Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
null

Foodprocessorer fra Kenwood

En verden fuld af ​​muligheder

Foodprocessoren åbner en verden fuld af ​​muligheder i køkkenet, for at skabe nye velsmagende og spændende måltider.

Serien leveres med et stort udvalg af tilbehør, som alle er designet til at spare dig tid, med madlavning. Du kan hakke, skære, strimle og blande dine ingredienser på bare få sekunder!

Kulinariske oplevelser

Udvid din kulinariske oplevelse med hjemmelavede måltider med en Kenwood foodprocessor. Kenwoods foodprocessor hjælper dig med at skabe nye, velsmagende og spændende måltider uden at bruge timer på at forberede din mad.

 


null
null

Derfor skal du vælge en Kenwood foodprocessorer

null

Kenwoods foodprocessor hjælper dig med at skabe nye, velsmagende og spændende måltider uden at bruge timer på at forberede din mad. Alle Kenwood foodprocessorer er meget holdbare, samt med en lang række funktioner.

null

Vores MultiPro-serie har én udgang, hvor du kan påføre både, foodprocessorskåle og blendere, hvilket vil sparer dig for værdifuld plads i køkkenet. Disse holdbare køkkenapparater er perfekte til selv det mindste køkken og gør det let at tilberede din mad. 

null

Når du vælger en foodprocessor, har du brug for en kraftig motor og en stærk enhed, der er bygget til at holde. Alle Kenwood foodprocessore, kan prale af én af de stærkeste motorer, derudover er de fremstillet med robuste overflader i enten plast eller metal af høj kvalitet.