Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
SummerDEALS | Spar op til 50%*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Tilbuddets varighed fremgår af det enkelte produkt.
null

Siemens opvaskemaskiner med Zeolith®-tørring - sørger for perfekt skinnende og glansfuldt service

Uanset om det er 10, 15 eller 100 gange du vasker dine glas i opvaskemaskinen, så sørger Siemens brilliantShine-system med Zeolith®-tørring i kombination med afspændingsmiddel for, at dit service er perfekt skinnende og glansfuldt efter hver vask. Dette helt uden ekstra polering.

null

Hvordan fungerer Zeolith®-tørring

Zeolith®-tørring er en unik og patenteret funktion, som bygger på det naturlige mineral zeolit, som er inde i maskinen. Zeolith® fungerer ved, at fugten absorberes og derefter omdannes til varme. Resultatet af det bliver et mere skånsomt og effektivt tørresultat.

Klik på billedet til venstre for at se en kort video, som illustrerer hvordan Zeolith®-tørring fungerer.

BrilliantShine-systemet: lige så strålende som resultaterne

Store øjeblikke starter for det meste med de små detaljer. Det kan f.eks. være perfekt rene, tørre og skinnende glas, som er taget direkte ud af opvaskemaskinen - uden nogen form for ekstra arbejde eller polering. Det er muligt nu med Siemens nye brilliantShine system med Zeolith®-tørring.

Det skyldes, at Siemens har samlet fire perfekt synkroniserede og innovative funktioner i kun én opvaskeproces. På den måde vil du altid have strålende rene glas*.

*Både opvaske- og tørreresultatet kan variere alt efter, hvilket opvaskemiddel der bruges, og hvordan man har placeret servicen i maskinen.

null