Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
null

Gør mere ud af dit køkken med køleprodukter fra Samsung

Oplev Samsungs store udvalg af stilrene og rummelige køleskabe og frysere, der passer til dine behov. Alle vores køleskabe og frysere er størrelsesoptimeret med SpaceMax™, som sikrer maksimal plads indvendigt, de skal ikke afrimes, fordeler kulden jævnt helt ud i hjørnerne og leverer langvarig og effektiv ydeevne med 20 års garanti på digital inverter-motoren.* Derudover kan du vælge mellem en række løsninger, som bidrager til at holde din mad frisk længere ved hjælp af optimeret luftfugtighed og en mere jævn temperatur. 


Udforsk de forskellige modeller af køle- og fryseskabe, som gør livet bedre med smarte funktioner og design, som kan tilpasses, så du kan glæde dig over et moderne og stilrent køkken.

fritstående fryseskabe
integrerbare fryseskabe
amerikaner køleskabe
fritstående køle-fryseskabe
integrerbare køle-fryseskabe
fritstående fryseskabe
integrerbare køleskabe
null

Fritstående køleskab og fryser

Placer køleskabet og fryseren præcis som du vil med vores rummelige fritstående modeller. Vælg funktioner såsom Humidity Control og Metal Cooling, der justerer luftfugtigheden og mindsker tabet af kold luft, når du åbner døren. Alt for en effektiv køling, der får dine madvarer til at holde sig friske så længe som muligt.

Samsung - fristående køleskab
Samsung - fritstående fryser
null

Kombinerede køle- og fryseskabe

Med vores rummelige kombinerede køle- og fryseskabe kan du opbevare mere på mindre plads. Fresh+-funktionerne hjælper med at holde madvarer friske op til dobbelt så længe, mens Metal Cooling er med til at holde på kulden, hver gang du åbner og lukker køleskabet. 

Fritstående køle-fryseskab
Integrerbare køle-fryseskab
null

Side by Side

Det oplagte køleskab til dig, som ønsker et velindrettet køkken med smarte funktioner og plads til storindkøbene til hele familien. 

Amerikaner køleskabe

Nogle af Samsungs smarte funktioner**

null

Mere plads indvendigt, samme størrelse udvendigt 

Opbevar mere mad takket være mere plads indvendigt. SpaceMax™-teknologien anvender specialisolering, som gør det muligt at lave tyndere vægge uden at ændre de ydre dimensioner. 


Se Samsung køleprodukter med SpaceMax™ ➡

Fordeler kulden jævnt for at reducere madspild  

Hold din mad frisk i længere tid. All Around Cooling fordeler kulden jævnt i hele køleskabet og fryseren, inklusive døren, så dine madvarer holder sig friske, uanset hvor du placerer dem. Ved at cirkulere kold luft og løbende kontrollere temperaturen sikrer All Around Cooling, at madvarer på hylderne og i døren køles effektivt og holder sig friskere i længere tid.


Se Samsung køleprodukter med All Around Cooling ➡

null
null

Mere jævn temperatur med Metal Cooling 

Metal Cooling bevarer den kolde luft, selv når du åbner og lukker døren ofte. Da temperaturen gendannes hurtigere, kan du tage dig god tid til at finde det, du har brug for i køleskabet. 

Fleksibel brug med Smart Conversion 

Få optimal opbevaringsfleksibilitet med Smart Conversion. Takket være Twin Cooling-teknologien kan du skifte mellem fem køletilstande. Du kan nemt omdanne fryseren til et køleskab for at opbevare flere friske madvarer, eller sluk for køleskabet eller fryseren med OFF-tilstand*** for at spare energi.  

null
null

Hold dit køleskab og din fryser fri for rim

Med No Frost-teknologien opretholdes en konstant optimal temperatur i hele køleskabet og fryseren, hvilket forhindrer dannelse af rim, så du ikke skal bruge tid på at afrime. På den måde beskyttes dine fødevarer mod frostskader. 

*Fra 1. juli 2022 gælder 20 års reservedelsgaranti fra købsdagen. Garantien gælder kun den nævnte komponent, Digital Inverter-kompressoren i køleskabe, som sælges i EU, og omfatter ingen andre udgifter såsom arbejdskraft, fragt eller installation. Du kan læse de fuldstændige vilkår her

**Funktionerne varierer fra model til model.

***OFF-tilstand slukker kun for funktionen, ikke for strømmen, så temperaturen i køleskabet eller fryseren forbliver under 15 °C.