Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Kontakt os
på mail her
Favoritter
null

Derfor støtter vi Lyserød Lørdag


Hos os handler det ikke kun om hvidevarer, det handler om at gøre en forskel i menneskers liv.

Brystkræft er den mest udbredte kræftsygdom i Danmark, og den berører os alle - hvad enten det er gennem egne erfaringer, bekendte eller vores samfund. Hvert år bliver knap 5.000 personer diagnosticeret med brystkræft, og 9,3% af danske kvinder rammes af brystkræft inden de fylder 75 år.

Derfor har vi indgået et hjertevarmt samarbejde med Kræftens Bekæmpelse i uge 40 for at støtte Lyserød Lørdag og bekæmpelsen af brystkræft. Vi ønsker at være med til at skabe en lysere fremtid, hvor færre familier bliver berørt af denne frygtelige sygdom. Gennem samarbejdet støtter vi Kræftens Bekæmpelses initiativer, der fokuserer på forskning, tidlig opsporing og støtte til de mennesker, der kæmper en modig kamp mod brystkræft. 

Hvad kan du gøre?

tilbud
mobilepay

Vi tror på, at vi står stærkest, når vi står sammen


For hver ordre, der placeres i uge 40, donerer vi 50 kr. til Kræftens Bekæmpelse. Din ordre er ikke kun en beslutning om hvidevarer, det er en beslutning om at hjælpe andre, give håb og skabe forandring. Sammen kan vi gøre en forskel.

Lad os sammen vise, at vores fællesskab er stærkt, og at vi er fast besluttede på at kæmpe for en verden uden brystkræft.

Lad os fylde uge 40 med kærlighed, støtte og solidaritet.

null