Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
Se vores store sommerudsalg her*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og skarpe priser. Kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
null

Hvor længe og hvordan kan du returnere dine varer?

Returreglerne gælder køb ved privat brug. Ved køb af varer til erhvervsbrug bortfalder fortrydelsesretten som udgangspunkt. Kontakt evt. vores erhvervsafdeling for mere info.

null

365 dages returret

Når du handler hos whiteaway, har du 365 dages returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Returretten gælder for nye og ubrugte varer i originalemballage.

Du skal blot udfylde en fortrydelsesformular via dette link: https://rma.whiteaway.com/return 

null

14 dages fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du foretager et køb hos os. Denne er også gældende, selvom varen er pakket ud.

Du kan prøve varen, som du ville prøve den i en fysisk butik, men ikke tage den i brug med madvarer og lignende. Hvis varens værdi vurderes forringet, vil du ikke modtage det totale beløb, som du har givet for varen.

De 14 dages fortrydelsesret er ikke gældende på hygiejneprodukter såsom tandbørster, barbermaskiner og lignende. Du skal blot udfylde en fortrydelsesformular via dette link: https://rma.whiteaway.com/return

Returbetingelser og tilbagebetaling

Returbetingelser  

Du kan annullere din ordre, indtil du modtager en mail, som fortæller, at vi har pakket din ordre. Herefter kan du stadig annullere din vare, men vil selv skulle betale for returneringen. Beløbet er gældende pr produkt:

 • Småvarer: Returfragtgebyret afhænger af, hvilken servicepartner du vælger.
 • Afhentning af varen ved kantsten: 399.-
 • Hvis vi skal bære varen ud og afhente den: 594.-
 • Hvis vi skal afmontere, bære varen ud og afhente den: 894.-
 • Hvis afhentningen af produktet ikke kan lade sig gøre, når han er ude ved dig, vil der blive opkrævet 199.- for en ny afhentning.

Vi behandler din returformular indenfor 24 timer og du vil modtage en bekræftelse på det videre forløb. Husk at gemme postkvittering samt evt. track and trace nummer, når du returnerer varen.

Tilbagebetaling:

Vi tilbagefører dine penge hurtigst muligt, og senest 14 dage efter varen er tilbage hos os. Beløbet betales tilbage til samme betalingsmiddel, som du har brugt. Indbæring, montering og bortskaffelse tilbagebetales ikke.

Hvis varens værdi er forringet, forbeholder vi retten til ikke at tilbagebetale det fulde beløb. Dette efter overensstemmelse med reglerne for retur- og fortrydelsesret. Dette beregnes ud fra følgende:

 • Produktet kan ikke længere sælges som ny
 • Varen har været taget i brug
 • Hvis varen har været installeret og monteret
 • Varen er beskadiget
 • Varen er håndteret forkert
 • Varen returneres ikke i original emballage
 • Reglerne for fortrydelsesretten er ikke fulgt.  

Hvis du er i tvivl angående din returret, så er du altid velkommen til at spørge os. Send os en mail på [email protected]

null