Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
Robotstøvsuger guide whiteaway

Hvorfor vælge en robotstøvsuger?

Er du træt af at bruge din fritid på at støvsuge, og lyder det ikke dejligt at kunne komme hjem til et rent hjem efter arbejde?

Så bør du overveje at købe en robotstøvsuger. Den er især et oplagt valg, hvis du har et stort hus med store gulve. En robotstøvsuger kan aldrig helt erstatte en traditionel støvsuger, der har nemmere ved at komme til i hjørnerne, men den gør en stor del af arbejdet.

I denne guide hjælper vi dig med at skabe et overblik og blive klogere på, hvilke funktioner du skal overveje.

Lavere lyd og nem betjening

Robotstøvsuger gør rent mens en person slapper af i en sofa

Lydniveau

Mange robotstøvsugere er overraskende støjsvage. Flere modeller har et lydniveau på 55-60 dB(A), hvilket svarer omtrent til en almindelig samtale. De fleste traditionelle støvsugere er noget mere højlydte med 10-20 decibel mere i lydniveau. 

Person med bare fødder går på nyvasket trægulv

Mindre arbejde og mere rengøring

Tryk på en knap og lad robotstøvsugeren gøre arbejdet. Du kan programmere den til at arbejde, mens du ikke er hjemme – eller du kan sætte dig i sofaen med benene oppe og nyde synet af robotten, der gør arbejdet for dig.

Du vil uden tvivl få hyppigere rengøring med en robotstøvsuger. De fleste kan nok blive enige om, at støvsugning ikke er den mest interessante aktivitet – men når det kun kræver et enkelt tryk på en knap, stiger sandsynligheden for, at det rent faktisk bliver gjort. 

Hvilke funktioner bør robotstøvsugeren have?

Det er værd at overveje hvilke smarte funktioner du ønsker din nye robotstøvsuger skal have.

Børster/valser

Børsterne på en robotstøvsuger, som enten fås i nylon eller gummi, kan være bedre til at fjerne dyrehår end en almindelig støvsuger.

App

Nogle robotstøvsugere er udstyret med en app, så uanset hvor du er, kan du kontrollere, hvor, hvornår og hvordan din robot gør rent.

Retur til lader

En robotstøvsuger er ofte programmeret til at finde tilbage til sin lade station efter endt støvsugning. Din robotstøvsuger vil gøre rent igen hvor den stoppede.

Batteritid

De fleste robotstøvsugere holder længe - typisk mellem 60-150 minutter, så rengøringen ikke bliver forstyrret af en opladning.  

Automatisk tømning

Indimellem er det nødvendigt at tømme støvbeholderen og rengøre børsterne, men faktisk findes der robotstøvsugere der tømmes automatisk i en lukket engangspose, der kan opbevare 30 støvbeholderes indhold.

Beholders kapacitet

Nogle robotstøvsugere kan kapere næsten dobbelt så meget som andre. Den typiske beholders kapacitet er mellem 0.35-0.60 liter.

Moppefunktion

Du kan overveje at gå efter en kombinationsrobot hvis du har træ eller flisegulv. Med en integreret moppefunktion leverer robotten et ekstra flot resultat, hvor den selv sørger for at dosere mængden af vand, der behøves på det pågældende område.

Kortfunktion

Nogle robotstøvsugere er så intelligente, at de kan scanne rummet, lagre billederne og beregne den mest effektive rute at rengøre herudfra. Dette gør det muligt for dig selv at bestemme, hvilke rum der skal rengøres og hvornår.  

Terræn/område

Essentielle ting at tage højde for ved valg af robotstøvsuger er trapper, kanter og møbler. De fleste robotstøvsugere kan komme over kanter på 1.5-2 cm. Derudover er nogle forsynet med sensorteknologi, som gør robotstøvsugeren i stand til at observere og undgå forhindringer og trappenedgange. En anden smart funktion er furniture protection, som vil sige at robotstøvsugeren scanner rummet for møbler og undgår derved at bumpe ind i dem mens den støvsuger. 

På udkig efter flere forskellige hvidevarer?

null
null
null
Kontakt os på 70702929