70 70 29 29 åben i dag kl. 8-22
  • Mandag8-22
  • Tirsdag8-22
  • Onsdag8-22
  • Torsdag8-22
  • Fredag8-22
  • Lørdag8-22
  • Søndag8-22
Luk vindue
Chatten er
åben

Favoritter

Luk
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
Menu

Spar 7% på køb over 4000,-*

Brug koden SPAR7 | *Gælder ikke Bestseller-pris, i forvejen nedsatte varer, returvarer, tilbehør, ydelser eller prismatch. Gælder tom. 10/04-21


Få et bedre indeklima med airconditions, luftrensere og affugtere

De færreste er klar over det. Otte ud af ti danskere ved ikke, at indeklimaet ofte er mere forurenet end udenfor.

Luften i vores hjem kan faktisk være op til fem gange mere forurenet.

Et dårligt indeklima kan skade vores helbred og trivsel. Konsekvenserne er dårligere koncentrationsevne, astma, allergi, hyppigere hoste og forkølelse samt andre luftvejssygdomme og åndedrætsproblemer. Samtidig peger forskning på, at flere børn vil få astma og allergi de kommende år på grund af dårligt indeklima.

Den dårlige luft indenfor skyldes blandt andet madlavning, rengøringsmidler og partikler fra elektronik og legetøj.

Det er os selv, der skaber forureningen, men vi kan heldigvis også selv gøre noget ved det med de rette produkter.

Kilder: AU, Energistyrelsen (sparenergi.dk)


Vi tilbyder levering til din adresse og til pakkeshop. Og så tilbyder vi altid prismatch, så du er garanteret den bedste pris.


Vi har fundet 3 populære produkter, der alle nemt og enkelt kan hjælpe dig til et bedre indeklima


Luftrensere giver dig frisk luft i hjemmet

Luftrensere kan hjælpe dig med at fjerne en stor mænge af partikler fra luften, så dit indeklima kommer til at føles behageligt at være i. Dog er det vigtigt, at du er opmærksom på, at en luftrenser ikke tilføre ilt til luften og ikke sænker luftfugtigheden.


Philips luftrenser

Denne luftrenser fra Philips kan enkelt og nemt rense luften i dit hjem, så du får et bedre indeklima. Dens effektive funktion gør det muligt at rense luften i et 20 m2 rum på bare 16 minutter og med meget lavt lydniveau. Den har en intelligent automatisk rensningstilstand, der understøttes af en professionel sensor og som reagere på selv den mindste ændring i luftkvaliteten. Modellen er velegnet til både soveværelse og børneværelse.

Læs mere her


En affugter hjælper dig i mål med høj luftfugtighed

En affugter hjælper dig i mål med en høj luftfugtighed, som meget ofte kan forekomme på badeværelser og i kælderrum. Et fugtigt indeklima kan føre til skimmelskader, mider og andre fugtskader, og derfor er det en rigtig god idé at anskaffe en affugter, hvis du har problemer med en høj luftfugtighed.


Wood's affugter

Denne affugter fra Wood's er perfekt til et lille rum som badeværelse, kælderrum eller måske et lille bryggers. Den kan bruges i rum på op til 40 m2, og den indbyggede termostat sørger for at slukke for affugteren ved 5°C. Derudover fjerner affugteren overflødig fugt og dårlig lugt, og hjælper dig effektivt med at bekæmpe skimmelsvamp.

Læs mere her


Få nemt frisk luft i hjemmet med en aircondition

Er du også typen, der synes, at det er rart at falde i søvn i et koldt rum? En aircondition hjælper dig i mål med at afkøle dine værelser på en dejlig varm sommerdag, eller når luften føles lummer. Med en aircondition kan du nemt og enkelt tilføre soveværelset, stuen og andre rum frisk luft, så du får et behageligt klima at færdes i.


Delonghi aircondition

Denne aircondition fra Delonghi giver dig mulighed for at justere temperaturen i rummet, til den du ønsker, hvor efter den opretholder temperaturen i værelset. Modellen kan også nemt hjælpe med at affugte. Den har en en funktion, der gør det muligt for dig at trække væsken ud af fugtig luft.

Læs mere her

Favoritter

Luk