Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
Opvaskemaskine guide

Hvilken opvaskemaskine skal du vælge?

Er du på jagt efter en ny opvaskemaskine, men i tvivl om, hvilken der passer bedst til dig og dine behov? I denne guide hjælper vi dig med at få overblikket og blive klogere på, hvordan du vælger den helt rigtige opvaskemaskine. 

Størrelsen af familien spiller en stor rolle!

Effektiv mod bakterier og lydløs

Opvaskemaskine kurv fyldt med glas

Hvilke maskiner er ekstra gode mod bakterier?

Mange oplever, at deres opvaskemaskiner udskiller dårligt lugt grundet bakterievækst. Dette kan i rigtig mange tilfældes undgås ved, at dampen lukkes ud af maskinen lige så snart den er færdig med at vaske. Tillader din hverdag ikke altid dette, kan du med fordel vælge en vaskemaskine med AirDry, der gør, at lågen automatisk åbner efter endt vask. Alternativt kan du kigge efter en opvaskemaskine med udskudt start-funktion – så vælger du selv, hvornår programmet starter.

null

Lydniveau – hvor meget er for meget?

Støjniveau kan være en vigtig faktor, afhængigt af hvor stort et hus du har, og hvor stort et behov du har for ro. Opvaskemaskinen kører dog ikke hele tiden, og derfor gør det ikke noget, at dens støjniveau er højere end eksempelvis køleskabets. Hvis opvaskemaskinen er placeret centralt i et køkken-alrum anbefaler vi et maksimalt støjniveau på 46 decibel.

Se vores udvalg af støjsvage opvaskemaskiner

Hvilken type opvaskemaskine har du brug for?

Hvilke funktioner bør opvaskemaskinen have?

Hvad er fordelene ved HomeConnect?

Er det vigtigt for dig, at kunne gøre hverdagslivet lidt mere effektiv og bekvem, så du kan bruge mere tid på det, du godt kan lide? Så se efter funktionen HomeConnect når du skal købe ny opvaskemaskine. HomeConnect-appen gør det muligt at betjene din opvaskemaskine med en app uanset hvor du befinder dig - det er da dejligt nemt.

Se vores udvalg af opvaskemaskiner med HomeConnect.


Vaskeprogrammer?

Foruden lynprogrammer findes der er en række andre vaskeprogrammer. Jo flere programmer maskinen har, jo dyrere er den typisk, så her skal du gøre op med dig selv, hvor mange programmer, du egentlig har brug for. Har du små børn, der bruger sutteflaske og andet, er det eksempelvis en god ide at kunne bruge et hygiejneprogram, der vasker længere og med højere temperatur. Samtidig er skånsomme programmer gode at have, hvis du har service og/eller glas, du gerne vil passe ekstra godt på. 

null

På udkig efter flere forskellige hvidevarer?

null
null
null
Kontakt os på 70702929