode giver dig fuld kontrol over bryggeprocessen og mulighed for at justere formalingsgraden, så du opnår den rigtige espressosmag og aroma. Denne maskine leverer en kaffe, der er skræddersyet til dine præferencer – perfekt til alle, der elsker italiensk kaffe. Der medfølger også en mælkekande til fremstilling af cappuccino!

Se manuelle espressomaskiner fra Smeg ➡