Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
70 70 29 29
åben i dag kl. 8-22
Chatten er
åben
Favoritter
Støvsuger guide whiteaway

 Hvilken støvsuger skal du vælge?

Der findes mange fantastiske muligheder, når det kommer til valget af støvsugere! Med vores guide kan du nemt finde støvsugeren, som passer til lige netop dit hjem. Det afhænger af størrelsen af dit hjem, hvor mange I bor i husstanden og ikke mindst, om der er firbenede familiemedlemmer.

De 4 valg:

Et godt udvalg – tilpasset dig

Robotstøvsuger støvsuger et gulvtæppe

Allergi – hvilken støvsuger skal jeg vælge?

Har du eller én i husstanden allergi, er det en rigtig god ide at vælge en støvsuger med HEPA-filter. HEPA-filteret rengør luften for allergener ved at sørge for, at støvsugeren ikke blæser mikroskopiske partikler ud i luften. Der findes forskellige HEPA-filtreringsklasser, hvor de højeste har det fineste filter.

Kat ligger i sofa der bliver støvsuget

Kæledyr der fælder?

Hvis du har kæledyr i husstanden, der fælder, kender du sikkert til frustrationen over, at støvsugeren ikke får alle hårene med og derfor skal svinges en ekstra omgang. Heldigvis findes der i dag et stort udvalg af støvsugere, der er tilpasset hjem med dyr ved at være ekstra effektive over for hunde- og kattehår og desuden dårlig lugt.

Hvilken type støvsuger har du brug for?

Hvilke funktioner bør støvsugeren have?

Radius eller fleksibilitet?

Én af de vigtigste overvejelser, når du skal købe ny støvsuger, er, om du vil prioritere arbejdsradius eller fleksibilitet. Bor du i et stort hus med store gulve, er det rart at have en traditionel støvsuger med lang ledning og høj kapacitet. Bor du derimod i en mindre lejlighed, giver det formentlig mere mening at have en støvsuger, der ikke fylder meget og er nem at pakke væk. Her er den håndholdte støvsuger et oplagt valg. 


Når der er småbørn i familien

Har du små børn i husstanden, er der et par ekstra ting, du med fordel kan tage højde for, når du vælger ny støvsuger. Først og fremmest er håndstøvsugere oplagte i hjem med småbørn, hvor der ofte bliver spildt mad og lignende på gulvet, som skal fjernes i en fart. Derudover kan det være en god ide at vælge en støjsvag støvsuger, der ikke vækker de små, når de sover, og som omvendt gør, at du kan høre dem, mens du støvsuger. Støjsvage støvsugere har en decibel på 65 eller derunder.

Hvornår giver det mening at købe en robotstøvsuger?

Har du en travl hverdag, og vil du hellere bruge din fritid på noget andet end den daglige/ugentlige kamp mod nullermændene? Så bør du overveje at købe en robotstøvsuger. Den er især et oplagt valg, hvis du har et stort hus med store gulve. En robotstøvsuger kan aldrig helt erstatte en traditionel støvsuger, der har nemmere ved at komme til i hjørnerne, men gør en stor del af arbejdet.


Med eller uden pose?

Der findes både støvsugere med og uden pose. Fordelen ved en poseløs støvsuger er, at du slipper for at skulle udskifte og købe støvsugerposer. Til gengæld tenderer den til at larme mere, være dyrere og så kræver den selvfølgelig, at man jævnligt tømmer den og renser dens filter.

På udkig efter flere forskellige hvidevarer?

null
null
null
Kontakt os på 70702929