Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
kundeservice er lukket
Kontakt os
på mail her
Favoritter
null

Leder du efter et køkkenapparat, der kan prale af ægte alsidighed og stil, så led ikke længere

Forbered velsmagende mad med vores række af køkkenprodukter. Uanset om du er en erfaren kok eller nybegynder, om du laver mad til én eller mange gæster, finder du den ideelle køkkenhjælper i vores innovative udvalg. Disse maskiner er af høj kvalitet og designet med dig i tankerne, og de er en fantastisk tilføjelse til dit hjem.

Præcis bagning med integreret vægt*


Bagning er en uforstyrret nydelse med vejning direkte i skålen. Afvej ingredienser direkte i skålen hen ad vejen, gradvist eller enkeltvist. Du kan endda veje direkte i valgfri tilbehør, som f.eks. en blender, foodprocessor eller juicer. Intet rod, intet ballade. *Tilgængelig på KVL65, KVC85/KVL85, KWL90.

null
null

Derfor skal du vælge en Kenwood røremaskine

Tilbehør

Kenwoods køkkenmaskiner lader dig virkelig udtrykke dig selv gennem din madlavning. Med en lang række funktioner, skålredskaber og mere end 25 stykker valgfrie tilbehør; de giver dig komplet alsidighed til bagning og meget mere. Du kan se vores udvalg af Kenwood tilbehør her.

null

Mad/Kødkværner

Hak fars til dine egne pølser, burgere eller vegetariske retter, og ved præcis, hvad der kommer i dine retter. 

null

Foodprocessor

Server lækre lynstegte retter, saucer og dips med foodprocessoren på 1,2L. Indeholder en Tritan™ skål, der er nem at rengøre, brudsikker og tåler opvaskemaskine, plus et knivblad og en række skiver, alt efter om du vil rive, skære eller hakke.

null

Lasagneplade-, Fettuccine-, Spaghetti-skærer.

Der er intet, der slår den autentiske smag af frisklavet pasta, og dette rulletilbehør gør det nemt at lave din egen plade- eller båndpasta derhjemme. Indeholder tre udskærere, så du kan lave lasagne, fettuccine og spaghetti.

null

Minihakker/mølle

Perfekt til at male små mængder såsom krydderier, kaffebønner eller nødder for ultimativ friskhed. Opbevar det, du ikke bruger eller forbered på forhånd med tre medfølgende opbevaringsglas.