Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
kundeservice er lukket
Kontakt os
på mail her
Favoritter
Person drikker en kop cafe latte

Har du også siddet på din stamcafé eller hjemme hos en ven og tænkt: ”Hvad gør de, siden kaffen smager så godt?” eller er du blot nysgerrig på kaffens verden? 

I vores store kaffetema får du alt, du behøver at vide om din kaffemaskine og de sorte dråber. Vi hjælper dig også til at finde ud af, hvilken kaffetype du er, så du let kan gå på jagt efter en kaffemaskine, der passer til dine behov og forhåbentlig nyde en dejlig kop kaffe.

Det store kaffetema

På siden her finder du:

  • Bliv kaffeklar med disse 3 populære kaffemaskiner
  • Et indblik i kaffens verden
  • Bryg den perfekte kop kaffe
  • Forkæl din kaffemaskine og dine smagsløg med en god rengøring
  • Gå på opdagelse og find den kaffemaskine, der passer til dig

Velkommen til og rigtig god kaffelyst!

Bord med en kop kaffe og en tallerken med kage

Bliv kaffeklar med disse 3 populære kaffemaskiner

null


Svært ved at vælge?

Er du i tvivl om hvilken kaffemaskine, der passer bedst til dig?

Så har vi her sammensat en lille test til dig. Ved at svare på 5 korte spørgsmål vil vi gøre vores bedste til at guide dig mod en kaffetype passende til dit behov. Skal kaffen være sort?

Måske du har en indre barista gemt i dig eller søger caféoplevelsen derhjemme?

Uanset hvad dit behov måtte være står vi klar til at hjælpe. Bliv klogere på dig selv og din kaffetype - tag testen her

Et indblik i kaffens verden

Hvad betyder kaffe for din sundhed?

Vi danskere elsker kaffe så højt, at vi er det fjerde mest kaffedrikkende land i verden. Men er det egentlig så slemt? En rapport fra Vidensråd for Forebyggelse viser, at kaffe kan have positive effekter på din sundhed.

Er du en af dem, der drikker 3-4 kopper kaffe dagligt, kan du godt ånde lettet op. Et sådant kaffeindtag kan faktisk have en beskyttende og reducerende effekt på udviklingen af flere kroniske sygdomme, fordi kaffebønner indeholder antiinflammatoriske stoffer. Det drejer sig bl.a. om leversygdomme, visse kræftlidelser, hjertekarsygdomme og hjernelidelser såsom parkinson og alzheimers. Derudover kan kaffe i sådanne mængder virke smertestillende, påvirke din appetit, humør og energi positivt, give bedre hukommelse og øge forbrændingen.

Kaffefacts

Vi danskere er et kaffeelskende folkefærd. Vidste du f.eks. at:

• 8,6 kilo – så stort er danskernes forbrug af kaffe per indbygger i gennemsnit om året. Det svarer til omkring fire kopper om dagen.

• Ifølge Danmarks Statistik bruger en gennemsnitshusstand omkring 1.150 kroner om året på kaffe til husholdningsbrug.

• Mænd drikker mere kaffe end kvinder – 86 procent af alle mænd drikker kaffe, mens 76 procent af kvinderne drikker kaffe.

• 52 procent af danskerne foretrækker filterkaffe.

Kaffespecialist Aron fortæller

Duften af kaffe er ikke til at stå for. Mørk, varm og forførende på en og samme tid. Men hvilken slags kaffemaskine, skal lave din kaffe?

Med en kapsel kaffemaskine er din kaffe kun et enkelt tryk væk. Med den klassiske kaffemaskine får du også en simpel løsning, men som kan lave god kaffe i større mængder. Vil du gerne have caféoplevelsen med hjem? Så er espressomaskinen den rette for dig.

Person holder en kop kaffe og hælder mælk i

5 tips til at brygge den perfekte kop kaffe

Har du også siddet på din stamcafé eller hjemme hos en ven og tænkt: ”Hvad gør de, siden kaffen smager så godt?” Så er der godt nyt – vi er nemlig klar til at afsløre alle hemmelighederne for dig:

1. Hold udstyret pinligt rent

2. Vælg de rigtige kaffebønner

3. Kaffen skal kværnes rigtigt

4. Korrekt dosering og temperatur

5. Smag på kaffen!


Læs mere om vores 5 tips til hvordan du sikrer dig den bedste kaffe her.

Mand gør en espressomaskine ren

Forkæl din kaffemaskine og dine smagsløg med en god rengøring

Er du også glad for dit daglige skud koffein, så husk rengøringen af kaffemaskinen. Det er ikke kun et spørgsmål om hygiejne, for en ren maskine er også vigtigt for en god kaffesmag. Uanset om det er rengøringen af espressomaskinen, stempelkanden eller den helt traditionelle kaffemaskine, så kan du læse om vores rengøringstip her.

Gå på opdagelse og find den kaffemaskine, der passer til dig

Knockbox mælkekande stamper tilbehør til kaffe & Te

Har du udstyret i orden?

En kaffemaskine er ikke bare en kaffemaskine. Den fortjener kærlighed og omsorg. Rengøringstilbehør til din kaffemaskine er ikke blot et spørgsmål om hygiejne men faktisk også om selve kaffesmagen.

Leder du efter tilbehør, der kan være med til at sætte rammerne for en hjemlig caféoplevelse eller trænger maskinen blot til en afkalkning? Så står vi klar med et bredt udvalg af tilbehør til din kaffemaskine her.